12 Vedete pe care nu le-ai recunoaște fără machiaj

Machiajul este baza frumuseții feminine, sau nu. Dar ce se întâmplă dacă o vedetă, râvnită de atâta lume, “se dezbracă” de acesta? Mai jos vei găsi poze cu acestea și câteva aspecte despre fiecare.

1. Tyra Banks

Tyra Banks fără machiaj
Tyra Banks fără machiaj

În poza din stânga este Tyra după duș, nemachiată. Dacă ne uităm la trăsăturile feței, ea are norocul de a avea buze bine conturate, ochii mari și un nas drept. În poza din stânga este miracolul pe care îl dă machiajul, astfel Tyra își accentuează trăsăturile primite de la mama natură. Dar totuși, diferența dintre machiată și nemachiată este enormă.

2. Sofia Vergara

Sofia Vergara nemachiată
Sofia Vergara nemachiată

Toți suntem obișnuiți cu Sofia bronzată, buzele roșii și zâmbetul acela (partea dreaptă). În schimb, în poza din stânga vedem o Sofia palidă, fără ruj și fără zâmbetul acela seducător. Par două persoane diferite, dar te asigur că este una și aceeași persoană!

3. Faith Hill

Faith Hill de nerecunoscut fără machiaj
Faith Hill de nerecunoscut fără machiaj

Este clar că machiajul face minuni, dar în acest caz.. WOW! Am întrebat colegii (băieții) dacă ar ieși la o cafea cu “doamna din stânga” și răspunsul a fost <<IIiiChh; Nuu, lol; Nici dacă ar fi ultima femeie>>, dar toți au zis că ar ieși cu cea din stânga. Ce reacție crezi că au avut când le-am zis că este una și aceeași persoană? (întrebare retorică 😛 )

4. Anne Hathaway

Anne Hathaway puțin schimbată în lipsa machiajului
Anne Hathaway puțin schimbată în lipsa machiajului

Cu sau fără machiaj, nu este o diferență enormă. Acei ochi pătrunzători ar face furori și așa și așa. Oricum, dacă ai văzut filmul The Dark Knight Rises, jucând rolul Selinei, ai zice totuși că este o diferență între cele două poze.

5. Demi Lovato

Demi Lovato superbă chiar și fără machiaj
Demi Lovato superbă chiar și fără machiaj

Demi Lovato distribuie frecvent poze cu ea fără machiaj fanilor, astfel arătând frumusețea ei naturală. Dar totuși, este de nerecunoscut (chiar dacă e frumoasă în ambele ipostaze) fără machiaj. 

6. Miley Cyrus

Miley Cyrus recogniscibilă fără make-up
Miley Cyrus recogniscibilă fără make-up

Probabil este vedeta cu cele mai multe schimbări de look (mai multe decât Madonna). Excentrică, open-minded, frumoasă și foarte cunoscută, Miley este CAMELEONUL acestui secol. În schimb, dacă rămâne o zi nemachiată ai zice că este un îngeraș.. deși nu este!  😈 

7. Alicia Keys

Alicia Keys naturală
Alicia Keys naturală

Nemachiată, probabil numai cei mai înverșunați fani ai ei ar putea să o recunoască. Trăsăturile frumoase persistă și nemachiată, dar sunt parcă două persoane diferite!

8. Cameron Diaz

Cameron Diaz schimbată total cu machiaj
Cameron Diaz schimbată total cu machiaj

Una din cele mai frumoase femei din 2018, Cameron Diaz este de nerecunoscut fără machiaj. Într-adevăr, dacă te uiți, atentă vei observa multe asemănări, dar dacă ai întâlni-o pe stradă nemachiată ai ignora-o. Oricum, când am văzut această poză nu mi-a venit să cred ca este una și aceeași persoană.

9. Queen Latifah

Queen Latifah schimbată total după aplicarea machiajului
Queen Latifah schimbată total după aplicarea machiajului

Tot ce pot să zic este că nu pot să cred ce îmi văd ochii. Este o diferență enormă între cele două poze, totuși, este una și aceeași persoană. Machiajul și coafura fac minuni!

10. Angelina Jolie

Angelina Jolie fără make-up
Angelina Jolie fără make-up

Deși este una din cele mai râvnite femei din lume, lipsa machiajului nu este tocmai un plus pentru Angelina. Totuși, ea rămâne frumoasă și fără acesta. Probabil ai recunoaște-o fără make-up dacă o vezi pe stradă.

11. Eva Longoria

Eva Longoria de nerecunoscut
Eva Longoria de nerecunoscut

Probabil poza din partea stângă este mai veche, dar Eva este tot mai frumoasă pe măsură ce îmbătrânește. Oricum, are look-ul schimbat, fiind mai “simplă” în poza din dreapta. Diferența dintre cele două poze nu o dă numai vârsta, ci și machiajul. În care din poze este mai frumoasă? Te las pe tine să decizi!

12. Kim Kardashian

Kim Kardashian-transformare totală după operații estetice și machiaj
Kim Kardashian-transformare totală după operații estetice și machiaj

Chiar dacă ai vrea să faci o asemănare nu ai putea. Orice bărbat a auzit de Kim, dar toți o știu cum arată acum. Datorită operațiilor estetice perfecte și unui machiaj extraordinar, bărbații fac coadă în a-i face pe plac. Transformare incredibilă!

Concluzie: Vedetele nu pot fi vedete fără Machiaj

Având în vedere că nici măcar una din vedetele mai sus menționate nu este mai frumoasă decât versiunea sa machiată, concluzia este că minunatul machiaj trebuie făcut cu responsabilitate dacă vrei să arăți ca ele. Versiunea “naturală” a acestora nu este chiar strălucitoare, și să fim sincere, româncele sunt probabil cele mai frumoase femei din lume (alături de rusoaice și ucrainiene).

Abonează-te pentru a fi prima care află ultimele noutăți

[rainmaker_form id=”8192″]