13 Coafuri Mireasă în 2020 pentru Nuntă

Coafurile pentru mireasă s-au schimbat în 2020 față de 2018 și 2019, preferându-se coafurile moderne. Astfel, ne-am hotărât să refacem top-ul coafurilor pentru mirese.


Vezi și cele 32 Coafuri Moderne și Extravagante pe care ai putea să le încerci


1. Coafură Mireasă tip Prințesă

Coafura mireasa tip printesa
Coafura mireasa tip printesa

Coafura de prințesă se menține neașteptat de bine pe primul loc, la fel ca în Top-ul coafurilor pentru mirese din 2018 și 2019. Nu este de mirare, este probabil cea mai frumoasă coafură, făcând animațiile copilăriei să devină realitate! Această coafură am văzut-o, o vedem și o vom vedea în continuare pe majoritatea distribuțiilor Walt Disney. În momentul de față, aceasta este cea mai bine cotată (și căutată) coafură de mireasă. Cel mai probabil va fi regăsită și în următorii ani tot pe locul 1… Este prea frumoasă să fie detronată ușor.

Alte Modele de Coafuri Mireasă tip Prințesă

În aceste modele de coafuri tip prințesă a mai fost adăugat un accesoriu, complementând astfel ținuta. Coafura de mireasă tip prințesă din 2020 se potrivește perfect cu rochia de mireasă tip sirenă sau ball-gown.

2. Coafură de Mireasă tip Pin Curl Waves Princess

Coafura mireasa pin curl waves Princess
Coafura mireasa pin curl waves Princess

Intrând puternic în topurile din 2018, clasându-se pe locul 10 pe atunci, coafura de mireasă Pin-Curl-Waves-Princess a fost EXTREM de cătată, iar în 2019 a intrat în top 3, astfel adeverindu-se previziunile noastre! În anul 2020 însă, coafura de mireasă tip pin-curl-waves se clasează pe locul doi, la o diferență micuță față de coafura de prințesă. Este asemănătoare coafurii pentru mirese de pe locul întâi, dar mult mai voluminoasă și rebelă. Acest stil denotă feminism și frumusețe iar viitorul tău soț te va sorbi din priviri toată noaptea. Este necesar să ai un păr lung dacă dorești să o ai la nuntă.

Iată modul în care această coafură se face

Ce aș mai putea preciza este că această coafură de mireasă este făcută mai ușor la fetele cu păr lung și ondulat, fiind un hairstyle specific acestui tip de păr.

3. Coafură mireasă tip Queen Aspect


Coafură mireasă tip Queen Aspect

Neavând putere să intre în top 10 în anul 2018, în 2019 coafura de mireasă tip Queen Aspect se clasa pe locul 10, astfel având șanse să urce sau să dispară iar din Top 10. În anul 2020, această coafură pentru mirese se clasează pe locul 3, fiind una din cele mai preferate coafuri ale noului deceniu ce are să vină.

 

Alte imagini cu coafura Queen Aspect

Această coafură pentru mireasă este una foarte elegantă, poate fi făcută atât de fetele cu păr lung, cât și de cele cu păr mediu sau scurt. La prima vedere pare a fi o coafură de prințesă (ca cea de pe locul 1) dar diferența o dă lungimea părului și vârsta purtătoarei (poate fi făcută chiar dacă ai o vârstă mai înaintată). Mai mult de atât, are mult mai multe accesorii pentru păr, preferabil coronițe.

4. Coafură modernă pentru mirese ultra-moderne

Coafură Păr Ondulat Modernă voluminoasă cu valuri
Coafură ultra Modernă

Coafurile de mireasă ultra-moderne au luat un avânt puternic în 2020. De exemplu, în 2019 nu erau nici măcar în top 13, iar acum au ajuns pe locul 4. Aceste coafuri respectă ultimele trenduri în materie de hairstyle, reflectând o modă plină de idei și stiluri. Voi arăta mai jos și alte stiluri ultra-moderne, dar le voi încadra la tipul de coafură potrivit.

5. Coafura de Mireasă Extravagantă

Coafura de mireasă Extravagantă

Coafura de mireasă extravagantă este din ce în ce mai adoptată. Pe măsură ce nunțile devin tot mai extravagante, la fel devin și coafurile. Fiecare fată vine cu ceva nou. Această coafură pentru mirese se potrivește perfect femeii moderne, puțin (mai mult  😆 ) impulsivă, stăpână pe ea (și pe el  🙄 ) și curajoasă. Am adăugat “curajoasă” deoarece trece peste vorbele bătrânelor care sunt prezente la fiecare nuntă, vorbe cum ar fi: “nu e frumos mamaie”, “e rușine mamaie”, “mamaie, pe vremea mea nu se făcea așa” etc. Așa că, dacă ți-au crescut 2 “ouă”, ești tipul de femeie modernă care face ceea ce dorește! 

Hairstyle ultramodern cu model
Hairstyle extravagant cu model

Coafura de mireasă extravagantă face parte din umbrela coafurilor moderne. Aceasta poate avea infinite modele, culori… de fapt, tot ce-ți trece prin cap și contrazice vorba “femeia stă la cratiță.

6. Coafură de Mireasă tip Pony-Tale

Coafură mireasa tip Pony Tale
Coafură mireasa tip Pony Tale

Coafura de mireasă Pony Tale este un stil simplu, ușor de făcut și mai ales ușor de întreținut în ziua nunții. Această coafură este adoptată în general de miresele energice, unde dansul este mult mai important decât cum va arăta coafura la 05:00 dimineața. Totodată, miresele care dansează toată noaptea și nu au timp să verifice din oră în oră coafura și machiajul, coafura Pony Tale este ideală. Mai multe poze puteți găsi și pe pinterest despre acest stil. La fel ca anul trecut, această coafură pentru mirese își păstrează locul 4!

Hairstyle PonyTale Modern

Coafură Modernă Păr Lung în Valuri
Coafură Modernă Păr Lung în Valuri
Coafura moderna pentru par mediu tip pony tale
Coafura moderna pentru par mediu tip pony tale

Noua versiune modernă de coafură pony tale este ceva mai extravagantă și superbă. Dar pentru a avea o așa frumusețe de hairstyle trebuie să renunți la comoditatea de a nu o mai verifica. Această coafură trebuie întreținută toată seara (depinde și de mâinile dibace ale hairstylist-ului + fixativul folosit de acesta). Ca un sfat, dacă vezi că fixativul folosit de hairstylist nu este profesional, vei avea o problemă… Crede-mă, TAFT – coafura NU rezistă! Trebuie neapărat să folosească un fixativ profesional.

7. Coafură Mireasă cu Coc Elegant

Coafuri cu coc pentru Mireasă
Coafuri cu coc elegant pentru Mireasă
Coafură elegantă cu cocul lăsat în jos
Coafură elegantă cu cocul lăsat în jos

Coafura cu coc elegant se potrivește miresei cu expresia feței serioasă, stăpână pe emoții și/sau cu un job ce necesită îmbrăcăminte office. De ce am pomenit de job? Chiar și în ziua nunții, mireasa nu poate renunța la această “ținută”. Totuși, deși femeile cu carieră preferau în 2018 această coafură deoarece nu puteau să “se dezbrace” de ținuta office, ele au optat în anul 2020 pentru o schimbare, cel puțin la nunta lor. Datorită faptului că coafura cu coc s-a reinventat, miresele încă preferă acest stil, iar voturile fetelor care au participat la sondaj au dus acest tip de hairstyle pe locul 7.

Coafura de mireasa cu coc elegant
Coafura de mireasa cu coc elegant

8. Coafură de Mireasă Naturală

Coafura Mireasa par natural
Coafura Mireasa par natural

Luând amploare în anul 2018 (a ocupat locul 9), iar în 2019, coafura de mireasă naturală a urcat pe locul 5. Acum, în 2020 ocupă locul 8 deși este unul din cele mai ușoare stiluri, unul pentru toate tipurile de păr. Pierzând teren în fața coafurilor moderne, acest stil se mulțumește în 2020 cu locul 8.

Alte modele de coafuri pentru mireasă naturale și lejere

Din păcate, contrar tuturor așteptărilor, 2020 este anul când un tip de hairstyle cu potențial foarte mare coboară 3 locuri în loc să urce. Dar este totuși unul din cele mai preferate coafuri de mireasă. Bun și bronzul, nu?

9. Coafură de Mireasă Accesorizată

Coafură Con pentru Păr Ondulat
Coafură Accesorizată în formă de con
Coafuri Mireasă Accesorizate
Coafuri Mireasă Accesorizate

Coafura de mireasă accesorizată este o coafură simplă, naturală sau cu împletituri, la care se adăugă accesorii florale. În mod normal, această coafură pentru mirese se potrivește fetelor cu fața angelică, ochi mari și buze bine conturate.

Coafură mireasă accesorizată

Dacă ai nunta vara, o coafură care să reflecte acest anotimp este cea accesorizată. Dă viață nunții tale și nu purta flori naturale numai în buchet, poți selecta câteva și pentru păr!

10. Coafură de Mireasă Împletită cu Coc

Coafură de Mireasă Împletită cu Coc
Coafură de Mireasă Împletită cu Coc
Coafură Mireasă cu coc făcut din păr lung
Coafură Mireasă cu coc făcut din păr lung

Coafura împletită cu coc a decăzut grav de pe locul 2 (în 2019) pe locul 10 în 2020. Este de înțeles și de ce s-a întâmplat asta! Această coafură este căutată în rândul fetelor cu păr mediu ca lungime, dând un aer “rebel” datorită împletiturilor îndrăznețe. Coafura împletită cu coc este adoptată de fetele care devorează filme Holywood-iene.

11. Coafură de Mireasă tip Sirenă

Coafură Păr Lung Sirenă
Coafură Păr Lung Sirenă

Coafura de mireasă de tip Sirenă pierde locul 5 din clasamentul 2018 și cade pe locul 11. Această coafură pentru mirese denotă eleganță și o încredere de sine extraordinară. Acest stil este unul simplu dar care cu siguranță va atrage toate privirile! Merită locul 11 și totodată aplaudăm viitoarele miresici care vor alege această coafură deoarece este nevoie de curaj pentru a o adopta. Dacă ai o rochie de mireasă tip sirenă, care crezi că este cea mai potrivită coafură pentru aceasta?

12. Coafură de Mireasă tip Barbie

Coafura de Mireasa tip Barbie
Coafura de Mireasa tip Barbie

Deși este un stil sexy, pentru coafura de mireasă tip Barbie ai nevoie de un păr luuuuuung și multă răbdare (probabil și mult șampon).. dar cel mai probabil ai un an la dispoziție să îl lași să crească! Totuși, față de 2019 când ocupa locul 9, ajunge pe locul 12 în 2020, tocmai pentru că este extrem de greu să ai un așa păr lung și voluminos, nu mai zic cât îți ia să-l întreții zi de zi.. și toate astea pentru o seară (seara nunții). Cel mai probabil, această coafură pentru mireasă va mai pierde cel puțin o poziție în următorii ani.

13. Coafură de Mireasă Vintage

Machiaj si coafura vintage
Machiaj si coafura vintage

Deși noi suntem PRO Coafură sau Machiaj Vintage și am plasa pe primul loc acest hairstyle, acest articol este un TOP real în care, din păcate (și aici trebuie să acceptăm realitatea), coafura Vintage rămâne este în cădere liberă față de ceilalți ani. Totuși, look-ul vintage are multe calități și rezistă în TOP-ul celor mai căutate coafuri de mireasă

BONUS: Coafura pentru mireasă tip Caesar

Coafura de Mireasa tip Caesar
Coafura de Mireasa tip Caesar
Woven Crown pentru păr scurt
Woven Crown / Caesar pentru păr scurt

Coafura de tip Caesar pierde locul 6 din 2018, clasându-se pe locul 11 în 2019, iar în 2020 este adăugata la BONUS deoarece nu se mai incadrează în primele 13 coafuri pentru mireasă. Probabil te întrebi de ce nu am făcut locul 14… detalii, detalii :)). Acest tip de coafură nu se potrivește chiar oricărei mirese, dar dacă tu ai o față angelică ai putea să încerci. Multe fete și-ar dori, dar puține sunt cele cărora li se potrivește, de aceea a ajuns pe locul BONUS.

Sperăm că am enumerat principalele tipuri de coafuri din 2020 (douăzeci – douăzeci <<Veorica D.>>)

 

Iata și un clip Video cu cele mai populare coafuri de mireasă în 2020

Video Coafuri de Mireasă

Comentariile sunt închise.