13 Cadouri de Crăciun pentru Bărbați – Idei

Cadourile pentru Crăciun sunt cele mai căutate în luna Decembrie, dar câteodată rămâi fără idei. “Oare ce aș mai putea să îi iau anul acesta?“.. Aceasta este întrebarea pe care, la un moment dat, ne-o adresăm sieși mai ales dacă suntem împreună de mult timp cu iubitul/soțul. Mai mult de atât, parcă înaintea Crăciunului rămânem fără inspirație și întrebăm prietene dacă ele au (evident, ele sunt cam în aceeași situație).

Începem prin a vă zice că vom atașa link-uri pentru a vă duce spre website-uri care au produsele menționate

1. SMARTWATCH – Un cadou pentru bărbații moderni

Smartwatch - cadou pentru bărbați moderni
Smartwatch – cadou pentru bărbați moderni

Niciodată nu vei da greș cu un Smartwatch. Când vine vorba de ultimul trend în tehnologie, bărbații își cam pierd mințile și vor să aibă cele mai noi gadgeturi apărute. Partea bună este că aceste cadouri nu sunt neapărat scumpe (depinde de model). Prețul acestora începe de la 60 RON și se ridică în funcție de performanțe și brand.

Un ceas inteligent prin intermediul căruia poți efectua și primi apeluri, poți salva mesaje memento, asculta muzica, având totodată și funcția de pedometru, sleepmonitor, funcția de protejare împotriva pierderii sau furtului acestuia. Aceste funcționalități sunt doar cele minimale, totul este să știi exact ce buget ai și cât vrei să cheltui pe un astfel de produs.

Sau ai putea să-i oferi un cadou mai elegant

Pentru un plus de eleganță, ai putea să îmbini partea office cu ultima tehnologie și îi poți face cadou de crăciun un Smart Watch elegant, excelent pentru bărbații corporatiști sau antreprenori

Smartwatch cu curea din piele
Smartwatch cu curea din piele

2. CĂMAȘĂ ELEGANTĂ – Un cadou cu stil

Cămăși elegante de bărbați
Cămăși elegante de bărbați

O cămașă elegantă va rămâne un produs de care orice bărbat nu se poate lipsi. Dacă nu ești hotărâtă ce brand să alegi la un buget decent, îți recomandăm cămășile pentru bărbați NEXT. Acest brand are o varietate de produse ce satisface toate gusturile și totuși au prețuri rezonabile. Hainele lor sunt realizate de echipa proprie de designeri și pot face parte din orice garderobă modernă.

3. CUREA – Un cadou pentru bărbați întreprinzători

Curea bărbăteasca
Curea bărbăteasca

Dacă bărbatul tău se îmbracă elegant în majoritatea timpului, o curea l-ar ajuta să-și completeze ținuta. În poza de mai sus sunt două curele Levi’s, asta deoarece vă recomandăm să acordați atenție acestui brand când vine vorba de acest produs. Brandul simbolizează perfect stilul clasic american și stilul cool, obținut fără efort. Surprinde-ți antreprenorul de lângă tine cu o curea cool.

4. PARFUM BĂRBĂTESC – Cadou pentru bărbații cu personalitate puternică

Parfumuri bărbătești făcute în dar
Parfumuri bărbătești făcute în dar

Știm că bărbații nu prea merg la cumpărături decât când au neapărat nevoie. Dar ai putea să îl scutești de acest “stres” de a intra el în mall, făcându-i cadou un parfum. Partea bună este că va avea un parfum care îți place și ție. Deci Win-Win! În plus, probabil tu știi să alegi mai bine parfumul pentru bărbatul tău.

Parfum Bvlgari – Cadou de lux și accesibil ca preț

Parfum Bvlgari
Parfum pentru bărbați Bvlgari

Ca o idee, nu este nevoie să cumperi produse foarte scumpe. De exemplu, poți cumpăra parfum de lux de la brand-ul Bvlgari, acestea fiind accesibile la preț, au o varietate mare de arome și o cotă de piață uluitoare. Deși Bvlgari duce spre un brand bulgăresc, acesta este 100% italienesc fiind fondat în anul 1884 la Roma, Italia.

5. FENG SHUI – Cadou pentru bărbați spirituali

Cadou Feng Shui Bărbătesc
Cadou Feng Shui Bărbătesc

Feng Shui poate servi la activarea norocului și bunăstării, dar poate fi în același timp un cadou foarte apreciat în rândul bărbaților spirituali. Dacă bărbatul tău crede în zodiacul chinezesc, pești Arrowana, clopoței de vânt, monede chinezești sau Wu Lou-uri, atunci un cadou Feng Shui este mai mult ca perfect.

6. BUTONI CĂMAȘĂ CU SWAROVSKI – Pentru cadouri cu bun gust

Butoni cămașă cu SWAROVSKI
Butoni cămașă cu SWAROVSKI

Butonii din argint cu cristale Swarovski sunt cel mai bun mod de a-ți moderniza sau personaliza look-ul. Astfel, dacă bărbatul tău se îmbracă de obicei cu bun gust, atunci cel mai bun cadou ar fi butoni cu acest tip de cristale. Aceștia nu sunt foarte scumpi și vin în diferite modele și culori.

7. CONSOLE PENTRU JOCURI – Un cadou pentru gameri

Console jocuri Gaming
Console jocuri Gaming

Nu cred că există un bărbat în lumea asta să refuze un așa cadou. Consolele pentru gaming sunt probabilcele mai sigure cadouri, cu care nu vei da greș niciodată. Indiferent de vârsta iubitului/soțului tău, cu un așa cadou își va redescoperii copilul din el.

Dar și acestea sunt împărțite în mai multe tipuri, și asta depinde de tine să afli ceea ce l-ar satisface cel mai mult. Mai jos vom enumera principalele tipuri de console:

1. Sony Playstation

Probabil cea mai populară consolă printre gamerii înrăiți, Sony Playstation oferă fiabilitate, culori incredibile și putere de procesare de ultimă generație.

Alte caracteristici pentru Sony Playstation:

  • Imagini HDR impresionante;
  • Interfață nouă și intuitivă;
  • 500 GB și 1 TB spațiu de stocare;
  • Controlerul fără fir DUALSHOCK 4 a fost actualizat cu o nouă senzație vizuală și tactilă;

2. Microsoft Xbox

Probabil nu la fel de popular ca Sony PlayStation, dar totuși aproape la fel de puternic, Microsoft Xbox este mai accesibil decât competitorul său. Ai putea alege această variantă dacă vrei ceva mai ieftin și cam la aceleași performanțe.

Alte caracteristici pentru Microsoft Xbox:

  • IR Blaster;
  • High Dynamic Range;
  • 4K Ultra HD Blu-Ray si Streaming;

8. SET POKER PROFESIONAL – Cadou pentru bărbați împătimiți

Set poker profesional
Set poker profesional

Pentru iubiții care preferă jocurile live, poți opta pentru un set profesionist pentru poker. Acesta vine într-o servietă, se completează cu cel puțin 200 de jetoane și cărți de joc. Cadoul este mai valoros atunci când bărbatul tău este norocos și aduce mai mulți bani acasă când joacă cu prietenii săi.

9. STILOU ȘI PIX PARKER – Un cadou pentru funcții înalte

Stilou și Pix Parker
Stilou și Pix Parker

Dacă bărbatul tău are un job ce implică multe întâlniri și ședințe, iar pe deasupra trebuie să semneze o groază de acte, atunci un set stilou și pix este perfect pentru el. Pentru a-i impresiona pe cei de la birou, mai ales dacă are o funcție de conducere, și pentru a se lăuda cu ce prietenă perfectă are, îi poți face cadou setul Parker stilou și pix.

10. SISTEME HOME CINEMA – Cadoul bărbaților distractivi

Sistem Home Cinema
Sistem Home Cinema

Dacă bărbatul tău are o pasiune pentru muzică sau vă place să vă uitați la filme seară de seară, un sistem home cinema ar fi perfect. Nu numai el s-ar bucura de acest sistem, ci și tu. Treziți-vă vecinii în pași de dans sau cu filme horror, merita  😆 . Nu este neapărat nevoie să îl cumperi pe cel mai scump, ci ceva să se potrivească stilului vostru.

11. MP3 SAU MP4 PLAYER – Cadou pentru bărbatul sportiv

Mp3 si Mp4 Player pentru sportivi
Mp3 si Mp4 Player pentru sportivi

Fie că bărbatul tău este sportiv de performanță, fie că se duce la sală pentru întreținerea corporală sau îi place să alerge în parc, un MP3 sau MP4 Player ar fi un cadou minunat. De fapt, ar fi un cadou minunat pentru el, dar și pentru tine deoarece îl poți “împrumuta” când te duci tu la alergat. Bun cadou!

12. MULTIMEDIA PLAYER AUTO – Pentru bărbați pasionați de mașini

Multimedia player auto
Multimedia player auto

Dacă bărbatul tău este pasionat de mașini sau pur și simplu îi place să își întrețină autoturismul, ar fi o idee bună să îi cumperi un Multimedia auto. Acestea pot veni în diferite mărimi și cu funcționalități diverse, touchscreen sau acționate pe butoane. Înainte de a cumpăra, recomandarea noastră este să vezi ce dimensiuni sunt compatibile. Dacă nu poți afla, poți cumpăra unul de 7′ (inch), acestea fiind compatibile cu 80% din autoturisme. Dacă nu se potrivește, îl poți returna în 30 de zile dacă ai comandat prin eMag.

13. APARAT DE RAS ELECTRIC – Pentru bărbații comozi

Aparat de ras electric
Aparat de ras electric

Dacă bărbatul tău se irită ușor sau își schimbă look-ul des, ar fi o idee bună să îi faci cadou un aparat de ras electric. Acesta scurtează timpul de bărbierit, poate doar scurta barba (fără a o tăia complet) sau dă contur după preferințele fiecăruia. Un cadou pur bărbătesc!

BONUS: Cadou care ți-l faci ție dar profită el!

Costumație provocatoare și lenjerii sexy
Costumație provocatoare și lenjerii sexy

Ce vrea să însemne asta? Este de la tine pentru tine și pentru el, aici intră toate cadourile pe care le cumperi și le folosești tu, dar și iubitul tău va beneficia de cadoul ales. De exemplu, cumpără-ți un body sexy, sau orice alt model de lenjerie intimă sexy. Pe link-ul roșu vei găsi câțiva furnizori specializați pe această nișă. Astfel, vă veți bucura de un Crăciun în flăcări!

Un body sexy este un cadou pe care ți-l faci tu, pe lângă încrederea în sine și faptul că te va face să te simți sexy, îl va impresiona și pe iubitul tău. Eu, personal, nu știu nici un bărbat care să nu fie atras de lenjerie intimă sexy.

Iată un exemplu de body sexy de la SevenSins. Poți alege orice model dorești, dar un body va fi mereu remarcat.