3 peisaje fascinante din Constanța pentru o cununie civilă aparte

Cununia civilă tinde să fie doar un moment de bifat pe lista nunții. Dar și acest moment poate fi unic. Oficierea cununiei civile se poate face și în aer liber. Nu este obligatoriu să fie doar la Casa Căsătoriilor. Poți organiza momentul când spui ‘DA’ și la exterior. Oriunde dorești.

 

De precizat că taxa de oficiere a cununiei civile la exterior este de 1.500 RON (2019), de peste 4 ori mai mare decât taxa de oficiere sâmbătă sau duminica.

Iată trei locații care vor face din cununia ta civilă un moment fascinant.

CUNUNIE CIVILĂ PE MALUL MĂRII NEGRE

CUNUNIE CIVILĂ PE MALUL MĂRII NEGRE
CUNUNIE CIVILĂ PE MALUL MĂRII NEGRE

 

Nu trebuie să stai în nisip până la glezne pentru a te căsătorii la Marea Neagră. Poți alege oricare din terasele din nordul stațiunii Mamaia. Astfel încât vei putea servi invitații cu șampanie imediat ce spui ‘DA’.

CUNUNIA CIVILA PE LACUL SIUTGHIOL

LACUL SIUTGHIOL
LACUL SIUTGHIOL

O alegere puțin paradoxală. Malul lacului Siutghiol oferă o priveliște mult mai romantică decât Marea Neagră.

Cum poate un lac să fie mult mai romantic decât marea? Lacul Siutghiol este situat în partea de Vest a stațiunii Mamaia, soarele va apune în acea direcție. Iar dacă vrei să-ți oficiezi cununia la apus de soare, acesta este locul ideal.

Ca să te convingi, mergi pe malul lacului după-amiaza târziu spre apus. Vei fi surprinsă de priveliștea din fața ta.

 

 

CUNUNIA CIVILA IN PORTUL TOMIS

PORTUL TOMIS la mal
PORTUL TOMIS

O alegere pentru extrovertiți. Prin dispunerea sa deschisă, portul Tomis vă va oferi o alegere ideală dacă vreți cât mai multă lume să fie martoră la momentul vostru.

Dacă nu vrei să oficiați nunta în văzul tuturor, poți alege unul din restaurantele cu vedere panoramică asupra portului. Aici puteți profita de aceeași panoramă de ansamblu, dar și de intimitate.

 

 

CARE ESTE CADRUL PERFECT PENTRU TINE?

Indiferent de alegea făcută, fie că vei spune ‘DA’ la Casa Căsătoriilor sau în altă parte, este important să fiți mulțumiți și fericiți cu alegerea făcută.