3 Servicii pe care trebuie să planifici acum pentru nunta de anul viitor

Ai fost cerută în căsătorie, la vie en rose! Ați decis ca nunta sa aibă loc peste aproximativ un an. Acesta este singurul lucru asupra căruia v-ați hotărât… pentru moment.

Este vară, în fiecare săptămână se organizează câte o nuntă. Oportunități prin care poți să furi idei pentru nunta ta.

Organizăm Nunta Gratuit pentru Miresele din Constanța

 

Ai fost invitată deja la câteva nunți anul acesta și deja ți-ai creeat o imagine despre cum vrei să arate nunta ta. Indiferent că-ți vei planifica personal nunta sau vei apela la un wedding planner, este important să te hotărăști și să rezervi următoarele trei servicii începând cu anul acesta.

 

De ce tocmai acum? Simplu, aceste trei servicii se vor desfășura pe întreaga durată a nunții, astfel disponibilitatea lor este limitată.

 

Pune pe hârtie ce vrei să obții de la aceste trei servicii și începe să le cauți cât mai repede posibil.

 

1. Restaurantulo misiune aproape imposibilă

 

Restaurant nunta setup - masa

Cu toții știm că în Constanța un restaurant bun pentru nuntă este ocupat cu mai bine de un an înaintea unei date exacte.

 

Dacă te-ai hotărât ca nunta ta să aibă loc în timpul sezonului de nunți de anul viitor, pune-te pe dat telefoane și vizitat restaurante cât mai repede!

 

Cu cât vei cauta mai repede cu atât vei avea mai multe opțiuni în alegerea restaurantului ideal pentru nunta ta.

2. Formația – Una dintre cele mai importante amintiri ale invitaților

 

pexels-photo-63704

Un alt serviciu ce se va desfășura pe durata întregii nunți. Muzica și atmosfera nunții vor fi unele dintre cele mai puternice amintiri ale invitaților voștri. Sigur invitații viitoarei tale mamă soacră vor comenta.

 

De câte ori n-ai mers la o nun la care nu a fost atmosfera bună. Chiar dacă mâncarea a fost perfectă, fără o atmosfera atrăgătoare probabil că ai plecat cu un gust amar de la acea nuntă.

 

Indiferent că vrei lăutari, formații de evergreen sau alte tipuri de muzică, caută-i pe youtube, întreabă-ți apropiații ce formații bune au auzit pe la nunți și contactează-i cât mai repede.

 

 

3. Serviciile foto/video – Amintiri pentru totdeauna

download

Dacă fotografiile și filmarea nunții vor rămâne pentru totdeauna ca mărturie a celei mai mari zile a voastre, nu ar trebui să alegeți cel mai bun fotograf și cameraman pentru nunta voastră?

 

Spre deosebire de celelalte servicii, fotograful și cameramanul vă vor urma pe întreaga durată a nunții voastre, de dimineață și până seara.

 

Dacă nu rezervi din timp, este de ajuns o alta nuntă în aceeași zi cu a voastră și fotograful dorit poate fi indisponibil. De ce să te mulțumești cu a doua opțiune? Rezervă-ți ziua cu fotograful și cameramanul cât mai repede posibil.

 

De final

Ai libertatea sa rezervi serviciile oricând dorești. Dar prin natura lor, anumite servicii au un timp de rezervare limitat. De aceea este important sa cauți din timp și să fii prima în rezervarea lor.

Alte servicii de care te poți interesa începând cu anul acesta sunt biserica, ora cununiei civile, limuzina sau porumbeii albi pentru ieșirea din biserică.

Comentariile sunt închise.