5 Elemente Ale Pachetului SOS Pentru Mireasa in ziua Nuntii

A sosit ziua cea mare, totul este perfect. Ultimul lucru la care te poți aștepta în ziua nunții este un accident. Chiar dacă nu se întâmplă nimic, există o groază de lucruri ce se pot întâmpla în timpul zilei. 

De aceea, dacă ești o mireasă precoce, îți poți face o trusă SOS în caz de mici accidente.

Această trusă nu trebuie să fie inclusă într-o cutie anume, dar elementele de mai jos pot fi înmânate domnișoarei de onoare, deoarece aceasta este lângă mireasă pe toată durata nunții.

Iată cele mai folositoare elemente pe care le poți include în trusa SOS de mireasă.

1. PLATFORME COMODE LA INALTIME CU TOCURILE

platforme mireasa
Platforme lejere pentru mireasa

Nicio mireasă nu-și dorește ca în ziua nunții să fie iritată de pantofi. Având în vedere că majoritatea rochiilor de mireasă acoperă pantofii, poți lua ca rezervă o pereche de platforme comode.

Ține aceste platforme în mașină, iar la nevoie, nu ezita să le folosești.

Atenție, trebuie să-ți alegi platformele astfel încât să fie la înălțime cu tocurile. Astfel, nu riști ca rochia de mireasă să atingă solul. În plus, invitații nu vor sesiza nici o diferență. Platformele nu trebuie să fie frumoase, ci comode.

Iată câteva idei de platforme comode pe FashionDays 

2. PERIE DE SCAME PENTRU COSTUMUL DE MIRE

Perie de indepartat scame
Perie de indepartat scame

Peria de scame este indispensabilă pentru mire. Dacă sacoul, sau costumul mirelui este de culoare închisă, la un moment dat, se vor așeza scame pe el. Scame ce vor fi vizibile pentru toți cei din jurul vostru.

3. FARDURI SI MACHIAJ EXTRA

farduri machiaj mireasa

Machiajul tău trebuie să reziste mai bine de 12 ore. Chiar dacă a fost aplicat perfect iar tu ai avut grijă de el, sunt șanse ca pe durata nunții să ai nevoie de mici retușuri.

Indicat este să ai o trusă de machiaj pe care domnișoara de onoare să o țină tot timpul la îndemână. Am găsit mai multe produse de make-up pe site-ul Melkior. Majoritatea produselor sunt profesionale, astfel nu va fi diferență între machiajul făcut de make-up artist și retușurile făcute de tine.

Dacă vrei sa știi mai multe detalii despre machiaj poți citi și: SECRETELE UNUI MACHIAJ PROFESIONAL 

4. PENSETA PENTRU ‘COAFURA’

penseta coafura mireasa

Cine are nevoie de pensetă pentru coafură? Când ai nevoie de pensetă pentru coafură? Mai mult ca sigur la ieșirea de la cununia civilă sau la ieșirea din biserică se va arunca cu orez pe voi.

Dacă mirele are părul scurt, va scăpa imediat de orezul rămas în păr. Dar totul devine mai complicat pentru mireasă. Indiferent de modelul de coafură ales, vor rămâne boabe de orez în păr. Ține o pensetă la îndemână, cu ea vei scăpa imediat de orezul extra rămas în păr.

5. AC SI ATA

ac ata mireasa

Orice mireasă trebuie să aibă la îndemâna sa ac și ață. Nu se știe niciodată ce poate produce o mișcare mai bruscă.

Acul și ața albă trebuie să fie indispensabile pentru orice mireasă. Chiar dacă nu ești încă mireasă, ci domnișoară de onoare, atunci, ia cu tine un ac și o ața albă în caz că mireasa va avea nevoie.

CE MAI TREBUIE SA INCLUDA PACHETUL SOS PENTRU MIREASA?

Tot ce este inclus în pachetul SOS pentru mireasă a fost folosit la un moment dat de cineva. Tu ce crezi că mai trebuie inclus în acest pachet?

Comentariile sunt închise.