5 Tipuri de Jucării pentru copii care nu ar trebui să le lipsească!

Poți găsi jucării pe tot internetul, dar pe ce să te axezi? Dacă ai citit Ghidul cu Jucării pentru copii, sigur ți-ai făcut o idee despre importanța tehnicii Montessori, mai ales în ceea ce privesc jucăriile.

Acest articol însă lasă în urmă tehnica Montessori și arată cele 5 tipuri de jucării pentru copii care nu trebuie să le lipsească, chiar dacă vei cumpăra câte una din fiecare.


Conținut


1. Corturi de Joacă pentru Intimitatea lor

Cort pentru copii de peste 3 ani
Cort pentru copii

Este dovedit faptul că un copil dorește intimitate din când în când. Atunci când copilul tău dorește puțină intimitate, va merge în propria lui căsuță și se va juca. Un cort pentru copii de interior este perfect atât pentru camera lui cât și pentru nevoile acestuia. De exemplu, poți găsi corturi superbe la prețuri foarte ok pe Nichiduță.ro. Cel mai scump este 200 RON… 

2. Jucării Copii pentru Îndemânare

Jucării Copii de îndemânare
Jucării Copii de îndemânare

Jucăriile pentru îndemânare sunt nelipsite din coșulețul copiilor, mai ales la vârste fragede. Copilul tău se va enerva la început, dar asta până va reuși să dețină controlul. Am găsit pe BestKids jucăriile perfecte, ieftine și pentru îndemânare, astfel încât copilul tău să se bucure de victoriile sale după ce se prinde de “șmecherie”.

3. Jucării Educative și de Concentrare

Ghicește forma și unde se potrivește
Ghicește forma și unde se potrivește
Mărgele pe Sârmă în stil Labirint
Mărgele pe Sârmă în stil Labirint
Puzzle-uri mai complexe
Puzzle-uri mai complexe

Dacă tot suntem la capitolul îndemânare, ce zici să adaugi în coșulețul de jucării produse de concentrare. De fapt, dacă ar trebui să alegi, jucăriile educative și pentru concentrare sunt mai prioritare. În funcție de vârsta copilului tău, vei găsi pe eMAG orice jucărie educativă pentru concentrare ai nevoie.

4. Jucării de Rol pentru Copii cu arta în sânge

Kit de cumpărături
Kit de cumpărături
Camioane, păpuși și scule pentru activități gospodărești
Camioane, păpuși și scule pentru activități gospodărești
Set jucării bucătărie din lemn - Montessori
Set jucării bucătărie din lemn – Montessori

Micii artiști vor adora aceste jocuri cu tine. Dacă ai puțin timp la dispoziție, asumăți un rol și joacă-te cu copilul tău. Fie că faceți cumpărăturile de zi cu zi, reparați prin casă sau ești inamicul lui Batman (presupunând că copilul tău are costumul lui Batman sau alt erou), acest joc de rol este unul din cei mai importanți pași ai creșterii lui. Dacă te hotărăști să cumperi jucării sau costume de rol, poți găsi pe ArtofPlay.

5. Jocuri de Memorie pentru copii

Joc de memorie copii

Jocurile de memorie sunt excelente pentru micul tău geniu. Știai că toți copiii se nasc genii? Dacă îi întărești această parte micuțului tău vei avea numai de câștigat. Mai mult de atât, sunt extrem de ieftine. Pentru acest tip de jucării pentru întărirea memoriei, poți vizita site-ul Educlass

DE FINAL

Indiferent ce jucărie alegi, este important să aibă câte una din fiecare tip menționat mai sus. Noi recomandăm însă să cumperi jucării din lemn. Spor la cumpărături!

Dacă vrei un articol mai detaliat, vezi și Ghidul complet pentru jucării copii & magazine de încredere de unde poți cumpăra fără griji.