7 Momente Speciale Ale Nunții Pe Care Fotograful Trebuie Să Le Surprindă

Fotograful tău va fi prezent pe toată durata nunții. Dar există câteva momente speciale ale nunții pe care el trebuie să le surprindă neapărat. 

Indiferent de momentul zilei, fotograful trebuie să fie atent și să surprindă cele mai subtile emoții și gesturi schițate de miri.

Iată cele șapte momente pe care fotograful trebuie să le surprindă la nunta ta. Momente ce vor întregi amintirile voastre.

1. PREGATIREA MIRELUI – FOTOGRAFIEREA DE ÎNCEPUT

pregatire mire nunta acasa

Din punctul de vedere al fotografului, pregătirea mirelui este primul eveniment al nunții. Acest moment începe cu fotografierea costumului de nuntă și a accesoriilor mirelui.

Următorii pași ai acestui moment constă în îmbrăcarea costumului, aranjarea accesoriilor și fotografierea mirelui alături de cavalerul de onoare. Urmat de al doilea moment, acela al bărbieritului.

2. BARBIERITUL MIRELUI – FOTOGRAFIEREA PURIFICĂRII

barbierit-mire-nunta

Unul dintre cele mai tradiționale momente ale nunții, bărbieritul mirelui este de asemenea și singurul moment în care toată atenția este ațintită asupra sa.

Dacă pregătirea mirelui este un moment mai intim, prin bărbierit, are loc începerea oficială a nunții.

3. PREGATIREA MIRESEI SI IMBRACAREA ROCHIEI DE MIREASA

pregatirea-miresei-la-nunta

Pregătirea miresei este primul moment ce este surprins la mireasă acasă. De obicei, acest moment are loc imediat după bărbieritul mirelui. Astfel încât fotograful să aibă timp să se deplaseze de la mire la mireasă, înainte ca mirele să ajungă să ceară mireasa. Este o cursa contra-cronometru.

Acest moment este similar cu pregătirea mirelui. Dar, prin acest moment, toată atenția începe să se mute asupra miresei.

4. SOSIREA MIRELUI LA MIREASA – FOTOGRAFIEREA PASIUNII

sositul-la-mireasa

Sosirea la mireasă este unul dintre momentele cele mai emoționante ale nunții. Familia miresei simte pe deplin acest moment.

Deși acest moment este de obicei ignorat, este unul dintre cele mai surprinzătoare și pasionale. De cele mai multe ori, părinții miresei sunt cei mai emoționați. Nu de puține ori, pe durata acestui moment, se varsă lacrimi. Lacrimi de fericire și emoție.

5. MOMENTUL ‘DA!’

momentul-da-nunta

Deși acest moment are un caracter mai mult juridic, este unul ce trebuie surprins de fotograf. Când viitorii soți spun ‘Da!’ este momentul pentru care nunta există.

Prin acest moment, mireasa și mirele devin inseparabili.

6. DANSUL MIRILOR – FOTOGRAFIEREA ARTEI

dansul-mirilor-fum-greu

Momentul cu care se începe seara la restaurant, dansul mirilor este unul dintre cele mai emoționante momente ale nunții.

Acest moment este urmărit cu mare atenție de toți invitații. Pentru a crea un moment mai magic, poți instala mașina de fum greu. Astfel, vei crea o atmosferă ca-n basme.

7. TAIEREA TORTULUI – FOTOGRAFIEREA EMOȚIEI

taiere tort nunta

În cele mai multe cazuri, acest moment are loc la miezul nopții. Moment în care practic ‘se oprește nunta’ și ochii tuturor invitaților sunt din nou ațintiți asupra mirilor.

Acesta este probabil ultimul moment în care fotograful poate surprinde din nou mirii în atenția tuturor invitaților.

De asemenea, un fotograf isteț poate surprinde instantanee cu reacțiile invitaților. Instantanee ce de multe ori exprimă mai multe emoții decât o mie de cuvinte.

CE ALT MOMENT MAI VREI IMORTALIZAT?

Ce alt moment al nunții crezi că trebuie să fie imortalizat alături de cele șapte enumerate mai sus.