7 Rochii de seară superbe pentru 2020

Top 7 rochii de seară superbe pentru anul 2020 cu care sigur vei ieși în lumina reflectoarelor. Aceste 7 rochii de seară pentru anul 2020 au fost selectate conform noilor tendințe anunțate de marile case de modă.

De început

Cui nu-i place să se îmbrace elegant? Mie una îmi place, și încă cât! Suntem femei și ne place când suntem privite, admirate și mai ales în centrul atenției. Am selectat cele mai frumoase rochii de seară pentru 2020, astfel încât tu nu vei rămâne fără idei pentru cumpărăturile din acest an. Orice femeie ar trebui să aibă șansa să strălucească prin mulțime și să-i fie recunoscute toate meritele. Ok, acum că am făcut puțină gargară de început, hai să vedem cele mai superbe rochii.

1. Rochii de seară tip sirenă, cu o mică transparență în zona picioarelor

Rochie de seară tip sirenă albastră, transparentă la picioare
Rochie de seară tip sirenă albastră, transparentă la picioare

Designerii de modă susțin că, dacă o femeie rămâne crispată tot timpul, va rămâne într-un vârtej de plictiseală și rutină veșnică. Îmbrăcămintea de seară din 2020 oferă șansa de a știi cum este să fii o regină și a-ți cunoaște propria frumusețe. Dacă ai corpul în formă de clepsidră nu te sfii să porți rochii de seară tip sirenă.

Iată și un clip pentru inspirație

https://youtu.be/RzEXB86LgL0
Top cele mai frumoase rochii de seară din lume

2. Rochii de seară Prima Ballerina

Rochie seară Prima Ballerina
Rochie seară Prima Ballerina

Rochia de seară prima ballerina este una cu care sunt văzute fetele nonconformiste, o rochie cu dramă. Balmain a adus această tendință, fustă cu mai multe straturi, mâneci asimetrice și decupaje pentru zona coatelor. Sinceră să fiu, această rochie este potrivită mai degrabă pentru o reclamă decât să fie purtată seara, dar dacă asta zice Balmain că se poarta, atunci se poartă.

3. Rochie multi-strat (multi-layer)

Rochie multi-strat (multi-layer)
Rochie multi-strat (multi-layer)

Dacă până acum treceam pe lângă acest tip de rochii, acum ar trebui (potrivit marilor case de modă) să le acordăm atenție sporită. Totuși, designerii de modă recomandă aceste rochii de seară femeilor slăbuțe, care nu au greutate în exces, asta deoarece straturile multiple adaugă “kilograme în plus“. Dar dacă ai un corp “subțire”, atunci asta este rochia pe care chiar ai vrea să o încerci!

4. Rochii de seară cu două decupaje

Rochie seară super sexy cu 2 decupaje
Rochie seară super sexy cu 2 decupaje

Rochia de seară cu două decupaje este una extrem de sexy. Totuși, când dansezi ai grijă ce mișcări faci, asta dacă nu le faci intenționat. Vei atrage cu siguranță multe priviri. Din câte ne mai mint “fashioniștii”, această rochie poate fi purtată la nunți, botezuri, majorate și chiar plimbări de seară. Cine sunt eu să îi contrazic 😛 …

5. Culoare unică

Îmbrăcăminte cu Culoare unică
Îmbrăcăminte cu Culoare unică

Deși este puțin contrar tendințelor normale pentru rochiile de seară din 2020, sunt mici excepții pentru rochiile scurte. Acestea pot fi asortate întru totul, inclusiv cu plicul și încălțămintea. Oricum, sexy apariție, nu crezi?

6. Rochie cu decupaj pe un picior

Rochie roz cu un singur decupaj pe picior
Rochie roz cu un singur decupaj pe picior
Rochie pentru evenimente superbă cu crăpătură pe piciorul drept
Rochie pentru evenimente superbă cu crăpătură pe piciorul drept

Dacă mai sus ai văzut rochia cu două decupaje, această opțiune de un singur decubaj este încă valabilă atâta timp cât rochia vine în 2 tonuri de culoare (partea de sus și cea de jos să fie diferite). În rest, este foarte sexy, vei da bărbaților dureri de gât la cât își vor întoarce capul!

Cum se poartă în 2019 (să-ți faci o părere)

Rochie cu un singur decupaj pe picior sexy neagră
Rochie cu un singur decupaj pe picior sexy neagră

Cam așa este rochia pentru 2019, iar pentru 2020 este mai sus. Îți arăt asta pentru a face mai ușor diferența. Oricum, este sexy și asta, dar vrem să rămânem în pas cu moda, nu?

7. Rochii de seară super sexy

Rochie de seară super sexy
Rochie de seară super sexy

Ok, dacă până acum toți ne uitam la fetele care își făceau astfel de apariții, acum asta se poartă. după cum am mai zis într-un articol anterior, anul 2020 este începutul deceniului femeii. Așa că dacă vrei să fii sexy cu adevărat, fă-o! 

BONUS: Diferența de trenduri între 2019 și 2020

Diferența de trenduri între 2019 și 2020
Diferența de trenduri între 2019 și 2020

Imaginea asta face cât o mie de cuvinte. Dacă în 2019 (imaginea din stânga) se purta o fustă simplă, sexy și decupată pe un picior, după 2020 (imaginea din dreapta) se cam “împopoțonează” treaba. Axează-te să observi diferența și îți vei da seamă de aceste două decenii cu trenduri distincte.

Clip cu cele mai frumoase rochii de seară

https://youtu.be/0YUjE2fCEJY
Rochii de seară superbe 2020