Scutece Bebeluși – Alternative la Pampers în 2019

Cele mai folosite scutece pentru bebeluși sunt, de departe, din brand-ul Pampers. Dar să fie acestea cele mai bune? Vom înșira mai jos cele mai bune alternative ale scutecelor PAMPERS.

Începem prin a zice că tot mai multe mămici se plâng de mirosul scutecelor Pampers după ce micuțul/micuța le “udă”. Părerile sunt împărțite ce-i drept, dar ne-am interesat foarte atent asupra recenziilor și ne-am cam speriat. De reținut este că acest articol nu este scris pentru a face publicitate negativă brandului Pampers, ci să oferim brand-uri alternative de scutece.

1. SCUTECE HUGGIES

Huggies Brand
Huggies Brand

Scutecele Huggies se bucură de tot mai multă atenție din partea proaspetelor mămici și implicit, din partea bebelușilor. Deși o majoritate copleșitoare a mămicilor recomandă acest brand pentru calitate, au totuși un mic defect: scutecele 4+ nu au un sistem de prindere perfect, astfel bebelușul își va uda hăinuțele de seară. Dar vom enumera două din cele mai bune:

SCUTECE HUGGIES ELITE SOFT – CLASA PREMIUM

Scutece Huggies Elite Soft
Scutece Huggies Elite Soft

Clasa premium Elite Soft are cele mai bune recenzii în materie de scutece datorită calității superioare, având o banda pentru talie foarte elastică și delicată pentru o fixare perfectă, indicator de umiditate ce își schimbă culoarea atunci când scutecul este umed, micro-pori ce permit pielii să respire, buzunar interior special pentru prevenirea scurgerilor și pernuțe absorbante moi unice, pentru protejarea pielii. 95 din 100 de mămici au dat recenzii de 4 și 5 stele pentru acest produs, fiind mulțumite de alegerea făcută.

Cât despre mămicile nemulțumite de această marcă, acestea acuză faptul că scutecele de 4+ nu sunt potrivite pentru noapte, deoarece au scăpări de lichid în exteriorul pampersului.

[vc_btn title=”Prețuri promoționale Scutece Huggies Elite Soft” style=”outline” color=”blue” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-paper-plane” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fl.profitshare.ro%2Fl%2F5275691||target:%20_blank||rel:%20nofollow”]

SCUTECE HUGGIES ULTRA COMFORT

Scutece Huggies Ultra Comfort
Scutece Huggies Ultra Comfort

Clasa Ultra Comfort are prețuri foarte accesibile la pachetele de 160, și spre deosebire de ELITE SOFT ale aceluiași brand, acestea sunt create special pentru fetițe sau pentru băieței (diferă stratul absorbant și design-ul). Ce mai trebuie luat în vedere la aceste scutece sunt canalele active ce absorb umiditatea, o distribuie uniform și reduc încărcarea scutecului.

Asemănător clasei premium Elite Soft, acestea sunt displăcute de mămici în momentul în care încearcă 4+

[vc_btn title=”Promoții Scutece Huggies Ultra Confort ” style=”outline” color=”blue” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-paper-plane” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fl.profitshare.ro%2Fl%2F5275697||target:%20_blank||rel:%20nofollow”]

2. SCUTECE PUFIES

Pufies Brand
Pufies Brand

Cu o calitate deosebită și design dat de Elana Brynes, scutecele Pufies sunt calea de mijloc între Pampers și Huggies. Totuși, unele mămici se plâng de faptul că nu absorb foarte bine și că bebelușul este ud după micțiune. Mai jos vom enumera două din cele mai bune categorii ale acestui brand:

SCUTECE PUFIES BABY ART&DRY

Scutece Pufies Baby Art&Dry
Scutece Pufies Baby Art&Dry

Certificate de Oeko-Tex, scutecele Pufies sunt realizate din materiale ce au trecut prin teste riguroase, având standarde înalte de siguranță pentru bebeluși. Acestea controlează mirosurile neplăcute, astfel încât tăticul nu va mai schimba scutece cu masca de gaze pe față (să recunoaștem, tăticilor le vine rău numai dacă aruncă o privire). Totuși, dacă bebelușul elimină mai mult lichid în timpul nopții, acesta trebuie schimbat chiar și de 3-4 ori pe noapte.

[vc_btn title=”Promoții Scutece Pufies Art and Dry” style=”outline” color=”blue” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-paper-plane” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fl.profitshare.ro%2Fl%2F5275699||target:%20_blank||rel:%20nofollow”]

SCUTECE PUFIES SENSITIVE

Scutece Pufies Sensitive
Scutece Pufies Sensitive

Vom începe prin a spune că au un preț bun comparativ cu calitatea oferită, sunt certificate de Oeko-Tex, nu conțin latex, fără alergeni cunoscuți, protecție împotriva scurgerilor (deși unele mămici zic exact opusul) și o recomandare din partea 5-star-guarantee.de

Chiar și așa, sunt voci care zic că bebelușul se irită de la aceste scutece. Lăsați o recenzie despre ce credeți (irită sau nu pielea bebelușului)?

[vc_btn title=”Promoții Scutece Puffies Sensitive” style=”outline” color=”blue” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-paper-plane” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fl.profitshare.ro%2Fl%2F5275706||target:%20_blank||rel:%20nofollow”]

Concluzia Brandurilor Alternative pentru Scutece

Indiferent că vei folosi Pampers, Huggies sau Pufies, toți bebelușii sunt diferiți și tu, ca mămică, va trebui să alegi singurică ce este bun pentru îngerașul tău sau ce nu este! Indiferent de opțiunea aleasă, așteptăm un comment de la tine să ne zici ce scutece ai încercat și ce te-a mulțumit.

VIDEO – cum acest tătic schimbă scutecul (că tot vorbeam de mască de gaze)

Video Tata Schimba Scutece

[/ryvl]

Comentariile sunt închise.