Buchetul De Mireasă In Functie De Anotimp

Alegerea buchetului de mireasă este unul dintre puținele lucruri de la nunta ta pe care le poți personaliza în totalitate. Motivele alegerii culorii buchetului sunt nenumărate. Poți alege atât un buchet de mireasă care te poate reprezenta cât și un buchet simplu care să reprezinte eleganța.

Iar în privința culorilor, mai există încă o opțiune. Alegerea culorii buchetului în funcție de anotimpul în care va avea loc nunta ta – Primăvara, Vara, Toamna sau Iarna.

Alegerea florilor este o altă opțiune, dar datorită faptului că poți găsi majoritatea florilor pe toată durata anului, nu voi vorbi despre anumite flori, ci doar despre culorile de sezon.

BUCHET DE MIREASĂ PENTRU NUNTĂ PRIMĂVARA

Buchet de mireasă Primavara
Buchet de mireasă Primavara

Primăvara este anotimpul care inspiră speranță, poftă de viață, simbolizează renașterea, simbol al începutului, al revigorării. Totodată este un anotimp al învierii, al prefacerilor și al ivirii unui nou ciclu de viață.

Buchetul de mireasă pentru nunta Primăvara trebuie să se asorteze cu acest anotimp și să fie compus din flori în culori joviale, aprinse, să se asorteze cu verdele aprins al copacilor ce se trezesc la viață. Deci, galbenul, albul, turcoazul albăstriu sau portocaliul sunt câteva din culorile pe care le-ai putea alege pentru buchetul floral al miresei.

BUCHETUL FLORAL PENTRU NUNTĂ VARA

Buchet de mireasă Vara
Buchet de mireasă Vara


Dacă nunta voastră este vara, culorile buchetului tău floral trebuie să iasă în evidența în lumina puternică a soarelui, acest anotimp simbolizând energie, acțiune și vitalitate.

Buchetul de mireasă pentru nunta vara este viu colorat. Culoarea ideală în acest anotimp este movul. Această culoare contrastează ideal cu soarele puternic și cu culoarea albă a rochiei de mireasă. Un buchet de mireasă cu flori lila, mov, ivoir și albastru sau roșu pe ici colo ar putea avea un impact neașteptat de bun, cât și un design grozav. Vara îți permite să dai frâu liber imaginației și să îți personalizezi buchetul floral după bunul plac, combinând orice culoare viu colorată.

BUCHETUL DE MIREASĂ TOAMNA

Buchet de mireasă Toamna
Buchet de mireasă Toamna

Toamna zilele se micșorează, soarele nu mai este la fel de puternic, un anotimp al schimbării și tranziției. Buchetul de mireasă pentru nunta Toamna poate fi de culori mai închise sau culori pastelate. Alegerea este în totalitate a ta și poți alege ceea ce te reprezintă. Recomandarea noastră pentru nunta Toamna este să nu alegi neapărat un buchet de mireasă simplu sau mic, acesta poate fi și gigant dacă asta îți dorești.

Este un paradox, dar ambele teme cromatice se îmbină perfect cu acest anotimp. Rămâne doar să te decizi ce culori preferi.

BUCHETUL DE MIREASĂ IARNA

Buchet mireasă Iarna
Buchet mireasă Iarna
Buchetul de mireasă Iarna
Buchetul de mireasă Iarna

Iarna este un anotimp dominat de liniște. Viața încă există dar locuiește în locuri întunecate și tăcute. Este un anotimp de clarificare, iar albul atât de prezent aduce gânduri pure și creatoare.

Pentru Buchetul de Mireasă pentru nunta Iarna este nevoie să alegi culori pale, apropiate de alb sau ivoir. Totodată, în buchetul floral de iarnă trebuie să abunde verdele închis.

ESTE NEAPĂRAT SĂ AM ACESTE CULORI ÎN FUNCȚIE DE ANOTIMP?

Răspunsul este simplu. NU neapărat. Buchetul de mireasă trebuie făcut și personalizat așa cum ți-ai imaginat tu că va fi. Aceste recomandări sunt pentru fetele care for să asorteze buchetul de mireasă atât cu sacoul mirelui, cât și cu anotimpul. Culorile au un impact vizual major, de aceea am făcut acest articol, dar dacă tu nu vrei să ții neapărat cont de culorile mai sus menționate, nu ține. Nunta este a ta și o personalizezi așa cum vrei!

TU CE CULOARE VEI ALEGE?

Când ți-ai fixat nunta și ce culoare ai vrea să aibă buchetul tău?

Lasă un comment și spune-ne ce culoare va avea buchetul tău de mireasă.

Citește și: Ce Spune Culoarea Buchetului De Mireasă Despre Tine