Ce Spune Culoarea Buchetului De Mireasa Despre Tine

Anumite alegeri le facem fără să fim conștienți de motivele din spatele lor. Culoarea buchetului de mireasă ține de această categorie de alegeri subconștiente care spun multe despre psihologia ta.

Dacă ai ales un buchet de mireasă de culoare Alb, Rosu, Galben, Mov sau Lila, ai făcut această alegere fără să fii conștientă de motivele din spatele acestora. Indiferent de tipul de buchet floral ales pentru nunta ta, fie că este un buchet simplu sau unul mai complicat și diferit, culoarea este a doua alegere ca importanță în materie de buchet de mireasă.

Să vedem ce spune culoarea buchetului despre tine.

1. BUCHETUL DE MIREASA ALB

culoare buchet nunta alb

Asemenea culorii rochiei de mireasă, în multe culturi albul reprezintă puritatea.

Albul mai reprezintă și reflecție totală, iar asemenea purității, indică faptul că ești o persoană liniștită, stăpână pe sine și nu te lași niciodată afectată de evenimentele din jurul tău. Buchetul de mireasă alb reflecta aceleași lucruri.

BUCHETUL DE MIREASA ROSU – CULOAREA PASIUNII

culoare buchet nunta rosu

Buchetul de mireasă roșu semnifică pasiune, curaj și energie și este o culoare puternică, ușor de remarcat. Asemenea acestei culori, dacă alegi un buchet roșu, înseamnă că ești de asemenea o persoană puternică, pasională, energică și foarte ușor să te faci remarcată de cei din jurul tău.

BUCHETUL DE MIREASA GALBEN – NU INSEAMNA GELOZIE!

culoare buchet nunta galben

Culoarea galbenă a buchetului de mireasă denotă emoții, extrovertism, creativitate și sociabilitate.

Culoarea galben, prin felul lipsit de subtilitate prin care iese în evidență, spune același lucru și despre tine. Ești o persoană extrovertă? Îți place să socializezi? Atunci să nu fii surprinsă că ai ales această culoare.

BUCHETUL DE MIREASA LILA SAU MOV

culoare buchet nunta lila

Culorile lila și mov simbolizează spiritualitatea, autenticitatea și grația.

Culoarea preferată a regilor, movul și buchetele de mireasă de culori din spectrul lila te fac remarcată într-un mod subtil. Ca personalitate, sigur ești conștientă de rolul tău pe pământ și spiritualitatea ta. În plus, eleganța de care dai dovadă este reflectată și prin maniera ta de exprimare și gesticulare.

Într-un mediu cu multe persoane, te faci remarcată prin eleganța ta subtilă.

CE CULOARE EȘTI TU?

Ce culoare vrei să alegi pentru buchetul tău de mireasă? Este aceasta culoarea care te reprezintă? Lasă un comentariu.

Comentariile sunt închise.