Coafuri Mirese cu Părul Lung

Coafuri Mirese cu Părul Lung – Articolul cu cele mai Frumoase Stiluri Moderne. Din fericire pentru miresele cu păr lung, alegerea coafurii nu va da prea multă bătaie de cap. Dacă ai citit articolul nostru despre coafuri după fizionomia feței, atunci știi în ce categorie te încadrezi și cu siguranță vei alege exact ceea ce ți se potrivește. 

În rândurile ce urmează, îți vom da mai multe exemple cu cele mai folosite tipuri de coafuri pentru păr lung. Să începem!

1. COAFURĂ MIREASĂ CU PĂRUL LUNG TIP PRINȚESĂ

Coafura mireasa tip printesa
Coafura mireasa tip printesa

Fiind cea mai folosită coafură în rândul mireselor și bucurându-se de primul loc în TOP-ul coafurilor de mireasă din 2020, acest tip este potrivit oricărei fizionomii atâta timp cât cerceii folosiți depășesc bărbia ca lungime.

2. COAFURĂ DE SIRENĂ SAU “FISHTAIL”

Coafura de Mireasa tip sirena
Coafura de Mireasa tip sirena

Pentru o astfel de coafură este nevoie să ai o încredere de sine extraordinară și limbajul corpului să denote o feminitate ieșită din comun. Ca orice sirenă, trebuie să fii gingașă, să zâmbești mult și să ai o privire angelică.. Îți amintești de “Mica Sirena”? Ochii mari, gingașă și foarte feminină (a nu se confunda cu feministă ← așa NU). Coafura Fishtail este una simplă cu un model (după propriul gust) pe partea de mijloc.

3. COAFURĂ MIREASĂ CU PĂRUL LUNG STIL BARBIE

Coafura de Mireasa tip Barbie
Coafura de Mireasa tip Barbie

Pentru acest tip de coafură este nevoie de un păr foarte lung și voluminos. Cu un an înainte de nuntă este nevoie de o îngrijire specială, dacă nu profesională. Menționăm și că părul trebuie să aibă un luciu ieșit din comun.

 Seturi profesionale pentru îngrijirea părului – eMAG  

4. COAFURĂ PIN CURL WAVES PRINCESS

Coafura mireasa pin curl waves Princess
Coafura mireasa pin curl waves Princess

Din punctul nostru de vedere, această coafură va fi una din cele mai dorite în următorii ani. Așa cum am relatat în acest articol, este asemănătoare coafurii de prințesă, dar mult mai voluminoasă și rebelă.

Mai jos aveți mai multe modele din acest tip:

Modele de coafura Pin Curl Waves
Modele de coafura Pin Curl Waves

5. COAFURĂ WOVEN CROWN (COROANĂ DIN ÎMPLETITURI)

Coafura Woven Crown
Coafura Woven Crown (coroana din impletituri)

Potrivit therighthairstyles.com, această “coroană” formată din împletituri, este o alternativă unică pentru bentiță sau coroana de flori. Totuși este o coafură simplă, care poate fi făcută acasă, fără a fi nevoie de un hair stylist.

6. COAFURĂ MIREASĂ CU PĂRUL LUNG CU ÎMPLETITURI ȘERPUITE

Impletituri serpuite
Impletituri serpuite

O altă metodă de a ieși în evidență este de a-ți împleti părul astfel încât să obții un “șarpe”. Această coafură va atrage priviri toată seara și fi sigură că invitații tăi o vor recomanda altor mirese.

7. PĂRUL LUNG NATURAL

Părul lung natural
Părul lung natural

Pentru această coafură de mireasă pentru păr lung este nevoie să ai și o siluetă de clepsidră, siluetă pe care ți-o valorifici cu o rochie de mireasă tip Sirenă. Avantajul acestui tip de coafură este ca nu trebuie să te mai uiți în oglindă din oră în oră și să retușezi ce s-a deranjat. Crede-mă, vei arăta superb, iar acest hairstyle natural pentru păr lung nu se va demoda niciodată! Așa că peste 20 de ani când te vei uita la poze, coafura va fi încă în trend!

8. COAFURA TOTAL TWIST

Coafura Total Twist
Coafura Total Twist

Dacă ai o presimțire că la nunta ta vântul bate cu 100 km/h, sau îți faci griji că plouă, sau ai de gând să dansezi toată noaptea, acest tip de coafură se potrivește perfect. Aceasta va rămâne la fel pe tot parcursul serii. Mai mult de atât, se potrivește atât fetelor cu părul lung cât și fetelor cu părul mediu.

9.COAFURĂ MIREASĂ CU PĂRUL LUNG ACCESORIZATĂ

Păr lung accesorizat
Păr lung accesorizat

Chiar și în România, acest stil este căutat. Este adevărat, trebuie să fii puțin mai nonconformistă, dar acest tip de coafură cu accesorii se poartă de 10 ani în America. Este un stil mai libertin, dar foarte tineresc și cool.

CONCLUZIE

Partea buna în ceea ce privește coafura pentru părul lung este că te poți “juca” cu acesta în orice mod.. îți trebuie puțină imaginație și voință.