32 Stiluri de Coafuri Moderne pentru Evenimente 2021

Cum coafurile moderne sunt la foarte mare căutare, m-am decis să cercetez și să postez care sunt cele mai frumoase și căutate. 2021 aduce același aer tineresc și modern asemenea anului 2020.


Cuprins articol


Coafurile pentru evenimente ce au să fie făcute în 2021 vor aduce concepte noi, idei și carismă pentru femeile moderne, dar vor fi păstrate și coafuri care s-au mai făcut în anul 2020.

Ce și cum sunt coafurile moderne din 2021?

Coafura modernă este părul aranjat după ultimele trenduri, după un model popular purtat atât de vedete, cât și de femeile care rămân în trend cu moda schimbătoare. Pentru a răspunde la întrebarea “cum sunt coafurile moderne“, în 2021 se poartă modele crazy și sport-elegante… știi tu, acele modele la care coafeza stă câteva ore bune să ți-o aranjeze.În continuare voi ratifica subtitlurile astfel încât să găsești exact ceea ce te interesează.

1. Coafuri Păr Lung Moderne – Modele Crazy 2021

Coafură Modernă Păr Lung în Valuri
Coafură Modernă Păr Lung în Valuri

Pentru această coafură pentru păr lung în valuri trebuie să te înarmezi cu foarte multă răbdare, să ai timp cât pentru 10 coafuri mai simple și să te aștepți la un preț mai “piperat” decât de obicei. Oricum, această coafură pentru păr lung merită să fie făcută cel puțin o dată în viață! Oricum, vei atrage privirile tuturor, mai ales dacă vine la pachet cu o pereche de lentile de contact verzi sau albastre, tocuri de 15 centimetri+, și cercei mai sofisticați.

Coafură păr Lung Modernă și Elegantă în același timp

Coafură Modernă Păr Lung Superbă
Coafură Modernă Păr Lung Superbă

O altă coafură superbă și modernă pentru păr lung, una care nu este încă finisată, a ajuns să fie una din cele mai distribuite de pe tweeter în 2020. Pentru acest model de coafură a fost nevoie de 4 ore de “migăleală” (conform autoarei), iar dacă te hotărăști să o faci, sfatul meu este să-ți vopsești părul în blond, gri sau chaten deschis… cred că ar merge și alb.

Pentru un hairstyle perfect, potrivit sau special făcut pentru părul lung este nevoie de câteva informații de care ai putea ține cont. Mai jos îți voi prezenta câteva detalii atunci când îți alegi coafura pentru părul lung.

Sirenă sau “Fishtail” Hairstyle pentru păr lung

Coafura de Mireasa tip sirena

Pentru coafura de sirenă (o poți face numai dacă ai părul lung) este nevoie să ții cont de câteva detalii: se potrivește perfect dacă ai ochii mari, dacă părul tău este de culoare blond, gri, alb sau chaten deschis și nasul să fie relativ micuț. Ideea de fizionomie din spatele acestei coafuri este să asociezi fața ta cu cea a “micii sirene din Disney, Ariel” (deși ea era roșcată, în realitate nu se potrivește această culoare a părului cu coafura de sirenă).

Barbie Hairstyle pentru păr lung voluminos

Coafura de Mireasa tip Barbie
Coafura de Mireasa tip Barbie

Dacă părul tău este voluminos și lung, coafura Barbie poate fi una din cele mai sexy tipuri de Hairstyle din 2021. Pentru o astfel de coafură este nevoie să ai ochii mari, cât despre culoarea părului, acesta trebuie să aibă o culoare feminină cum ar fi blond, roșcat deschis, roz, sau lila. Poate crezi că sunt nebună crezând că scriu despre persoanele cu părul roz sau lila, dar anul 2021 este anul persoanelor nonconformiste și very crazy. Așa că dă-ți frâu liber imaginației și crează-ți propria personalitate.

Woven Crown (coroană din împletituri) pentru păr lung

Coafura Woven Crown
Coafura Woven Crown (coroana din impletituri)

Woven Crown este o coafură purtată de fetele simple, fete purtătoare de bentițe sau accesorii de păr. Deși stilul nu este foarte utilizat ca un hairstyle de zi cu zi, 2021 aduce acel aer de “nebunie” pentru tot ceea ce înseamnă fashion. Coafura Woven Crown se potrivește fiecărei tip de fețe.

Părul lung accesorizat

Păr lung accesorizat
Păr lung accesorizat

Dacă coafura de mai sus nu ți-a plăcut dar totuși vrei să porți ceva în trendul anului 2021, părul lung poate fi accesorizat indiferent de modelul coafurii sau culoarea acestuia. În funcție de anotimp, selectează-ți culorile accesoriilor florale.

2. Coafuri Moderne pentru Păr Mediu 2021 – Revitalizarea Stilurilor

Coafura moderna pentru par mediu prins in coada clasica
Coafura moderna pentru par mediu prins in coada clasica

Aceasta este o coafură superbă pentru păr mediu, cu accesorii date din perle. În poză pare că ar fi pentru păr lung, dar este făcută pe manechin și te asigur că se poate face mult mai ok pe păr mediu. Cu un astfel de hairstyle vei atrage cu siguranță toate privirile de la eveniment, stilul din 2020-2021 fiind o revitalizare de 100% față de anii precedenți.

Tot la capitolul păr mediu, acest tip de hairstyle folosește, la fel ca primul, perle ca accesorii. Cum clasicul nu se demodează niciodată, o coadă clasică ondulată perfect și cu accesorii perlate te va face să radiezi în ale frumuseții. Această coafură pentru păr mediu merită făcută cel puțin o dată în viață, chiar dacă prima poză este mai interesantă.

Părul mediu are avantajul de a arăta părți importante ale feței, părți care probabil nu știai că pot fi o atracție extrem de mare pentru bărbați. Pentru a detalia puțin, urechile, ochii, buzele și ceafa sunt cele mai importante și sexy părți din partea superioară a corpului, iar cu coafurile pentru păr mediu poți profita la maximum de aceste părți.

Coafură păr mediu cu o ureche descoperită

Coafură păr Mediu cu o ureche descoperită
Coafură păr Mediu cu o ureche descoperită

Dacă îți plac cerceii și ai părul mediu ca mărime, atunci această coafură este excelenta pentru a-ți ține o ureche descoperită și să lași la vedere accesoriile de pe acestea. Această coafură pentru păr mediu are o împletitură la tâmpla dreaptă prinsă în spate, dar nu la vedere.

Coafură păr Mediu accesorizată
Coafură păr Mediu accesorizată

O altă idee pentru părul mediu este aceeași coafură ce lasă descoperită o ureche, dar este accesorizată. Asta dacă îți place să accesorizezi părul sau nu.

Păr Mediu Dezordonat

Coafură păr Mediu cu o ureche descoperită
Coafură păr Mediu cu o ureche descoperită

Dacă ești o fire activă ce nu poate sta locului și ai părul mediu, atunci poți alege această coafură special concepută pentru femeile energice. Du-te, vino, pleacă, întoarce-te, joacă-te, dansează, sari, această coafură fiind perfectă pentru toate cele menționate.

Coafură păr Mediu hibridă cu coc

Coafură păr Mediu hibridă cu coc
Coafură păr Mediu hibridă cu coc

Dacă îți plac coafurile hibride, părul mediu este cel mai avantajat pentru acest tip de hairstyle. Coafura hibridă cu păr drept + coc este una puțin mai crazy, dar care sigur va atrage priviri.

3. Coafuri pentru Păr Scurt voluminoase 2021 – Esențe tari în fire mici

Coafura pentru par scurt si voluminos
Coafura pentru par scurt si voluminos

Coafura pentru par voluminos scurt
Coafura pentru par voluminos scurt

Coafurile pentru păr scurt sunt mai greu de găsit deoarece acestea nu pot fi la fel de crazy ca cele pentru păr lung și mediu. Dar daca ai un hairstylist bun, sigur va găsi o soluție. În anul 2021 se poartă volumul în ceea ce privește părul scurt, așa că te poți inspira de pe pinterest și să alegi ceea ce ți se potrivește, voluminos să fie!

Par scurt in doua tonuri atent deranjat
Par scurt in doua tonuri atent deranjat

O altă idee de coafură pentru păr scurt ar fi, pe lângă volumul de care vorbeam mai sus, două nuanțe de culori. De exemplu, blondul și brunetul se completează perfect, iar dacă nu te poți hotărî între cele două, le poți aplica pe ambele… mai rămâne să te hotărăști care nuanță va fi sus și care jos. Dar ca un sfat, este bine să folosești culoarea brunetă sus dacă culoarea părului tău natural este închisă (brunet, chaten, chiar și roșcat închis). Vice-Versa pentru culoarea deschisă.

Bentiță împletită naturala pentru păr scurt

Bentiță împletită naturala pentru păr scurt
Bentiță împletită naturala pentru păr scurt

Pentru fetele cărora le plac bentițele naturale, această coafură pentru păr scurt este una din cele mai adorabile și sexy. Dar atenție, nu purta cercei foarte lungi dacă o vei adopta.

Coafură păr scurt Edge Undercut

Coafură păr scurt Edge Undercut
Coafură păr scurt Edge Undercut

Coafura Edge Undercut este una care va rămâne în preferințele româncelor și în 2021. Este o coafură pentru păr scurt sexy, plină de carismă și denotă eleganță. 

Woven Crown pentru păr scurt
Woven Crown pentru păr scurt

La fel ca la celelalte tipuri de păr, woven crown merge să fie făcută și pe păr scurt. Această coafură este îndrăgită din ce în ce mai mult de fetele cu păr scurt, fiind făcută chiar și la nunți.

4. Coafuri pentru Păr Drept 2021 – Simplitate sau Modernism?

Coafură pentru păr drept
Coafură pentru păr drept

Coafurile pentru păr drept sunt la cea mai mare căutare și cel mai simplu de găsit. Dacă ai părul drept si cauți un hairstyle fără să ondulezi sau să încrețești părul, această coafură de tip pony tale este perfectă. Folosește un mic accesoriu pentru a prinde părul. Dacă ești una dintre fetele norocoase cu păr drept, poți face orice tip de coafură. În poza de mai sus este o coafură simplă, totuși moderna, iar în poza de mai jos este o coafură (pentru păr drept) modernă și care se potrivește perfect stilului din anul 2021.

Coafură Modernă pentru păr drept

Coafura moderna pentru par mediu tip pony tale
Coafura moderna pentru par mediu tip pony tale

Atât accesoriile, cât și valurile făcute de părul drept sunt perfecte, ceea ce nu poți obține de la un păr ondulat sau creț. Coafurile pentru păr drept sunt cele mai ușor de făcut și cele mai “ascultătoare” (nu se strică așa repede).

Coafură Simplă pentru Păr Drept Tip Sirenă

Coafură Păr Lung Sirenă
Coafură Păr Lung Sirenă

Coafura de sirenă este la mare căutare în 2021 atât de fetele cu păr lung și drept, cât și fetele cu păr mediu. Dacă ai părul drept, această coafură poate să-ți fie făcută cu ușurință. Din păcate pentru fetele cu păr ondulat sau creț, coafura de sirenă este specifică numai fetelor cu păr drept!

5. Coafuri pentru Păr Ondulat – Valurile anului 2021

Coafura superba pentru păr ondulat accesorizata
Coafura superba pentru păr ondulat accesorizata

Probabil cele mai frumoase coafuri din acest articol sunt cele pentru păr ondulat. Nu vorbesc în necunoștință de cauză, ci este dovedit că fetele cu păr ondulat își fac cele mai frumoase și inspirate coafuri din lume. Și cum în 2021 se poartă părul accesorizat și voluminos, ar fi păcat să nu dai frâu liber imaginației tale.

Coafură Modernă pentru Păr Ondulat

Coafura pentru păr ondulat cu model
Coafura pentru păr ondulat cu model

O altă coafură pentru păr ondulat, una modernă, este cea cascadă. Ce este interesant totuși, coafura cascadă din 2021 are un model înainte ca părul ondulat să înceapă să curgă. Oricum, la fel ca schimbarea modei pentru rochii în 2021, coafurile se schimbă și au adăugate modele și accesorii.

Coafură Con pentru Păr Ondulat

Coafură Con pentru Păr Ondulat
Coafură Con pentru Păr Ondulat

Coafura în formă de con nu ar avea același efect dacă părul nu este ondulat. Această coafură prinde contur și intră în preferințele româncelor din topul anului 2021 datorită accesoriilor ce pot fi folosite. Accesoriile pot fi atât florale (naturale sau din plastic), cât și siluete de animale sau insecte (fluturi, gărgărițe, vulpe, etc.).

Coafură Păr Ondulat Voluminoasă cu Valuri

Coafură Păr Ondulat Modernă voluminoasă cu valuri
Coafură Păr Ondulat Modernă voluminoasă cu valuri

Dacă este vară și ai un eveniment la mare, această coafură în valuri pentru păr ondulat este o alegere inspirată și sexy. Adăugând câteva accesorii florale naturale (că doar este vară – ipotetic), vei fi una din cele mai observate persoane din sală. Pur și simplu superbă.

Coafură pentru păr ondulat Pin Curl Waves

Modele de coafura Pin Curl Waves
Modele de coafura Pin Curl Waves

Fiind una din cele mai căutate coafuri din 2018 și până acum, în 2021 Pin Curl Waves este una din cele mai iubite, chiar ocupând locul doi în preferințelor româncelor. Faptul că această coafură pentru păr ondulat poate fi făcută atât pentru mirese cât și pentru invitate este minunat, așa că dacă ai părul ondulat, nu te sfii să o faci!

6. Coafuri pentru Păr Creț 2021 – Volumul de Neoprit

Coafură păr Creț
Coafură păr Creț

Cel mai mare avantaj pentru fetele cu păr creț este volumul. Având o arie relativ mică de unde pot alege să poarte coafurile, fetele cu părul creț nu se dau bătute, acestea alegând de fiecare dată un hairstyle sexy.

Coafură păr Creț prins în Coadă

Coafură păr Creț prinsă în Coadă
Coafură păr Creț prinsă în Coadă

Așa cum am mai spus, fetele cu părul creț nu au prea multe coafuri de unde pot alege, dar au alături de un păr creț (mai rar vezi fete cu părul creț decât restul tipurilor de păr), un volum extraordinar. Parul creț prins în coadă, dat cu o spumă pentru luciu și efect de păr umed va arăta ca o coafură profesională. Da, atât de simplu este! Adaugă și un accesoriu (cum ar fi o coroană) și vei avea coafură de mireasă.

Coafură Păr Creț cu Efect Umed

Coafură Păr Creț cu Efect Umed
Coafură Păr Creț cu Efect Umed

Așa cum am mai zis, efectul umed dat de anumite spray-uri de specialitate este incredibil de sexy pe un păr creț. Ia-ți ochelarii de soare la tine, niște cercei lungi și bucură-te de capetele întoarse spre tine ale bărbaților. Simplu și superb, nu?

Păr Creț lăsat Liber

Păr Creț lăsat Liber
Păr Creț lăsat Liber

Știi ceva? Dacă ai părul creț lasă-l soro liber! Părul creț este singurul tip de păr coafat din naștere, așa că profită și nu te plânge că nu găsești coafuri pentru acesta. Fetele cu păr drept sau ondulat ar da orice să aibă un păr creț, tu de ce nu profiți?


Pentru mai multe idei de Coafuri pentru Păr Creț vezi aici


7. Coafuri Simple și Lejere – Naturalețea anului 2021

Coafura pentru par scurt si voluminos
Coafura pentru par scurt si voluminos

Dacă ești în căutare de coafuri simple și lejere, îți voi arăta câteva modele pe care, sper eu, le vei alege cu plăcere. Aceste tipuri de coafuri sunt purtate în general pe zi atât pentru evenimente cât și pentru viața de zi cu zi.

Coafură Naturală

Coafură naturală împletită
Coafură naturală împletită

Pentru coafură naturală, mai ales cea simplă, este nevoie de doar 10 minute să-ți faci singură niște împletituri. Coafura naturală de mai sus este una cu care te poți mândri fără să îți bați prea mult capul.

Coafură Simplă și Modernă

Coafură păr scurt Edge Undercut
Coafură păr scurt Edge Undercut

Dacă ai un păr scurt, coafura edge undercut este una din cele mai folosite coafuri simple moderne. În 2021 această coafură va fi adoptată de foarte multe românce și pe bună dreptate! Este un tip de hairstyle “fashion up”, deci merită să îl încerci.

Coafură Lejeră

Coafura umedă
Coafura umedă

Coafurile lejere fac parte din categoria “Natural hairstyle” și pot fi purtate la orice tip de eveniment, dar pe timpul zilei (nu noaptea). Pentru a realiza o coafură lejeră este nevoie să ai o spumă specială care să îți țină părul umed toată ziua (cel puțin vizual). Lasă-ți părul să își ia forma naturală sau fă-i câteva bucle în partea inferioară.

8. Coafuri cu Coc pentru anul 2021 – Eleganța Nemuritoare

Coafurile cu coc s-au reinventat și s-au readaptat la stilul modern din 2021. Până acum coafurile cu coc aveau un standard (e.g. “stass”) cu care era obișnuită orice coafeză, dar din 2021 se schimbă puțin lucrurile. Dacă un hairstylist nu se conformează sau chiar învață noile trenduri, va rămâne cu cariera în spate și se vor ridica cei sau cele care vin cu un aport de imaginație, meticulozitate, disciplină și perfecționism ieșit din comun. Dacă până acum coafurile cu coc aveau o bază de la care să pornești, în 2021 acest tip de hairstyle necesită mult mai mult de atât, făcând fiecare coafură să fie unică!

Coafură cu coc lejer – elegant

Coafură elegantă cu cocul lăsat în jos
Coafură elegantă cu cocul lăsat în jos

Acest tip de coafură este puțin standard și am ținut să ți-o arăt pentru a vedea mai departe unde se ajunge cu tipurile de coafuri cu coc. Totuși, deși pare a fi un coc standard, nu este chiar așa. Dacă observi, părul este împletit uniform, fără să poți vedea terminațiile din spate.

Coafură cu coc modernizat dar simplu

Coafură cu coc modernizat
Coafură cu coc modernizat

Acest coc este remodernizat, făcând dintr-o coafură cu coc normală într-unul modern specific noului deceniu (începând cu 2021). Părul din coc este adus cu grijă și meticulozitate spre centru, iar baza este decorată cu o frunză metalică (parte al accesoriilor florale artificiale). Deci, deși coafura cu coc modernizat pare a fi o coafură ca și până acum, nu este.

Coafură cu coc elegantă

Coafură cu coc elegantă
Coafură cu coc elegantă

Un alt coc interesant este cel făcut numai din împletituri, purtat în special de miresele românce. Simplu, superb și elegant, această coafură cu coc a fost folosită de toate fetele care preferă să poarte coc la evenimente, și va fi folosită în continuare. E prea frumos să renunți pur și simplu la el…

Părerea mea personală pentru noile coafuri cu coc din 2021

Chiar nu m-am putut abține să nu comentez puțin. Ce am scris mai sus este adevărat, coafurile cu coc sunt reinventate… asta potrivit marilor case de hairstyledar să fiu sinceră, eu nu văd o foarte mare diferență. La celelalte tipuri de coafuri există o schimbare, dar la coafurile cu coc nu prea o văd… Eu cred că româncele sunt foarte avansate când vine vorba de coafuri, iar  referitor la ceea ce zic marile case de hairstyle (cum că o coafură cu coc este mult mai modernizată) mi se pare fals… româncele aveau aceste cocuri cu mult înainte de declarațiile acestora!

9. Coafuri Mireasă 2021 – Trendul Nunților

Cum în anul 2020 nunțile au avut de suferit (foarte mult chiar) din cauza pandemiei, anul 2021 pare că totul va reveni la normal și că miresele își vor putea organiza nunta… deci – alege-ți și coafura:

Coafură Mireasă Modernă și Elegantă
Coafură Mireasă Modernă și Elegantă

Coafurile de mireasă sunt la mare căutare, iar eu una nu aș fi putut să nu adaug în acest TOP aceste tipuri de hairstyle care sunt printre cele mai frumoase dintre toate. Dacă vrei totuși să vezi un top numai cu coafuri de mireasă, poți accesa articolul actualizat pentru topul 2021.

Coafura Mireasă tip Prințesă 2021

Coafura mireasa tip printesa
Coafură mireasă tip prințesă

Această coafură de mireasă este printre cele mai iubite și dorite de către românce. Din 2017 de când s-a poziționat pe primul loc, a rămas de neclintit. La fel ca în anii precedenți, coafura de mireasă tip Prințesă rămâne și în 2021 în topul preferințelor mireselor. Nu ne miră deloc acest lucru, este pur și simplu superbă. Este nevoie să ai părul destul de lung pentru a o putea adăuga pe lista ta de hairstyles.

Coafură de Mireasă tip Pin Curl Waves

Coafură Mireasă Pin Curl Waves
Coafură Mireasă Pin Curl Waves

Intrând în top în 2018 (locul 10 în preferințele mireselor), în 2020 ajungea să fie una din cele mai iubite coafuri de mireasă, ocupând locul doi. De fapt, în 2021 este extrem de aproape să ia locul unu, dar mă îndoiesc că româncele vor renunța la coafura de prințesă… doar sunt mirese! Dar și locul doi pe care-l ocupă este grozav. Coafură de Mireasă tip Pin Curl Waves este aleasă de cele mai crazy dintre mirese, nonconformiste și moderne, femei de carieră și .. ce să mai, femei ale anului 2021.

Coafură de Mireasă tip Sirenă 2021

Coafură Mireasă de Sirenă
Coafură Mireasă de Sirenă

O altă coafură de mireasă superbă este cea de sirenă. Aceasta se potrivește perfect dacă alegi rochia de mireasă tip sirenă. Esteun hairstyle simplu, fără prea multă bătaie de cap, potrivit mireselor energice care nu vor să se ducă la baie din oră-n oră să verifice coafura sau machiajul. Acest tip de coafură nu necesită o tonă de fixativ și nici prea mult timp la coafor.

Hairstyle cu Model pentru Mirese Ultra-Moderne!

Hairstyle ultramodern cu model
Hairstyle ultramodern cu model

Dacă ești o mireasă ultra-modernă și ai o nuntă ieșită din comun, o coafură de acest tip merită să fie încercată. De obicei accesoriile florale sunt cele mai folosite, dar de ce nu un model de trandafir făcut de hairstilist pe părul tău! Alte modele cu bujori, fluturi, sau nuferi sunt la fel de căutate.

Coafuri Accesorizate pentru o Mireasă Șic

Coafuri Accesorizate
Coafuri Accesorizate

Un hairstyle accesorizat este un hairstyle reușit. Orice coafură de mireasă ți-ai face, accesorizeaz-o. De obicei accesoriile florale sunt cele mai folosite, fie acestea naturale, fie artificiale. Dacă vrei să ieși din tipar, ai putea adăuga accesorii mai puțin întâlnite, cum ar fi: gărgărițe, fluturi, forme 2D de animale, etc.

Coafură cu Coc pentru Mirese Încrezătoare

Coafuri cu coc pentru Mireasă
Coafuri cu coc pentru Mireasă

Coafurile cu coc pentru miresele care vor avea nunta în 2021 sau după sunt, după părerea mea, mai moderne decât în 2020. Aceste coafuri au acum în componența lor câteva accesorii în plus care schimbă impactul vizual. Dacă îți plac aceste coafuri cu coc, alege ceva modern, să iasă în evidență, chiar nebunesc aș putea zice.

De Final

Fie că alegi coafura după mărimea părului (lung, mediu, scurt), după tipul părului (drept, mediu, creț), după model (simplă, modernă, lejeră, accesorizată) sau după tipul de eveniment (nuntă, botez, petrecere, majorat), alege ceva în funcție de fizionomia feței și ți s-ar potrivi “ca o mănușă”. Nu alege coafura numai dacă îți place cum a ieșit în poză.

Iată totuși cât de important este să ne alegem corect coafură și cât de mult schimbă look-ul

Video Youtube Coafuri Moderne
Video Youtube Coafuri Moderne