Criptomoneda ‘Student Coin’ – Profit 100x?

Criptomoneda Student Coin a fost lansată oficial pe platforme mari de exchange, iar acest aspect este de multe ori vânat de cei care au așteptări pentru profit de 10x, 20x, chiar și 100x ori. Student Coin pare promițătoare, având deja în portofoliul său peste 500 de universități colaboratoare în peste 36 de țări (la momentul scrierii acestui articol).


Ce vei găsi în acest articol?


Criptomoneda Student Coin? Ce este?

Student Coin este prima platformă criptografică care permite utilizatorilor să proiecteze, să creeze și să gestioneze cu ușurință token-uri personale pentru start-up, NFT și DeFi.

Practic, prin platforma lor poți crea propriul tău Token. “Tokenisation“, cum mai este denumită această parte a expansiunii cryptomonedelor, este viitorul economiei unde fiecare persoană și companie are propriul token. Student Coin permite crearea de token-uri personalizate și poate fi utilizat pentru crowdfunding, tranzacționare, guvernare, vot sau plăți. Imaginează-ți cum ar fi să ai propria ta criptomonedă, tranzacționând-o și mărindu-și valoarea. Pentru a crea acest token (chiar și cu numele tău), nu vei avea nevoie de cunoștințe de programare, ci numai de un cont pe Student Coin și să completezi niște câmpuri. De acolo, ai nevoie de ceva abilități de marketing, postezi pe câteva bloguri despre moneda ta și daca oamenii vor investi (global), valoarea acesteia se va mări. Pentru mai multe detalii obiective poți citi articolul făcut de THE CAPITAL despre Student Coin. Mai mult de atât, criptomoneda Student Coin se poate schimba oricând în Ethereum (ETH – a doua crypto ca putere din lume), aceasta folosind platforma Ethereum și Wave.

Video Explicativ al Monedei Digitale Student Coin

STC Video Explicativ
STC Video Explicativ

Adoptată de 500+ Universități la nivel Global

Foarte multe universități, printre care Harvard, NYU și London School, au început să facă teste pilot cu criptomoneda Student Coin (STC) și să o adopte. Pe lângă cele 500+ universități care sunt interesate de această monedă digitală, Student Coin este susținută și de Crypto Investment Fund. Dacă acest aspect nu este îndeajuns, vezi ce se scrie în Financial Media de Student Coin (Yahoo!, BeinCrypto, TheCapital, Altcoin, Cryptoglobe, Coinpedia și multe altele).

Ideea este aceasta: dacă 500 de universități au început să adopte criptomoneda Student Coin încă din launchpad, imaginează-ți câți profesori, studenți și chiar investitori vor dori să o dețină.

De ce să fii “Early Adopter” în Student Coin?

Acest articol nu este despre cum îți poți face token, ci despre cum poți fi un “Early Adopter” și să îți faci un profit de 10x, 100x, sau chiar de 1000x ori mai mare. Foarte mulți oameni investesc în LaunchPad-uri sau când criptomonedele sunt la început de drum deoarece acestea întorc un profit exponențial mai mare față de o cryptomonedă mai cunoscută în care investești târziu.

Dacă investești în Student Coin acum, trebuie numai să ai răbdare un an, doi, sau ceva mai mult, dar profitul se va întoarce înzecit. Potențialul criptomonedei STC este destul de mare dacă aceștia vor atinge fiecare milestone din roadmap-ul de pe website-ul lor.

Mai mult de atât, accesând link-ul de la “invitație pentru a lua un bonus la fiecare investiție – timp limitat” (vezi mai jos în articol), vei primi un Bonus de Early Adopter și la prima achiziție vei avea cryptomonede STC în plus.

Criptomoneda Student Coin este legitimă?

Cryptomoneda Student Coin este legitimă. Aceasta a început ca un proiect educațional și universitar. Moneda digitală a studenților își propune să construiască soluția pe termen lung pentru valorile fundamentale reale ale blockchainului – adică tokenizarea pe scară largă.

Crypto Student Coin conectează educația despre blockchain, sectorul tokenizării în creștere rapidă și viziunea pe termen lung a dezvoltării. Acești trei factori vor face ca criptomoneda și platforma Student Coin să fie “următorul lucru important din lume (Next Big Thing)”.

STC este comparată cu Facebook

Da, am scris bine, este comparată cu Facebook, dar nu cum ți-ai imagina. Student Coin este prima platformă care va permite tokenizarea la scară largă, permițând firmelor să creeze token-uri corporative, în timp ce persoanele fizice vor putea crea token-uri personale. Rezultatele unei astfel de transformări poate fi comparată cu modul în care social media a schimbat lumea în ultimii 15 ani.

De exemplu, Yahoo Finance a publicat un articol despre această comparație:

Exemplul monedei studențești poate fi comparat cu Facebook la început, când aceste rețele de socializare omniprezente erau limitate doar la rețeaua universităților. Student Coin susține studenții din peste 500 de universități, cooperând îndeaproape cu organizațiile studențești de la Universitatea Harvard, Universitatea New York sau London School of Economics. În prezent, proiectul caută investitori în timpul STC Launchpad, unde oamenii pot sprijini această rețea în creștere pentru tokenizare și cumpăra moneda principală a sistemului – Student Coin (STC). În fiecare zi, lumea noastră se schimbă mai repede decât înainte, creând multe oportunități pentru progrese tehnologice și afaceri perturbatoare. Lumea bazată pe jetoane personale, așa cum se bazează acum pe social media, se poate apropia foarte repede – iar Student Coin ar putea fi precursorul său cheie.

Yahoo Finance despre Student Coin si Launchpad-ul acesteia

Cum investești și profiți de bonusul de început pentru Student Coin?

Pentru a avea un bonus, asemenea Criptomonedei PI, vei avea nevoie de o invitație. Bonusul diferă în funcție de cât vei investi la prima depunere. Un sfat: dacă te hotărăști să investești, cel mai bine este să cumperi între 5000 STC și 10 000 STC (69$ – 139$ la momentul scrierii acestui articol). Atenție! în fiecare zi prețul unei criptomonede STC (Student Coin) crește sau scade, așadar, este posibil să cumperi la un preț puțin mai mare sau mai mic decât cel menționat mai sus.

Apasă aici pentru a primi BONUSUL pentru STUDENT COIN →

Îți creezi un cont

După ce urmărești link-ul de mai sus, vei primi automat un BONUS (codul bonusului îl vei vedea automat notat la înscriere). Pentru a crea un cont, faci click pe “SIGN UP” din dreapta sus. În pagina următoare vei vedea cum codul pentru BONUS va fi completat automat. Apoi, după ce vei completa datele de autentificare, vei astepta emailul cu un cod pentru STEP 2 (codul 2FA). Vei scrie codul primit și vei fi direcționat/ă spre contul tău. Dacă nu ai primit codul in maxim un minut, verifică în folderul SPAM.

Cum cumperi Token-uri STC?

Odată ce ai intrat în contul tău, este nevoie să dai click pe acel ICON din dreapta-sus, <BUY STC Token>. Vei fi redirecționat pe pagina unde poți alege metoda de plată a criptomonedei STC.

Cumpără STC Token
Cum cumperi STC Token

Alege metoda de plată (în general – Debit/Credit Card)

După ce dai click pe <BUY STC Token>, vei fi redirecționat spre pagina de ICO. Aici, va fi nevoie să dai de scroll în jos până laBuy STC Token directly to the STC Wallet with“. La acest pas vei alege metoda de plată preferată. În general, este aleasă cea cu cardul. Odată ce vei da click pe butonul BUY, vei fi redirecționat/ă spre Checkout. Datorită faptului că ai un cont cu Bonus, vei primi mai mult decât vei cumpăra. Atenție! Încă o dată vei avea nevoie de acea verificare cu emailul (să verifici și în SPAM).

Cumpără STC cu Cardul Bancar
Cumpără STC cu Cardul Bancar

Am cumpărat criptomonede STC (Student Coin), dar nu se regăsesc în cont!!!

Nu-ți face griji. Pentru a fi procesată informația și a-ți preda cryptomonedele, acest pas va dura între câteva ore și 2 zile. Poți fi pe pace, acestea îți vor apărea în Wallet-ul Student Coin.

Profit de 10x, 100, 1000x – Așteptări criptomoneda Student Coin

Criptomoneda STC a platformei Student Coin poate oferi un profit de 10x ori față de suma investită, de 100x ori dacă ești o persoană care are răbdare și aștepți minim 3-5 ani, sau chiar de 1000x ori dacă ești dispus/ă să aștepți chiar și 10-15 ani și toate lucrurile merg perfect. Partea bună este că această cryptomonedă este bazată pe ERC-20 (Ethereum), iar cei de la Ethereum au anunțat că vor face upgrade platformei… ceea ce înseamnă că orice crypto care se bazează pe platforma Ethereum, cum este și Student Coin, își va urma “părintele”. – Remember, ETH este a doua cryptomonedă ca putere de pe piață (după Bitcoin).

Păi… dacă STC este atât de profitabilă, nu mai bine investesc toate economiile?

Aici vom face un pas înapoi de la așteptările foarte mari. În lumea criptomonedelor, piața și puterea de cumpărare face o criptomonedă să fie mai valoroasă, mai ales dacă are potențial și oferă mai mult decât celelalte (cazul criptomonedei Student Coin). Dar totuși, nu recomand să îți investești toate economiile, ci mai degrabă un maxim de 200$-2000$. Această investiție îți va aduce destul de mult înapoi, sau dacă ceva merge de-andoaselea, nu vei pierde foarte mult.

Update Aprilie 2021: Tokenurile STC nevândute vor fi “Burned”(arse)

Crypto Student Coin vor fi “BURNED” – Valoarea unui token va crește

Dacă ești nou în zona criptomonedelor, BURNED este una din cele mai profitabile momente. Când token-urile unei criptomonede sunt arse, celelalte care sunt deținute (de mine și de tine) vor avea o valoare mai ridicată. De ce? Când intervine procesul de “BURN” al cryptomonedelor, valoarea tokenurilor va crește deoarece vor fi mai puține pe piață. De exemplu, dacă sunt 1000 de monede în total cu o valoare de 1$/token, iar 500 din acestea sunt deja achiziționate de investitori ca noi, restul de 500 rămân pentru viitoare investiții. Dar să zicem câ 250 de token-uri vor trece prin procesul de “ardere” (numai tokenurile care nu au fost achiziționate pot fi arse). Asta înseamna că totalul de pe piață nu va mai fi de 1000 de monede, ci de 750. Arzând 250 de tokenuri (25%), va face ca valoarea celor deținute să crească cu 25% și deci, un token nu va mai valora 1$, ci 1.25$.

Asta se va întâmpla și cu crypto STC: La sfârșitul lui Aprilie 2021 vor fi arse monedele atribuite și nevândute în această lună. La fel se va întâmpla și în următoarele luni până la lansare (sau poate chiar și după).

Echipa din spatele proiectului Student Coin au anunțat că procesul de “Burning” va fi efectuat pe 1 MAI.

Criptomonedele Student Coin vor Trece la versiunea V2.0

Pentru o mai bună securitate și pentru a reduce “gas fees” ale Ethereum (ETH), echipa din spatele proiectului Student Coin vor reduce taxele prin Hard Fork-ul ce va avea debut după 14 Aprilie 2021. Această trecere a criptomonezilor STC de la V 1.0 la V 2.0 se va reflecta iar în prețul monedei, aceasta crescându-și valoarea.

Pentru a obține bonus la prima achiziție, faci click pe butonul de mai jos și la înscriere (SIGN-UP) se va auto-completa (auto-fill) în zona de bonus. Atenție! Numai la prima achiziție vei primi bonus bazat pe cât cumperi.

Update Mai 2021: Listarea pe 3 Platforme de Exchange + Lansarea ICO + Staking!

Dacă veștile din Aprilie încă nu te-au convins, criptomoneda Student Coin va merge și mai sus, fiind listat pe 3 platforme de exchange (de obicei prețul se duce în sus), lansarea ICO-ului și probabil cea mai așteptată, STAKING-ul. Voi scrie mai jos despre listarea pe exchange și staking, lansarea ICO-ului fiind de la sine înțeleasă.

Student Coin va fi listat în luna MAI 2021 pe 3 Platforme de exchange

De fiecare dată când astfel de știri apar, prețul criptomonedelor cresc accelerat în majoritatea cazurilor. La fel se va întâmpla și cu STC! Potrivit echipei criptomonedei, STC va fi listată pe următoarele platforme de exchange:

(Citare) Listing dates:

🔹Probit: May 15, 2021

🔹Coinsbit: May 12, 2021

🔹P2PB2B: May 13, 2021

This is just the beginning of the STC listing story. Next listings will be announced soon

Student Coin Team

Acest tip de știri întăresc credibilitatea și valoarea criptomonedei STC, iar în mod normal prețul va crește destul de mult cu fiecare listare, mai ales când va ajunge listată pe Binance, Cripto.com, sau alte platforme la fel de mari.

STC Staking

Probabil cea mai așteptată veste pentru criptomoneda STC este staking-ul. Dacă ești nou în lumea crypto, monedele digitale bazate pe “Proof of Stake” sunt cele Nature-Friendly, față de “Proof of Work” unde trebuie să minezi/consumi energie electrică (sunt companii cu ferme de minat care consumă cât toată Elveția) pentru a obține alte crypto. De ce este atât de așteptat Staking-ul? Sa zicem că vei cumpăra 2000 STC (~30 Euro) și vrei să aștepți 4 ani de zile, până la următorul Bull Market, pentru a le crește prețul. Dacă tot aștepți, le vei da Stake și lună de lună îți vor fi adăugate alte STC în portofel.. e ca și cum depui în bancă bani într-un cont de economii și primești dobândă (numai că la STC valoarea lor crește, nu scade ca RON/EUR/USD din cauza inflației). Deci, dacă tot vei aștepta 3-4 ani, măcar vei obține mai multe monede pe baza celor cumpărate inițial.. gratuit!

Pentru a da stake la criptomonedele Student Coin va fi nevoie sa faci acest lucru direct din contul tău sau din aplicație. Cum vei face acest lucru însă, voi scrie în următorul update pe această pagina.

Concluzie

Indiferent că ai 100RON sau 500RON la dispoziție, investițiile de acum pot face diferențe mari peste câțiva ani. Dacă ai da timpul înapoi, de exemplu, investind 10$ în Bitcoin în anul 2009 ai fi fost acum în 2021 multimilionar. Cryptomonedele sunt foarte volatile, iar profitul sau pierderea poate fi mare. DAR! dacă prețul unei criptomonede scade, pierzi banii numai dacă dai cash out. O strategie bună este: Dacă criptomoneda în care ai investit a scăzut ca preț, nu vinde nimic, ci aștepți ca prețul acesteia să revină sau sa fie peste cât ai investit.

ICO-ul s-a terminat, dar cumpărarea STC continuă

Launchpad-ul Student Coin s-a terminat., dar încă poți achiziționa cu bonus, urmând aceeași pași.

DISCLAIMER

Alizera.ro și autorii articolelor nu sunt consultanți financiari, iar acest articol are ca scop informarea. Tu îți știi cel mai bine caracterul și cum reacționezi între pierdere și câștig, noi îți oferim numai o idee pentru profit. Înainte de a folosi codul bonus și de a cupăra criptomonede STC (Student Coin), documentează-te foarte mult.