Cum faci Bani de Acasă Online pe alizera.ro

Cum să faci bani de acasă online găsești pe tot internetul, dar cât de mult dă roade? Cunoaștem aceste concepte, “minciuni” cum sunt denumite de unii utilizatori, la fel și câștigurile extrem de mici pentru munca depusă. 

Dacă te-am făcut curioasă, citește acest articol integral. Te vei convinge că poți face bani de acasă online. Dacă alegi să te oprești, articolele tale vor rămâne pe platforma alizera.ro, iar veniturile vor continua.

 

Noi nu îți cerem să vinzi un produs anume, să te chinui cu chestionare interminabile pe 2 eurocenți sau să distribui pe facebook lucrările noastre. Cam așa arată partea de “cum să faci bani de acasă online” oferită de ceilalți.

 

Deci, ce este diferit la noi?

Semne de Intrebare
Semne de Intrebare???

Noi ne-am axat pe o gândire mai “americană”, acel American Dream adus în România. Ba chiar și organizarea nunților o facem în stil american! Ne-am gândit cum să îmbinăm utilul cu plăcutul, timpul cu banii și gândurile mărețe cu scrierea efectivă a acestora. De fapt, suntem singurii care oferim aceasta posibilitate de a face bani

 

Scrii articole despre ce-ți place

Inițial, am vrut să dăm curs ideii de a lăsa fete ca tine să scrie articole despre tot ceea ce le place, să-și arate pasiunea și experiența într-un anumit domeniu și să se facă remarcate / cunoscute datorită poziționării favorabile pe Google a domeniului alizera.ro. Dar vrem să oferim și posibilitatea de a face bani odată cu scrierea articolelor. Detalii mai jos, la fel și pașii pe care să-i urmezi.

Cât despre articolele scrise de tine, noi ne bazăm pe experiența și feminismul tău (a nu se încurca cu cuvântul “feministă“) de a scrie despre tot ce ține de nișa noastră. 

 

Ce categorii de articole sunt pe alizera.ro și despre ce poți scrie?

Pe scurt, alizera.ro este platforma online unde orice fată/femeie se poate inspira, cere sau citi sfaturile de pe blog și obține detalii despre furnizori de încredere. 

Poți scrie articole care se încadrează în următoarele categorii (le notăm pe scurt, vom face un alt articol complet despre aceste categorii în viitor):

  1. Nuntă – Aici sunt toate articolele cu și despre nuntă, în care poți scrie și despre: Mireasă, Rochii de mireasă, Obiceiuri și Tradiții, Mărturii, Invitații, Fotografi, Domnişoare de Onoare, Decorațiuni, Candy Bar, Buchet mireasă sau alte subcategorii captivante.
  2. Mămici şi pitici – Dacă ești mămică, poți vorbi despre experiența ta, să sfătuiești viitoarele mămici la ce să se aștepte sau să vorbești despre etapele de creștere ale bebeluşilor. Scrie despre orice crezi că este benefic pentru persoanele interesate de această categorie și arată-le experiența ta
  3. Îmbrăcăminte – Dacă ești pasionată de modă, această categorie este perfectă pentru tine. Arată lumii pasiunea ta despre rochii de seară, accesoriile feminine, îmbrăcămintea casual sau alte subcategorii captivante și interesante.
  4. Frumusețe – Este imposibil să fii femeie și să nu ai idei despre tot ce ține de frumusețea feminină. Pornind de la Coafuri, Accesorii și stiluri de Machiaj până la Slăbit sau cum poți avea o Piele Catifelată.
  5. Sănătate şi Nutriție – Dacă știi cum poți avea o viață sănătoasă și știi bazele nutriției corecte, atunci această categorie este perfectă pentru tine.
  6. Topuri și Liste – Dacă vrei să scrii liste de …practic orice.. sau top-uri despre ceea ce este interesant pentru femei, ai putea să adaugi la aceasta categorie.
  7. Casă și Acasă – Aici poți face articole despre tot ce ține de casă, inclusiv Decorațiuni, Amenajări interioare/exterioare sau alte subiecte captivante.

 

Cum faci Bani de Acasă Online Pas cu Pas

Scrii articole și câștigi bani online
Scrii articole și câștigi bani online

Ok, deci te-ai hotărât că îți place să scrii articole și să faci bani de acasă, online. Mai mult de atât, dacă numărul articolelor scrise de tine este mare, așteaptă-te să fii contactată și de alte companii, crescându-ți ratingul printre bloggeri. Alizera are peste 25 000 de vizitatori lunar, astfel noi îți asigurăm deschiderea ușilor spre noi oportunități.

 

1. Ia legătura cu noi pentru preaprobare și crearea unui cont

Acest pas este destul de simplu. Poți lua legătura cu noi la secțiunea contact, sau pe Facebook, dacă îți este mai ușor. Pe Facebook poți lua legătura cu noi pe Profilul Alizera sau Pagina Oficială Alizera.

 

2. Crează cont pe Profitshare ca afiliat

Înscrie-te în profitshare pentru a face bani de acasă
Înscrie-te în profitshare pentru a putea face bani de acasă

Pentru a avea posibilitatea să faci bani de acasă, pentru mediul online, este nevoie sa-ți găsești un partener de afiliere. Din punctul nostru de vedere, platforma profitshare este cea mai de încredere. Poți încerca orice altă platformă de afiliere, nu te vom opri. Vei vedea mai jos de ce este necesar acest pas.

 

3. Detalii despre tine

A) NUME – Vom avea nevoie de numele tău sau porecla. Ne va fi necesar pentru a-ți atribui articolele făcute de tine sub numele sau porecla ta. Dacă unui utilizator îi plac articolele scrise de tine, poate accesa toate scrierile tale printr-un singur click pe numele tău. Toate articolele scrise de tine vor avea la început numele tău, sub poza principală.

Toate articolele tale sub același nume
Toate articolele tale sub același nume

 

B) DESCRIEREA – Vor fi situații în care se va afișa descrierea despre tine la sfârșitul fiecărui articol postat de tine.

 

4. Scrii articolul și ni-l trimiți

Într-un document Microsoft Word, începi cu titlul, după care începi să scrii despre ceea ce te interesează sau din experiența ta. Alege o categorie (menționate mai sus) și scrie minim 750 cuvinte. Ce te rugăm, așează textul astfel încât să folosești și subtitluri, așa cum am folosit și noi în această postare. În fișierul Word trebuie să scrii subtitlu și să îngroși textul (BOLD).

 

Aici intervine partea de la Punctul 2. În textul scris de tine, caută să înserezi un link de afiliere profitshare. Cine va accesa acel link și va cumpăra de pe website-ul ales de tine, tu vei primi înapoi un procent din vânzare (link-ul profitshare are valabilitate 30 de zile, deci daca un utilizator acceseaza link-ul tau si va cumpara de pe acel website peste 29 zile, tu vei lua comisionul). Produsele accesate de utilizator prin link-ul tău vor avea același preț, fără modificări. Dacă nu înțelegi exact cum se face, te vom ajuta.

 

5. Verificăm articolul trimis de tine

Având în vedere că blogul nostru are peste 25 000 de vizitatori lunar, nu putem să le livrăm articole agramate sau fake news. Aceste aspecte nu ne definesc, iar publicul nostru merită articole reale, fără greșeli gramaticale și fără a fi copiate de pe alte bloguri (ne vom da seama, avem programe de plagiat). Acceptăm numai articole scrise 100% de voi, chiar dacă vă inspirați și de pe alte bloguri.

 

Dar de ce să nu Faci Bani de Acasă cu propriul website?

alizera.ro

Nu voi intra în detalii, dar voi da câteva exemple despre diferența dintre a scrie articole pe un website nou, neoptimizat SEO și putere de domeniu 0(zero).

Să zicem că dorești să deschizi un website. Vei avea nevoie în primul rând să cumperi domeniul (de ex: blogulmeu.ro). Mai ai nevoie de un web-designer, și cum cei profi au prețuri mari, vei găsi un web-designer la început de drum, care va face un website, dar cu multe greșeli de cod sau prea multe DOM-uri. Dacă totuși vrei o recomandare, echipa SEO Genesis îți poate crea ce website dorești și se pot ocupa și de Search Engine Optimization. Apoi vei avea nevoie de Hosting (găzduirea), care se plătește lunar, având prețuri între 15 Lei și .. câteva sute de Lei.

 

Să faci bani online ai nevoie și de un SEO puternic

În sfârșit ajungem la SEO (Search Engine Optimization), unde ca să poți fi luată în considerare de Google, va fi nevoie să investești masiv, fiind în competiție directă cu multitudinea de bloguri deja existente și optimizate. Noi de exemplu, investim minim 2000 Euro lunar (nu dau detalii pe ce și cum, dar aceasta este suma minimă). Dacă blogul tău nu va fi vizibil pe Google, nu vei avea cititori și nici utilizatori care să acceseze link-ul de afiliat. Nu vreau să te descurajez, numai că vreau să evidențiez ceea ce noi îți oferim gratuit. Să faci bani de acasă în mediul online este nevoie de multă răbdare și investiții. Probabil acum te întrebi ce ne iese nouă (vezi mai jos).

 

Ce avem de câștigat dacă tu primești banii din link-ul de afiliat?

Ne-am lovit de această întrebare de când am deschis consilierea și organizarea gratuită a nunții. Este normal sa ne fie adresată, deoarece Românii sunt sceptici din cauza multitudinii de cazuri de furt, “țeapă”, neprofesionalism și lista continuă. Deci, dacă tu faci bani de acasă fără să investești nimic, ce ne iese noua? Fie că ne crezi sau nu, sunt două mari puncte pe care le-aș folosi să răspund la întrebare.

 

1. Câștigăm o parte din Timpul tău

Deci, tu vei investi ceva: timpul tău, timpul în care scrii acel articol, cred că asta este cea mai prețioasă investiție din partea unui om. Americanii de exemplu, știu cât de prețioasă este resursa umană și cât de greu este să ceară din timpul fiecărui individ. Ba chiar în zilele noastre, când un angajator se întâlnește cu un potențial angajat, se discută timpul pe care angajatul îl are de oferit companiei respective. Și asta este adevărat, ceea ce mă face să mă gândesc ce gândire înapoiată au mulți angajatori din România, sau pur și simplu nu vor să dea libertatea angajaților să afle cât de prețios este timpul lor!

 

2. Mai multe articole și o vastă experiență subiectivă

Ce poate fi mai minunat decât povestirile femeilor, scrierea subiectivă a experiențelor avute și un alt punct de vedere decât cel obiectiv? De exemplu, dacă ești mamă, poți povesti fetelor fiecare experiență avută cu copilul tău. Ce a făcut la prima lună de viață, dar la a doua? Experiența ta ne va ajuta să transformăm mediul online într-unul plin de informații, din experiențe și trăiri reale. Asta este ceea ce noi oferim pe această platformă. Mai mult de atât, multitudinea de articole vor fi binevenite pentru noi.

 

Sper că transparența noastră și modul de a zice pe față câștigul nostru ți-au conferit încredere.

 

Faci bani de acasă fiind printre primele poziții pe Google

Prima poziție pe Google

După ce ne trimiți articolul și link-ul de afiliat profitshare, acesta va suferi modificări din partea echipei noastre de SEO, astfel propulsându-l pe prima pagină pe Google. Acesta trebuie să aibă cel puțin 750 cuvinte și scris corect gramatical. Va fi reașezat în pagină, regândite subtitlurile și adăugate diacritice. De menționat însă este că în funcție de cum va fi scris depinde de tine, iar asta va avea un impact asupra poziției pe Google. Dacă nu știi exact cum să procedezi, poți citi articolele deja existente pe alizera și să folosești același mod de abordare și scriere. 

 

Ce nu acceptăm!

Ce nu acceptăm
Ce nu acceptăm

Nu acceptăm sub nicio formă să faci publicitate unei anumite companii, website sau persoane. Pentru a evita articolele de publicitate, mai ales cei care doresc să obțină link-uri pe alizera, evităm aceste tipuri de articol. De exemplu, poți scrie despre o rochie lungă pe care ai văzut-o la H&M, la care adaugi și poze + link de afiliere, dar nu forța nota ridicând excesiv în slăvi brandul. Axează-te pe rochie!

Nu acceptăm sa faci plagiat după un alt articol sau blog. Este foarte ok să te inspiri, dar scrie cu cuvintele tale!

Nu acceptăm alte link-uri înserate în afară de cel de afiliat.

 

De ce nu acceptam? Alizera este un brand care se bazează pe încredere și viziune dinamica.

 

Cuvinte de final

Ne poți contacta oricând ai nevoie de ajutor. Noi te vom ajuta pentru a ne ajuta. Mai mult de atât, dacă vei posta constant articole bune, îți vom crea un cont pe website-ul alizera pentru a scrie direct în browser. 

 

Dacă știi Limba Engleză, îți vom trimite titluri de articol, iar tu vei scrie în engleză conținutul. Pentru acest tip de serviciu, îți vom da pe loc între 10 și 50 RON în funcție de articol și timpul necesar de a-l crea.