Organizarea Petrecerii Burlacilor și ce Trebuie să Știi

Petrecerea Burlacilor – Cum organizezi și ce trebuie să știi despre aceast eveniment important din viața miresei. Dacă ai citit articolul nostru despre atribuțiile domnișoarelor de onoare, înseamnă că ți-ai pus întrebări despre organizarea petrecerii burlacilor sau burlăcițelor. În acest articol vom discuta de istoria acestei zile, cum o poți organiza ușor și alte lucruri importante despre ultima seară a miresei în calitate de burlăciță.

Atenție! Acest articol i se adresează domnișoarei de onoare care va organiza petrecerea. Dacă ești mireasă,  distribuie-l pe profilul acesteia!

 

1. O SCURTĂ ISTORIE DESPRE PETRECEREA BURLACILOR

Istoria Petrecerii Burlacilor
Istoria Petrecerii Burlacilor

 

Ne crezi sau nu, petrecerea burlacilor datează de pe vremea Spartanilor (și aici nu ne referim la filmul “300”), secolul 5, când viitorul mire urma să se căsătorească. Soldații Spartani mâncau, chefuiau și țineau toast-uri în cinstea acestuia. Bineînțeles, nu lipseau “femeile ușoare”, dar asta se întâmpla atunci.. acum, dacă îți prinzi viitorul soț cu astfel de femei la petrecerea sa, îi faci cunoștință cu fierul de călcat.. dar nu în sensul de a călca rufe 😮 .

 

2. ORGANIZAREA PETRECERII BURLACILOR – sau a BURLĂCIȚELOR

Petrecerea burlacitelor - intrarea in Club
Petrecerea burlacitelor

 

În general, această petrecere este organizată (în 99% din cazuri) de domnișoarele de onoare. Dar pentru a ușura munca acestora, vom enumera principalele sarcini.

a) ALEGEREA CLUBULUI SAU LOCAȚIEI PENTRU ORGANIZAREA PETRECERII

Deși la primă impresie, acest prim pas este simplu, îți garantez că nu este. Domnișoara de onoare trebuie să țină cont de un mic aspect: Nu toate cluburile acceptă acest tip de petrecere, indiferent că închiriați toată sala sau nu. Mai mult de atât, recomandarea noastră este să alegi o sală unde veți avea masă la separeu. Va fi muuultă băutură în acea seară!

 

b) PERSONALIZAREA TRICOURILOR DE BURLACI

Tricouri Personalizate Petrecerea Burlacitelor
Tricouri Personalizate pentru Petrecerea Burlacitelor

 

Neapărat, deci, neapărat este nevoie de tricouri personalizate, panglici personalizate, propsuri etc. Cum altfel se va deosebi petrecerea burlăcițelor de o petrecere normală? Mireasa trebuie să aibă cea mai trăsnită ținută, iar domnișoarele de onoare și restul invitatelor, să poarte ceva numai cât să complementeze mireasa.

[vc_btn title=”Smartwatch elegant cu curea din piele” style=”outline” color=”juicy-pink” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-paper-plane” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.alizera.ro%2Fnunta%2Fpetrecerea-burlacilor%2F||target:%20_blank”]

 

c) INVITAREA PRIETENELOR MIRESEI

Înainte de a începe să pregătești petrecerea, află (subtil) de la mireasă, pe cine și-ar dori să aibă aproape. Apoi, îi “furi” numerele de telefon ale persoanelor în cauză. Mireasa trebuie să afle ultima despre această petrecere!

 

d) MULTĂ DISTRACȚIE!

Fără alte comentarii, în această seară, toată lumea trebuie să se distreze.

 

3. CINE PLĂTEȘTE CONSUMAȚIA LA PETRECEREA BURLACILOR?

Plata Consumatiei la Petrecerea Burlacitelor
Plata Consumatiei la Petrecerea Burlacitelor

 

Dacă ești domnișoară de onoare și citești asta, cu siguranță am atins o coardă sensibilă, deoarece tu ești “norocoasa”. Petrecerea burlăcițelor este singurul moment financiar de respiro al miresei. Privește partea buna: Ea îți cumpără rochia din ziua nunții!

 

Dacă mai ai întrebări, lasă-le în secțiunea de comment și îți vom răspunde cât se poate de repede!

 

Citește și: Domnișoare de Onoare – Atribuții și Ținută