Cum Să Alegi Mărturiile De Nuntă În Funcție De Design Sau Funcționalitate

Când vine vorba de mărturii pentru nuntă, primul pas pe care trebuie să-l o faci este să alegi între mărturii practice sau ornamentale.

Nu există reguli scrise sau clasificări ale mărturiilor. În organizarea nunții, capitolul mărturii este unul rebel. Nu există norme. Nu există legi. Nu există tradiții.

 

De aceea, alegerea mărturiilor reprezintă probabil singura ta alegere în totalitate personală. Nu este nevoie să ții cont de absolut nimic.

 

Tot ce trebuie să faci este, ca din sumedenia de mărturii de pe piață, să alegi cele care reflectă cel mai bine personalitatea ta.

 

CATEGORII DE MARTURII PENTRU NUNTĂ

 

În general, mărturiile se încadrează în două mari categorii, ornamentale sau funcționale. Trebuie să te decizi ce tipuri de mărturii vei alege.

 

Mai jos vei găsi câteva sfaturi despre ce direcție poți să iei în alegerea mărturiilor.

 

Indiferent de categoria de mărturii de nuntă aleasă, poți merge pe oricare dintre următoarele teme.

 

1. MĂRTURII CE REFLECTĂ PERSONALITATEA SAU IMAGINEA VOASTRĂ

marturii nunta rock and roll
MĂRTURII CE REFLECTĂ PERSONALITATEA SAU IMAGINEA VOASTRĂ

Dacă sunteți împătimiți ai muzicii rock puteți alege mărturii cu tematica rock. Pentru cuplurile rebele, o mărturie heavy metal sigur va lăsa impresii de durată asupra invitaților.

 

marturii nunta house festival bratara

De asemenea, pentru clubberi sau iubitori de festivaluri orice obiect ce-ți amintește de muzica house poate fi transformat cu ușurință într-o mărturie. Poți include glowing sticks, brățări de hârtie sau chiar fluiere.

 

marturii nunta marinari navigatori - tema nautica

Pentru viitoarele familii de navigatori, tematica nautică este ideală. Nu vom enumera nici o mărturie pentru că vei găsi o groază online.

 

2. MĂRTURIA CE-ȚI SPUNE POVESTEA

 

Fiecare cuplu are o poveste unica. O întâmplare haioasă aparte. Sau chiar o împrejurare dificilă ce le-a definiți relația.

 

Alege o mărturie de nuntă care să reflecte povestea voastră. Ceva unic, pe care cei apropiați îl identifică cu voi.

marturii nunta magent frigider
MĂRTURIA CE-ȚI SPUNE POVESTEA

V-ați întâlnit la munte? Un magnet de frigider, tip suvenir, cu stațiunea unde v-ați întâlnit le va aminti invitaților de povestea voastră în fiecare dimineață când intră în bucătărie.

 

3. MĂRTURIA PREFERINȚE PERSONALE

 

Ceea ce reflectă în totalitate cine sunteți este modul vostru de gândire. Iar preferințele voastre definesc modul de gândire.

 

Dacă nu te-ai hotărât încă asupra ce vrei să reflecte mărturiile, alege o preferință personală pe care mărturia o va reflecta.

 

marturii nunta tema cromatica
MĂRTURIA PREFERINȚE PERSONALE

Alege mărturii bazate pe o anume cromatică, pe culoarea preferată. Dacă îți place culoarea verde, caută și alege numai mărturii verzi.

 

marturii nunta tematice plaja
MĂRTURIA CU PREFERINȚE PERSONALE

De asemmenea, dacă sunteți împatimiți ai mării și toată vara stați la plajă, mărturii cu tema estivală, de plajă vor reflecta în totalitatea preferințele voastre.

 

BONUS: MĂRTURII CU DUBLU ROL

 

V-ați decis că mărturia va reprezenta o parte din voi. Va fi o extensie a relației voastre. Atunci, fă mărturia să reprezinte ceva special și pentru invitați.

 

Cum poți face asta?

 

Adaugă numele invitatului și folosește mărturia pe post de etichetă pentru locul său.

 

CE ALEGI?

 

Te-ai decis asupra ceea ce va reprezenta mărturia pentru tine? Indiferent de răspuns, sper că vei alege ceva unic, personal, să reflecte relația voastră în ochii invitaților.

Citește și: 10 Marturii Pe Care Invitatii Doresc Sa Le Foloseasca