Cum sa fii o Mireasa Relaxata in Ziua Nuntii

Dragi miresici, știm cât de greu este să organizezi nunta, mai ales, știm ca viitorul mire nu este LA FEL de implicat. Și astfel, o mare parte din organizare cade pe umerii tăi. 

Dar am vrea să îți dăm câteva sfaturi pentru a fi cât mai relaxată în ziua nunții. Până la urmă, important este să fii relaxată după o perioada de stres. Oricum, te asigurăm că toate vor ieși bine.

CE FACI INAINTE DE ZIUA NUNTII

1. ORGANIZEAZA CU ATENTIE FIECARE DETALIU

ORGANIZEAZA CU ATENTIE FIECARE DETALIU
ORGANIZEAZA CU ATENTIE FIECARE DETALIU

Ai fi mult mai relaxată dacă toate detaliile au fost puse la punct. De exemplu ora când vei merge să te coafezi, pentru make-up, ora când să vină mirele acasă la tine cu buchetul (un moment cu impact emoțional puternic – mai ales pentru el), ora când mergeți la biserică ș.a.m.d

Mai mult de atât, trebuie să suni toți furnizorii și să te asiguri că toți au înțeles la ce oră trebuie să “își facă numărul”. După ce furnizorii au confirmat că știu ce au de făcut și mai ales când, vei simți cum umerii tăi se vor relaxa ușor. Ah, acel moment de oftat luuuung (“Phiuuuuu“).

2. ANGAJEAZA NUMAI FURNIZORI BUNI SI DE INCREDERE

Furnizori Profesionisti
Furnizori Profesionisti

Știm, ai mai auzit asta, dar este foarte important sa alegi numai furnizori buni și de încredere. Verifică cu atenție recenziile acestora, ce zic fostele mirese despre ei sau chiar poți apela la noi pentru a verifica “backgroundul” lor. Dacă un furnizor a “călcat strâmb”, noi vom afla. 

Pentru ca relaxarea să fie mai mare, trebuie să ai siguranța că furnizorii nu îți vor aduce “surprize” în seara nunții. De asemenea, știm că ai foarte multe cheltuieli și bugetul (în România cel puțin) nu este așa mare încât să arunci cu bani în stânga și în dreapta, dar nu alege ce este mai ieftin, numai dacă știi sigur că vor face treabă bună. Pentru a verifica dacă un furnizor are “brand-ul pătat” poți folosi secțiunea noastră de contact (de preferat să ne lași și un număr de telefon)

3. CERE AJUTORUL DOMNISOARELOR DE ONOARE

AJUTORUL DOMNISOARELOR DE ONOARE
AJUTORUL DOMNISOARELOR DE ONOARE

Cine altcineva te poate ajuta în aceste condiții dacă nu cea mai de încredere persoană de lângă tine? Domnișoarele de onoare pot fi de mare ajutor și astfel, tu ca mireasă te vei relaxa știind că ești pe mâini bune.

Bineînțeles, poți apela și la consilieri pentru nuntă sau organizatori, asta dacă bugetul îți permite.

4. IA-TI O ZI LIBERA, FARA SA TE GANDESTI LA PROBLEME

IA-TI O ZI LIBERA
IA-TI O ZI LIBERA

Chiar dacă pare a fi pierdere de timp, nu este. Dacă te soliciți până în ultima zi, la nuntă vei fi obosită. Ia-ți o zi liberă cât mai aproape de ziua nunții, fie aceasta și în aceeași zi cu petrecerea burlăcițelor. Odihnește-te și uită de probleme, stres și altele. E timpul să iei o gură de relaxare și distracție. Ești mireasă, tu ești șefa! 

CE FACI IN ZIUA NUNTII

1. PASTREAZA-TI SIMTUL UMORULUI

MIREASA CU SIMTUL UMORULUI
MIREASA CU SIMTUL UMORULUI

Este dovedit științific că râsul relaxează mușchii și te face mai optimistă. Totodata, o mireasă care zâmbește mai tot timpul va anima atmosfera și voluntar sau involuntar, toți invitații vor avea aceeași dispoziție. Gândește-te dacă ai vedea o mireasă posomorâtă.. nici ție ca invitat/ă nu-ți mai vine să zâmbești sau să te bucuri de nuntă.

Deci dragele noastre, la nunta voastră, zâmbiți, distrați-vă și uitați de probleme. E cea mai frumoasă zi din viața voastră, iar pe lângă faptul că fiecare mireasă e frumoasă, trebuie să radieze de fericire.

2. NU MAI DA ATENTIE MICILOR IMPERFECTIUNI

MIREASA FACANDU-SI GRIJI
MIREASA FACANDU-SI GRIJI

În ziua nunții nu este loc pentru griji, după cum am scris mai sus vei lăsa problemele în mâinile domnișoarelor de onoare, sau părinților sau chiar a proaspătului tău soț. Grijile și stresul tău se termină în ziua nunții. Dacă vezi un pahar pus puțin aiurea, un scaun nelalocul lui sau o floare puțin ofilită.. NU MAI ESTE GRIJA TA. Tu trebuie să te distrezi, să dansezi cu invitații și toate cele.

3. NU UITA DE TRUSA/KIT-UL SOS PENTRU MIREASA

KITUL SOS PENTRU MIREASA
KITUL SOS PENTRU MIREASA

Ultimul lucru la care te poți aștepta în ziua nunții este un accident. Chiar dacă nu se întâmplă nimic, există o groază de lucruri ce se pot întâmpla în timpul zilei. De aceea, dacă ești o mireasă precoce, îți poți face o trusă SOS în caz de mici accidente.

Această trusă nu trebuie să fie inclusă într-o cutie anume, dar elementele de mai jos pot fi înmânate domnișoarei de onoare, deoarece aceasta este lângă mireasă pe toată durata nunții.

Iată cele mai folositoare elemente pe care le poți include în trusa SOS pentrumireasă. Pentru mai multe detalii pentru acest subiect puteți vizualiza aici: Elemente Ale Pachetului SOS Pentru Mireasă în ziua Nunții

Citește și: Cum sa-ți menții buna dispoziție în ziua nunții tale

Comentariile sunt închise.