Slabitul Rapid și fără Efort înainte de nuntă – Partea 1

Slabitul Rapid și fără Efort înainte de nuntă – Partea 1. Ce putem face pentru a slabi rapid și fără efort, mai ales că timpul nu ne permite să mergem la sală. Acest articol este destinat mireselor, înainte de nuntă.

Cu toții dorim să avem rezultate bune, rapide și de ce nu, de durată în ceea ce privește slăbitul (mai ales când se apropie nunta).

În acest articol vom arăta cum putem arde țesutul adipos de pe corp fără efort urmând ca în PARTEA 2 să facem referire la ce ne putem aștepta dacă depunem puțin efort, îmbinând ce vom descrie aici cu câteva exerciții ușoare dar foarte eficace (vom face și un interviu cu un instructor de fitness renumit).

1. CUM SLABESTI FARA EFORT SI TOTUSI SA OBTII REZULTATE BUNE

Rezultate bune pentru slabit - Partea 1
Rezultate bune pentru slăbit – Partea 1

Când nunta se apropie suntem în stare să ne înfometăm pentru a purta o rochie de mireasă cât mai slim.. NU FACEȚI ASTA! Pe scurt, dacă vă veți înfometa (mai ales când nunta se apropie) nu faceți decât să vă îmbolnăviți și să nu aveți energie. Într-adevăr, trebuie să mâncăm mai puțin, dar nimeni nu specifică ce înseamnă asta! Dacă te înfometezi, corpul va arde mai puține calorii și va avea o rată metabolică încetinită. Acest lucru va reduce producția de hormoni tiroidieni și astfel va fi afectată glanda tiroidă.

CÂT TREBUIE SĂ MĂNÂNC ȘI SĂ NU PUN KILOGRAME ÎN PLUS?

Pentru a slabi inainte de nunta, controleaza aportul de mancare
Controlează aportul de mâncare

Pentru a-ți da seama cât trebuie să reduci din porția normală, poți face în felul următor: În mod normal, în primele două săptămâni trebuie să reduci la 85% porția normală. Deci, te pui la masă, mănânci 85% din farfurie și te ridici de la masă chiar dacă nu te-ai săturat! Peste 30 minute vei vedea că de fapt te-ai săturat.

De ce se întâmplă asta (pe înțelesul tuturor)? Stomacul informează creierul că este sătul, dar până ajunge informația de la stomac la creier durează.

DACĂ PRIMELE DOUA SĂPTĂMÂNI REDUCEM PORȚIA NORMALA LA 85%, CÂT REDUCEM DUPĂ CELE 2 SĂPTĂMÂNI?

Aici răspunsul nu este așa de simplu, deoarece fiecare dintre noi avem siluete diferite, înălțimi diferite ș.a.m.d. Un răspuns general pentru toată lumea (aici ne referim iar la porția normală înainte de a o reduce la 80%) ar fi să reduceți până la 75%. Ideea este că, dacă faci sport nu trebuie să reduci până la 75%, ci poți să rămâi la nivelul de 85% din porția normală.

2. CE ESTE RECOMANDAT SA MANCAM IN FIECARE DIMINEATA?

Ce trebuie sa mananci in fiecare dimineata
Ce trebuie sa mananci in fiecare dimineata

Răspunsul este foarte simplu: Pe stomacul gol, putem face acasă un tonic 100% NATURAL din MIERE, NUCI și LĂMÂIE. Acest tonic crește rezistența corpului și alungă starea de oboseală. 

Modul de preparare și cantitatea folosită o poți găsi aici.

3. CE POT CUMPARA PENTRU A AJUTA LA ARDEREA TESUTULUI ADIPOS MAI RAPID?

Cum slabesti rapid cu centura cu sauna VibroShape PRO
Slăbești rapid cu centura cu sauna și masaj VibroShape PRO

Probabil unul din cele mai așteptate puncte din acest articol, am ales sa căutăm un produs care “face treaba în locul nostru”. Să fim serioși, nu există un astfel de produs să facă “sport” în locul nostru, daaaar, am căutat ceva să se apropie de acest aspect.

CENTURA PENTRU SLĂBIT CU SAUNA ȘI MASAJ

Mulți au încercat să folosească centuri cu stimuli electrici (din punctul nostru de vedere.. niște porcării). Părerea noastră este că trebuie să folosim (dacă tot suntem la capitolul centuri) produse cu calitate superioară și groase ca dimensiuni pentru a crea o mini saună. Centura pentru slăbit aleasă ne-a atras atenția (deși sunt foarte multe produse de acest fel) deoarece îmbină perfect utilul cu plăcutul și nu irită pielea (crede-mă, majoritatea centurilor pentru slăbit irită). Este vorba de VibroShape Professional.

Câteva detalii despre această centură: 

 Funcționează pe baza sistemului de saună datorită formei speciale, grosimii și a încălzitorului din centură, ce ajută la eliminarea toxinelor și în același timp provoacă un masaj relaxant și revigorant.

Datorita sistemului de sauna pe baza căreia funcționează, nodulii de celulita se vor descompune, astfel ajutând corpul să elimine grăsimile mai ușor.

Calitate superioară față de modelele din aceeași categorie.

Bineînțeles, poți alege orice alt produs asemănător, dar să vă asigurați că centura nu irită pielea și nu este pe bază de stimulent electric.

4. CE OBIECT DIN CASA POTI FOLOSI PENTRU A ARDE TESUTUL ADIPOS MAI REPEDE?

Inveleste abdomenul cu folie de plastic din propria bucatarie
Inveleste abdomenul cu folie de plastic din propria bucatarie

Acest punct este trecerea din acest articol în următorul, deoarece este folosit ca o graniță între cele două. De ce așa? Folia de plastic (nelipsită în bucătărie aș putea să adaug) poate fi înfășurată pe abdomen, astfel încât să producă efect de saună dar este mult mai eficientă dacă vom face și exerciții fizice (urmează în partea a 2-a) .

Un mod mai eficient pentru folosirea unei folii de plastic și cum să faci asta, poți vizualiza aici (în acest video arată și cât a slăbit):

Comentariile sunt închise.