Cum sa-ti mentii buna dispozitie in ziua nuntii tale

În articolul care urmează îți oferim câteva sugestii pe care le poți aborda în ziua evenimentului. Cum deja știm, toate femeile visează la nunta perfectă, așadar, dă-ți frâu liber entuziasmului și bucură-te de orice moment.

Poate părea o banalitate, dar de multe ori este mai important cum te simți și cum îți menții starea de spirit în așa fel încât să îți gestionezi cu ușurință emoțiile și temerile în ziua nunții.

1. INCEPE-TI ZIUA ZAMBIND

Zambetul miresei in dimineata nuntii
Zambetul miresei in dimineata nuntii

 Secretul constă în a-ți induce o bună dispoziție pe toată durata evenimentului. În ziua nunții, când cele mai mici detalii trebuie puse la punct și timpul te presează, este important să împărțiți atribuțiile și cu membrii familiei, poți fi sigură că ei îți vor acorda întotdeauna ajutorul de care ai nevoie, și sa fim sincere, cine ar refuza o viitoare mireasă?

2. ORICE PROBLEMA ARE O REZOLVARE

Mireasa ZEN, ganduri pozitive
Mireasa ZEN, ganduri pozitive

 În dimineața nunții cu siguranță te vei trezi cu gândul la ce a mai rămas de organizat, nu da importanță acelor mici neplăceri care prevestesc ruinarea stării tale de bună dispoziție. Nu uita că orice problemă are rezolvarea ei. Încă de la început te-ai programat la ședințele de machiaj și coafat, va trebui să te asiguri că pleci de acasă mult mai devreme pentru a evita întârzierile.

Foarte probabil se va întâmpla ca la ședința de machiaj, acesta să nu iasă ca la prima proba pe care ai făcut-o cu o săptămână înainte. Nu te îngrijora, pune-ți încrederea în experiența cosmeticianei și va rezolva într-o clipită problema. Poate aceeași problemă o vei întâlni și la coafat, dar mâinile dibace ale hair-stylistului împreuna cu ustensilele vor fi soluția.

3. ROADELE UNEI MIRESE POZITIVE

Roadele gandirii pozitive la mireasa
Roadele gandirii pozitive la mireasa

Ajungi acasă și îți dai seama ca au fost puse la punct aproape toate detaliile (familia a avut grija să te scutească de unele responsabilități) și aștepți să vina o parte dintre invitați care au confirmat că vor fi prezenți la cununia civila și cea religioasă. Acasă la voi se va întreține atmosfera cu momente de tradiție, cum bine cunoaștem “gătitul miresei” iar nașa va aduce  tava pe care vor sta parfumul, oglinda, rujul, pieptenul, etc. În fața blocului sau a casei (asa cum se obișnuiește încă din moș-strămoși), invitații “vor încinge” o hora și va trebui sa ai grijă cum pășești cu acei pantofi pe care îi adori, că doar i-ai cautat cu multa grijă.

4. FII MIREASA VESELA PE TOT PARCURSUL ZILEI

Mireasa fericita si plina de energie
Mireasa fericita si plina de energie

În încheiere îți recomandăm să zâmbești constant, asta îi va face pe invitați sa-ți simtă energia pozitiva care se va întoarce către tine ca un boomerang. Momentul nunții, datorită stresului, este un amalgam de trăiri și sentimente care de multe ori miresele îl descriu ca pe o experiență neplăcută, învață să nu fii una dintre ele.

5. SA NU UITAM DE DOMNISOARELE DE ONOARE!

Domnisoarele de onoare
Domnisoarele de onoare

Sa nu uitam, însa, că în această zi importantă nu au cum să lipsească domnișoarele de onoare care se vor ocupa de listele cu invitați și întâmpinarea acestora. Ele vor fi mereu lângă tine pe tot parcursul serii și te vor ajuta.

Citește și: Cum sa faci sa fii mai relaxata în ziua nunții.

Comentariile sunt închise.