Gusturile pentru decorațiuni interioare s-au schimbat foarte mult în acest an față de anii anteriori. Acum, mai mult ca niciodată, se pune accent pe spațialitate mai mult decât pe spații de depozitare. Ideea este că poți să îmbini ambele variante, cu puțină inspirație.
CULOAREA PEREȚILOR ȘI A MOBILIERULUI
CULOAREA PEREȚILOR
Tendințele acestui an pentru culoarea pereților tind să meargă tot mai mult în direcția simplistă. Gata cu 1000 de culori în cameră, gata cu pereții roz “bombon” sau albastru de “voroneț”, acum totul este alb. Albul este o culoare ce oferă spațialitate maximă, are un preț mai mic față de alte culori de lavabil și nu se va demoda niciodată. Nuanța potrivită de alb îți poate transforma interiorul casei într-un spațiu liniștitor, relaxant, poți obține un efect romantic neașteptat indiferent de “zona estetică” de care te aproprii.
Dar atenție, succesul unui interior alb depinde de folosirea corectă a non-culorii, de tonul și nuanțele celorlalte finisaje, de texturile existente sau alese în completare. Putem vopsi pereții în alb dându-le o textură sau “accesorizându-i”.
CULOAREA MOBILIERULUI
În acest an, culoarea în trend a mobilierului este alb, beige, gri (orice nuanță) sau negru. Ideea este că poți adăuga pe ici-colo puțin maro pentru a da căldură camerei, dar nu este un “must have” deoarece pata de culoare o poți da din accesorii și alte decorațiuni (vezi mai jos). Ce mai este de zis la acest punct, mobilierul nu trebuie să aibă o culoare unică, ci se pot pune 2 culori din cele mai sus menționate. Ce este apropiat de alb denotă spațialitate și ce este apropiat de negru denotă eleganță.
ÎNTRERUPĂTOARE SMART CU CARCASĂ DIN STICLĂ
Odată cu dezvoltarea tehnologiilor SMART, au apărut noi dispozitive pentru controlul electricității în locuință sau la birou. Astfel, găsim acum în locul clasicelor întrerupătoare de plastic, noile întrerupătoare cu touch, pe care le controlăm printr-o simplă atingere sau chiar de la distanță, cu ajutorul unei telecomenzi sau de pe telefonul mobil. Acestea pot fi de diferite forme și culori, pot avea una sau chiar două întrerupătoare pe aceeași carcasă și pot fi de o calitate superioară celor clasice.
PANOURI DECORATIVE LIVING
Dacă ai un living spațios, ai putea să fii puțin mai inspirată decât alții și să folosești un astfel de panou decorativ între canapea și masa pentru oaspeți. Acestea vin în general pe culoarea albă (da știu, până acum.. o grămadă de alb, dar urmează și partea colorată mai jos), dar poți comanda ce culoare dorești, atâta timp cât se va potrivi cu restul accesoriilor. Era să uit.. acestea vin în diverse forme și mărimi, imaginația ta este limita.
MĂȘTI CALORIFERE
Măștile pentru calorifere sunt mai puțin folosite, dar dacă vrei să ai o casă cu adevărat specială, vei arunca măcar o privire peste aceste produse. De obicei, acestea vin în nuanțe de alb, gri și negru (mate sau lucioase), dar la comandă pot fi și alte culori. Ideea nonculorilor de pe aceste produse este că nu se văd zgârieturile și uzura în timp. Acestea sunt de mai multe forme și implicit, mărimi (în funcție de mărimea caloriferului).
Galerie măști calorifere
CORPURI DE ILUMINAT
Putem fi de acord că acum plafonierele sau aplicele nu mai sunt ce erau. Acum, marea majoritate vin de-a-ntregul, fiind încorporate cu leduri de consum mic de energie electrică. Aceste corpuri de iluminat sunt din plastic sau sticlă, în funcție de preferințe și au o varietate de forme și culori.
Galerie corpuri iluminat:
VOPSEA (LAVABILĂ) TABLĂ DE SCRIS
Dacă până acum am vorbit despre nonculori, cum ar fi lavabilul de pe pereți, acum vom discuta despre cei care vor un perete vopsit colorat, dar care va ține mesajele pe care dorești să le lași soțului tău. Totodată, această vopsea specială este excelentă pentru copiii cărora le plac să deseneze pe pereți (atenție mămici). Acest tip de lavabil are o mare varietate de culori, perfect pentru un spațiu de birou sau living.
PERDELE Și DRAPERII
În 2018, și probabil în 2019, sunt căutate perdele sau draperii de culoare unică, în special culori pastelate (turquoise, pastel pink, pastel orange, pastel green, pastel violet, pastel yellow etc). Nu cred că există prea multe persoane care să nu fi observat cât de greu cântăresc banalele perdele și draperii în amenajarea și decorarea unui spațiu. Să luam drept exemplu living-ul casei tale: cum arată cu ferestrele goale și cum arată după ce le „îmbraci” cu textilele potrivite?
Galerie draperii:
TABLOURI CANVAS SAU MULTICANVAS
Ultimul trend în materie de tablouri sunt cele multicanvas. Bineînțeles, și modelele canvas formate dintr-o singură piesă sunt folosite în 2018, dar dacă vrem să rămânem în trend, multicanvas este soluția. Partea bună la aceste tablouri este că putem pune ce poză dorim. Tot ce trebuie să facem este să avem o poza FullHD în PC și să o trimitem celor care au aparatura necesară.
Sfatul nostru: Dacă mergeți pe vopsea lavabilă albă în toată casa, puneți pe perete un multicanvas cu multe culori. Acesta trebuie să conțină puțin din culoarea draperiei.
Galerie multicanvas:
AER CONDIȚIONAT 2018.. ADIO AER CONDIȚIONAT CLASIC
Cu aerul condiționat clasic este nevoie să dai foarte multe găuri, trebuie să poziționezi piesa de exterior în cădere față de piesa de interior, prețul este foarte mare, întreținerea este grea și costă 1/4 din valoarea acestuia, trebuie schimbat freonul din când în când și va face rece numai in camera unde a fost instalat.
Cu noua tehnologie de aer condiționat, acesta este format dintr-o singură piesă mobilă. Funcția de umidificare și de ventilare conferă un surplus de calitate climei din încăpere. În acest mod, aparatul se poate utiliza pe întreaga perioadă a anului. Nu funcționează pe bază de freon. Lucrează după principiul naturii: când afară aerul este peste tot apăsător și fierbinte, el rămâne deosebit de plăcut și răcoros, în apropierea lacurilor și fluviilor. Acest lucru ia naștere datorită evaporării apei: acolo unde apa se evaporă, se naște răcoarea. Exact după același principiu funcționează și răcitorul de aer: și el extrage căldura din aerul încăperii, răcindu-l cu ajutorul unui rezervor umplut cu apă rece și redându-l apoi răcit, înapoi în încăpere. Pentru acest tip de aer condiționat nu mai sunt necesare instalările complicate, precum montarea pe perete sau montarea de furtun de evacuare la ferestre și uși.
Mai mult de atât, acest aer condiționat este la un preț foarte avantajos: sub 450 RON
[vc_btn title=”Preț pentru aer condiționat modern” style=”outline” color=”juicy-pink” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-paper-plane” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fl.profitshare.ro%2Fl%2F5274896||target:%20_blank||rel:%20nofollow”]
GEAM SECURIZAT LA BUCĂTĂRIE
Dacă mai aveți de adăugat și alte decorațiuni, ne puteți lăsa în secțiunea comment sau pe Facebook.
Comentariile sunt închise.