Diferenta cumparaturilor pentru nunta: Online vs Offline

Cumpărături pentru nuntă ONLINE vs OFFLINE .. hmm! Când vorbim de cumpărături pentru nuntă știm cu toții la ce sume de bani ne “înhămăm”. 

Este drept, nunta este o dată în viață și trebuie să iasă perfect.. nu avem cum să dăm timpul înapoi dacă ceva a mers prost, dar totuși putem să găsim același produs la un preț mai bun dacă știm unde să căutam!

CUMPĂRĂTURILE PENTRU NUNTĂ OFFLINE / MAGAZIN FIZIC

Magazin fizic pentru cumparaturi nunta offline
Magazin fizic pentru cumparaturi nunta offline

1. Când vine vorba să probăm anumite produse și să vedem cum se așează pe propriul corp, este clar că vom alege întotdeauna un magazin fizic. De exemplu, pentru o rochie de mireasă vei alege întotdeauna (și este recomandat) să mergi la un atelier cu vânzarea unor astfel de produse și vei proba la fața locului, plus vei vedea ce trebuie modificat și ce nu. În cumpărăturile online nu putem face acest lucru. 

Vezi și articolul despre cum să-ți alegi rochia de mireasă aici

  WINNER: Magazin Offline

2. Un alt aspect important referitor la magazinul fizic este că poți să vezi ceva ce îți place, să cumperi șipleci cu produsul pe loc! Nu putem spune același lucru și despre magazinele online.. doar să pleci cu monitorul în sacoșă..

  WINNER: Magazin Offline

3. Ultimul aspect relevant pentru cumpărăturile din mediul offline ar fi posibilitatea testării produselor înainte de achiziție. Fie ca vorbim de rochii de seară, pantofi sau orice altceva, magazinele fizice au acest avantaj: poți proba produsul înainte de a-l achiziționa.

  WINNER: Magazin Offline

CUMPĂRĂTURILE PENTRU NUNTĂ ONLINE

Cumparaturi Online pentru nunta
Cumparaturi Online pentru nunta

1. Primul lucru pe care îl vom lua în calcul este ca magazinele online vor avea întotdeauna prețuri mai mici. De ce? Din start nu se mai adaugă în prețul produselor chiria (cum se procedează la un magazin fizic). 

WINNER (detașat chiar): Magazin Online

2. Un alt mare avantaj în ceea ce privesc magazinele online este varietatea de produse. Câte magazine fizice pot avea un spațiu atât de mare încât să-și poată prezenta toate produsele? Singurul care-mi vine în minte este DRAGONUL ROSU-BUCUREȘTI (dar îți trebuie cel puțin o zi întreagă să îl iei la pas.. poate și o bicicletă..). Deci, varietatea produselor contează!

WINNER: Magazin Online

3. Timpul – pentru că ai nevoie de fiecare minut în organizarea nunții, timpul este întotdeauna împotriva ta. Și cum fiecare secundă, minut, oră și/sau zi contează, magazinele online cu îmbrăcăminte elegantă vor deține mereu acest avantaj.

WINNER: Magazin Online

4. De când este omul pe Pământ, și-a sporit confortul încontinuu. Cât de bine este să stai acasă, în propriul confort și să cauți prin sutele de magazine online ceea ce te interesează.. imposibil să nu găsești!

WINNER: Magazin Online

5. Filtrarea produselor. Într-adevăr, filtrarea produselor intră tot în categoria de confort dar l-am trecut separat deoarece este un aspect extrem de important când vine vorba de diferența dintre online și offline! Dacă, de exemplu, cauți un anumit tip de pantofi (daaaaaaar) care să aibă o culoare și de ce nu, un număr anume, filtrarea produselor din magazinul online este sfântă.

WINNER: Magazin Online

6. Și cu aceasta încheiem războiul dintre cele două. Informația despre produs și recenziile altor cumpărători. Întotdeauna vor fi oameni care vor lăsa recenzii (bravo lor!) despre anumite produse sau servicii, astfel vei știi cât de mulțumiți sau nemulțumiți au fost alții pentru alegerea făcută. Într-un magazin fizic nu va veni nimeni să îți zică de acei pantofi, la care te tot uiți de 30 de minute, că nu sunt buni.. și chiar dacă ar veni cineva, ar fi creepy..

SFAT, RECOMANDAT DE ALIZERA, DACĂ VĂ HOTĂRÂȚI SĂ CUMPĂRAȚI ONLINE

Website Securizat
Website Securizat

În poza de mai sus veți observa cum arată un website securizat.

  1. În prima imagine, browserul folosit este Google Chrome. Înainte de website (în partea stânga) este un lacăt după care scrie “Securizat”, urmând adresa web începând cu “https“. Acel “s” de la “https” vine de la SECURED. Dacă magazinul online nu are acea extensie, NU cumpărați!
  2. În cea de-a doua imagine, browserul folosit este Internet Explorer Edge. Înainte de website (în partea stânga) este numai un lacăt. Website-ul este securizat. Lipsa acelui lacăt înseamnă că website-ul este nesecurizat. 

CONCLUZIE

Fie că alegi să-ți faci cumpărăturile pentru nunta Online sau Offline, ia în calcul detaliile mai sus menționate.

“Câștigătorul” acestui studiu de caz este MEDIUL ONLINE!

Dacă ai de adăugat “avantaje” uneia din cele două “tabere”, te rugăm să ne lași în secțiunea comentarii.

Echipa alizera.ro vă dorește spor la pregătiri 

Comentariile sunt închise.