Machiaj De Durată Pentru Mirese

Machiaj De Durată Pentru Mirese. Machiajul tău de mireasă trebuie să reziste mai bine de 12 ore. În plus, pe întreaga durată a nunții sunt șanse slabe să reușești să-i aduci mici retușuri, poate doar puțină pudră din când în când. Așa că ai nevoie de un machiaj de durată!

Este important ca machiajul să aibă o structură rezistentă încă de la început. Un machiaj de durată pentru mirese, indiferent de modelul sau de ideea din spatele lui trebuie să conțină toți pașii următori pentru a rezista pe întreaga durată a nunții tale.

Un machiaj rezistent îți va oferi încrederea necesară să treci cu brio peste ziua cea mare.

Acest articol prezintă pașii necesari aplicării unui machiaj de durată. Nu voi prezenta idei sau culori pentru machiajul miresei.

1. BAZA MACHIAJULUI DE DURATĂ PENTRU MIREASĂ

machiaj nunta de durata baza, primer
BAZA MACHIAJULUI DE DURATA

Sunt șanse să nu folosești bază de machiaj, sau primer, în viața de zi cu zi. Dar nici nu stai cu machiajul aplicat mai bine de 12 ore în fiecare zi.

După curățarea și uscarea feței aplică o bază de machiaj de culoarea tenului tău. Această bază creează un strat fin ce delimitează machiajul de ten. În timp, acest mic strat va proteja machiajul de secrețiile pielii.

2. CORECTOR – PENTRU UN MACHIAJ DE MIREASĂ DURABIL ȘI UNIFORM

machiaj nunta durata corector
CORECTOR – PENTRU UN MACHIAJ DURABIL SI UNIFORM

Corectorul este esențial deoarece acoperă micile imperfecțiuni ale pielii.  Prin compoziția sa mai uscată, corectorul este stratul ce va proteja machiajul mireselor ce au tenul gras.

Unul dintre beneficiile ascunse ale corectorului este că protejează tenul de soare. Dacă ai tenul sensibil din cauza soarelui, poți sta liniștită că până vei ajunge la restaurant seara, tenul tău va fi protejat și perfect.

3. PUDRA – LEGĂMÂNTUL UNUI MACHIAJ DE DURATĂ

machiaj nunta durata pudra
PUDRA – LEGĂMANTUL MACHIAJULUI DE DURATA

Pudra este singurul produs de make-up pe care-l poți re-aplica pe durata nunții.  Oricând simți tenul obosit, fugi la toaletă și aplică cu încredere puțină pudră.

Pudra conferă machiajului legătura pe care se prind toate elementele acestuia.  Ține machiajul legat și creează o înfățișare naturală.

4. RIMEL REZISTENT LA APĂ

Machiaj nunta de durata, rimel rezistent la apa
Machiaj nunta de durata, rimel rezistent la apa

Stai liniștită! Nu vei sta în ploaie pe durata nunții. Rimelul rezistent la apă este mai puternic și se stabilizează mai bine decât rimelul normal.

Ai nevoie de orice mic ajutor pentru ca machiajul tău de seară să dureze. De aceea, aplică un rimel ultra-rezistent, acesta va fixa genele pentru o perioadă mai lungă de timp.

O IDEE DE DURATĂ

Indiferent de modelul machiajului, pentru ca acesta să dureze are nevoie de elementele enumerate mai sus. Aplică acestă structură pentru un machiaj de durată.

Baza de machiaj, protejează machiajul de secrețiile tenului și corectorul ce ascunde micile imperfecțiuni sunt esențiale.

În plus pudra leagă elementele machiajului între ele, iar rimelul rezistent la apă va rezista pur și simplu mai mult.

Tu ce alte sfaturi cunoști pentru aplicarea unui machiaj de durată?