Horoscopul Copilului Tău – Caracter și Carieră în Funcție de Zodie

Fie că ne place să credem sau nu, zodiile ne influențează cumva caracterul. Singura mențiune pe care o vom face este că fiecare zodie are avantajele ei și din punctul nostru de vedere, nu există o zodie mai bună sau mai puțin bună. Dacă bebelușul tău nu se naște în zodia pe care ți-o doreai, nu-ți face griji, înseamnă că așa a vrut EL să fie  😛 .

SELECTEAZĂ ZODIA

BERBEC   TAUR  GEMENI  RAC  LEU  FECIOARĂ  BALANȚĂ  SCORPION  SĂGETĂTOR  CAPRICORN  VĂRSĂTOR  PEȘTI

ZODIA BERBEC

Zodia Berbec a bebelușului
Zodia Berbec a bebelușului

Cu o dispoziție generală fericită, copiii din zodia Berbec sunt cunoscuți și pentru temperamentul lor. Aceștia sunt leaderi înnăscuți, competitivi și entuziaști. Zodia Berbecului este de pe 21 Martie până pe 20 Aprilie, fiind atribuită pe 3 categorii: 21-30 Martie (zodia Berbec Timpuriu), 31 Martie-09 Aprilie (zodia Berbec Mediu) și 09-20 Aprilie (zodia Berbec Târziu).

21 – 30 MartieZodia Berbec Timpuriu

Fiind primul semn al zodiacului, bebelușii din zodia Berbec Timpuriu ajung să fie primii în aproape tot ceea ce fac. Pentru a fi primul în tot ceea ce dorește, trebuie să fie rapid, iar bebelușii născuți în această zodie își vor da silința să evolueze foarte repede de la mersul de-a bușilea la alergat în picioare (luați în considerare instalarea plăcuțelor de protecție la capătul holului). Micul tău berbec timpuriu este entuziast și competitiv. Aceștia au o afinitate pentru sport sau muzică (sau ambele).

31 Martie – 09 AprilieZodia Berbec Mediu

Bebelușul născut în această perioadă este conducătorul Berbecului. Acești copii sunt motivați și au o bucurie naturală pentru viață. Copilul tău este cu siguranță unul fericit, dar vei găsi și un mic temperament acolo! Când se va supăra, toată lumea va știi asta. Supărarea este totuși trecătoare, iar “norii se vor îndepărta la fel de repede pe cât se adună”, dezvăluind caracterul “însorit” al micuțului. După adolescență, optimismul, încrederea în sine și abilitățile naturale de leader (conducere) vor face ca puiul tău să fie ascultat și urmat de ceilalți.

09-20 AprilieZodia Berbec Târziu

Micul Berbecuț este mereu în mișcare. Berbecii târzii preferă să acționeze “acum”(imediat), decât să stea să se gândească prea mult la o situație dată. Ei au o gândire foarte rapidă și ageră, așa că trebuie să ai argumente bune atunci când îi zici “Nu!”, fără un motiv bine întemeiat. Copiii din berbecul târziu acționează imediat, asta deoarece este cel mai curajos, viteaz și mai neînfricat semn al zodiacului. Ei ar putea deveni atleți profesioniști sau viitori CEO (directori).

ZODIA TAUR

Zodia Taur a bebelușului
Zodia Taur a bebelușului

Puternici din fire și foarte determinați, bebelușii și copiii din zodia Taur sunt dornici să muncească din greu pentru a obține ceea ce vor. Aceștia sunt răbdători, muncitori și puternici. Zodia Taurului este de pe 21 Aprilie până pe 21 Mai, fiind atribuită pe 3 categorii: 21-30 Aprilie (zodia Taur Timpuriu), 01-10 Mai (zodia Taur Mediu) și 11-20 Mai (zodia Taur Târziu).

21-30 AprilieZodia Taur Timpuriu

Copiii născuți sub semnul de pământ al Taurului se orientează spre lume prin simțurile lor. Atingerea, mai ales, este foarte importantă pentru acești copii. O mulțime de îmbrățișări și cocoloșirea lor îi face fericiți, mulțumiți și le calmează nervii când sunt supărați. Puternic, răbdător și tenace, copilul tău în creștere va avea întotdeauna un cuvânt de spus pentru a-și atinge obiectivele pe care le stabilește sieși. Nici un obiectiv nu este prea mare pentru acest mic taur determinat. Ca și carieră, copiii din această perioadă pot fi antreprenori de succes, manageri sau marketeri.

01-10 MaiZodia Taur Mediu

Copiii din zodia Taurului Mediu sunt răbdători, iubitori și afectuoși. Ei pot suporta mai mult stres decât celelalte zodii și nu se vor deranja prea mult din această cauză. Aceștia sunt comozi, dar foarte încăpățânați, mai ales atunci când s-au hotărât să facă ceva. În mod ironic, chiar această atitudine de rezolvare statornică și încăpățânată este ceea ce le va asigura succesul în timp ce cresc. Este posibil să aleagă o carieră în logistică sau psihologie.

11-21 MaiZodia Taur Târziu

Bebelușul din zodia Taur Târziu are un apetit bun și iubește să mănânce, așa că menținându-l fericit și hrănit te va lăsa să “respiri”. Această apreciere pentru mâncare se dezvoltă în timp ce crește și va dori să te ajute în bucătărie cât de repede poate. Gustul său va deveni mai rafinat după adolescență și calitatea va bate cantitatea de fiecare dată. Numai cele mai bune gusturi îl vor mulțumi, atât la mâncare, cât și în muzică sau haine, iar micul tău antreprenor în devenire va fi mai mult decât dispus să muncească în job-uri mai ciudate pentru a-și susține bunul gust! Nativii din această zodie târzie au o afinitate (fiind foarte buni) spre bucătari, designeri vestimentari, actori sau cântăreți.

ZODIA GEMENI

Zodia Gemeni a bebelușului
Zodia Gemeni a bebelușului

Zodia Gemeni este un semn vorbăreț, astfel este foarte posibil să ai în brațe un bebeluș vorbăreț timpuriu. Aceștia sunt deștepți, buni comunicatori și sociabili. Zodia Gemeni este de pe 22 Mai până pe 21 Iunie, fiind atribuită pe 3 categorii: 21-30 Mai (zodia Gemeni Timpurii), 31 Mai-10 Iunie (zodia Gemeni Medii) și 11-20 Iunie (zodia Gemeni Târzii).

22-30 MaiZodia Gemeni Timpurii

Această zodie este sub semnul de comunicare, iar acești bebeluși învață să vorbească și să citească bine înaintea colegilor lor. Puiul tău este un smarty pants (foarte inteligent) și te va implora să-i citești povești nesfârșite înainte de culcare, deși o să învețe să citească singurel extrem de repede. Inteligent, vrăjitor și amuzant, este de asemenea curios pentru orice și oricine. Acest lucru va face pe nativ favorit printre prietenii lui/ei și are să devină un student uimitor, dacă poate să se concentreze pe un singur lucru destul de mult. Ar putea fi un prezentator de emisiune (sau știri) de nota 11!

31 Mai – 9 IunieZodia Gemeni Medii

Acesta este semnul “Gemeni” și uneori te vei întreba dacă copilul tău are două personalități. Starea lui de spirit se poate schimba într-o clipă, ceea ce este o binecuvântare atunci când încerci să îi distragi atenția de ceva ce nu-i place. Bebelușul tău este extrem de inteligent și foarte curios. În timp ce crește, te va ține “în priză” cu întrebările sale continue “dar de ce?”. Profesorii îl/o vor iubi. De fapt, ar putea deveni într-o bună zi, un profesor înțelept și iubit de copii. Catedra este cea mai bună opțiune pentru zodia Gemeni Medii.

9-21 IunieZodia Gemeni Târzii

Gemenii guvernează mâinile, iar acești bebici le vor folosi aproape constant. Semnele pentru copii au fost practic inventate pentru acești pui inteligenți și rapizi. Când va crește mare, te va corecta în multe feluri (limbaj, poziția corpului, gândire etc). Inteligent și sociabil, va fi foarte popular pe măsură ce crește și va fi implicat într-o multitudine de evenimente de după școală. Un telefon mobil și un calculator vor fi obligatorii pentru el/ea încă de la o vârstă fragedă, pentru a-l ajuta să rămână conectat cu prietenii și să fie la curent cu tot ce mișcă. Alegerea unei cariere în actorie, organizator de evenimente sau modeling ar fi cea mai bună opțiune.

ZODIA RAC

Zodia Rac a bebelușului
Zodia Rac a bebelușului

Zodia Rac este una din semnele ce pun sentimentele în față, dar totuși una foarte puternică. Nativii din această zodie sunt sentimentali, stăpâni pe sine, leaderi înnăscuți și puternici. Zodia Rac este de pe 22 Iunie până pe 22 Iulie, fiind atribuită pe 3 categorii: 21 Iunie – 01 Iulie (zodia Rac Timpuriu), 02-11 Iulie (zodia Rac Mediu) și 12-22 Iunie (zodia Rac Târziu).

21 Iunie – 01 IulieZodia Rac Timpuriu

Racul este un semn de apă și acești bebeluși trăiesc în lumea sentimentelor. Starea micului tău crab va fluctua puțin, ca mareele oceanului. El va reacționa sentimental la orice spui sau faci (nu este un lucru neapărat rău). Dacă ești supărată, atunci și bebelușul va fi supărat/ă și va începe să plângă. Intuitiv, empatic și un lider natural, puiul tău va da întotdeauna prioritate familiei și problemelor acestora. Va avea o mână de prieteni foarte apropiați, care vor deveni repede familia sa extinsă.

02-11 IulieZodia Rac Mediu

Zodia Rac Mediu poate fi un semn sensibil, dar este de asemenea o zodie puternică, care poate face față oricărei responsabilități. Bebelușul tău va începe să arate semne ale determinării sale încă de la început. Dacă cineva îndrăznește să facă probleme unui membru apropiat, îi va răspunde determinat și totuși atent la detalii. Va apăra cu înverșunare pe oricine iubește. Racul este gentil și amabil, dar deasemenea, încrezător în sine și echilibrat. Copilașul tău va dori să se alăture în afacerea familiei când va fi capabil. Nu aveți o afacere? În cele din urmă va deschide o afacere singur și apoi va cere membrilor familiei să se alăture. Familia este totul! Ar putea fi un bijutier iscusit sau să activeze în arte plastice.

12-22 IulieZodia Rac Târziu

Bebelușii din zodia Rac Târzie se disting ușor prin ochii lor uriași. Sunt ca niște bazine de dragoste, blânde și rotunde. Racul de după 12 Iulie guvernează stomacul, iar acești copii iubesc să mănânce. Alimentele vor fi întotdeauna o sursă de confort pentru micuțul tău, sau modul lui de a-i alina pe alții. În timp îmbătrânește, gătitul va fi probabil o pasiune sau chiar o profesie. Nu este de mirare că cei mai buni chefi sunt în zodia Rac Târzie. Totodată, micuții născuți după data de 12 Iulie vor avea o afinitate pentru legalizarea documentelor, ceea ce îi poate face notari foarte buni.

ZODIA LEU

Zodia Leu a bebelușului
Zodia Leu a bebelușului

Cei născuți în zodia Leu sunt lideri înnăscuți, curajoși, impunători și frumoși. Zodia Leu este de pe 23 Iulie până pe 22 August, fiind atribuită pe 3 categorii: 23 Iulie – 01 August (zodia Leu Timpuriu), 02-11 August (zodia Leu Mediu) și 12-22 August (zodia Leu Târziu).

23 Iulie – 01 AugustZodia Leu Timpuriu

Bebelușii din zodia Leu Timpuriu sunt incredibil de iubitori și de afectuoși (Leul este semnul iubirii până la urmă!). Puiul tău este foarte expresiv, cu un zâmbet scos ca din povești, irezistibil tuturor celor care sunt în preajmă. Nu-i de mirare că Leii primesc atât de multă atenție! În timp ce crește, micuțul își va arăta partea creatoare, cu un talent clar pentru dramă. Teatru la școală? Absolut! Să nu te miri dacă va avea audiție pentru – și probabil va lua – rolul principal într-o piesă de teatru sau film. Totodată vor avea înclinații și spre modeling sau va vâna locuri de comandant sau ambasador. Multitudinea de aprecieri și de laudă sunt cele care vor ajuta puiul tău să înflorească în cel mai bun LEU care poate fi.

02-11 AugustZodia Leu Mediu

Leul este un semn de foc și este condus de Soare, centrul universului. Acești bebeluși sunt în mod firesc centrul atenției și vor fi pentru întreaga lor viață. Pe măsură ce bebelușul va crește, va fi un lider înnăscut, care se va strădui să fie căpitan al echipei de fotbal sau pe primul loc în toate. Deoarece este aliniat cu armoniosul Venus și comunicatorul Mercur, nativii în Leu Mediu vor avea înclinație ca scriitori sau oratori. Totodată, va avea înclinație și spre partea de modeling. Orice ar alege să facă, se va strădui întotdeauna să fie numărul unu, de obicei reușind!

12-22 AugustZodia Leu Târziu

Acești copii posed, în mod natural, foarte bune calități pentru sport, chiar și atunci când sunt foarte tineri. Micuțul tău are o parte hotărâtă și determinată. Fiind aliniat cu Marte și optimistul Jupiter, va avea o alură puternică și atletică. Sportul și tot ce ține de acesta va fi o binecuvântare pentru energia abundentă a Leilor și îi vor oferi o platformă pentru a strălucii în fața mulțimii. Dacă bebelușul tău e LEU Târziu, fii sigură ca vei fi mamă de vedetă. Scena îl/o așteaptă.

ZODIA FECIOARĂ

Zodia Fecioară a bebelușului
Zodia Fecioară a bebelușului

Cei născuți în zodia Fecioară sunt foarte buni organizatori, leaderi înnăscuți și le place să muncească din greu pentru a atinge orice deadline. Cine știe, poate ai un viitor CEO în brațe! Zodia Fecioară este de pe 23 August până pe 22 Septembrie, fiind atribuită pe 3 categorii: 23 August – 01 Septembrie (zodia Fecioară Timpurie), 02-11 Septembrie (zodia Fecioară Medie) și 12-22 Septembrie (zodia Fecioară Târzie).

23 August – 01 SeptembrieZodia Fecioară Timpurie

Acești copii se bucură de predictibilitate. Haosul este singurul lucru care afectează cel mai mult aceste semne ale pământului. O rutină obișnuită, previzibilă și calmă este deajuns să îți păstreze puiul fericit și mulțumit. Acești mici perfecționiști sunt îngrijiți și ordonați chiar de la început. De exemplu, nu va trebui să-i ziceți (tu sau tăticul) să-și facă ordine în cameră pe măsură ce crește. Standardele sale vor fi ridicate, precum și așteptările sale despre sine. Ai în brațe un mic întreprinzător în devenire. Probabil vei fi mamă de politician, director al unei multinaționale sau afacerist de succes.

02-11 Septembrie | Zodia Fecioară Medie

Inteligentul Mercur guvernează zodia Fecioara, iar acești copii sunt într-adevăr inteligenți foc. Odată ce copilul tău începe să vorbească, va progresa la citire și scriere cu viteza luminii, datorită faptului că Marte se aliniază cu Mercur. Copilul tău va adora animalele și va dori un cățel sau pisică încă de la o vârstă fragedă. Copiii din zodia Fecioară Medie vor să fie utili, aceștia devenind foarte buni doctori când vor crește. Totodată, ai putea fi mamă de contabil, farmacist sau avocat.

12-22 Septembrie | Zodia Fecioară Târzie

Cuvântul cheie pentru Fecioară este “discriminatoriu”, iar acești copii pot fi destul de selectivi în privința a ceea ce mănâncă sau poartă. Din fericire pentru tine, copilul tău va prefera mâncarea sănătoasă, deși ar putea fi un pic ciudat atunci când inspectează fiecare sandwich pe care-l faci pentru el. El va fi disciplinat și responsabil de mic, și va lua o slujbă imediat ce va termina școala. Ai putea fi mamă de bancher, detectiv sau criminalist.

ZODIA BALANȚĂ

Zodia Balanță a bebelușului
Zodia Balanță a bebelușului

Cei născuți în zodia Balanță sunt armonioși, corecți și generoși. Zodia Balanță este de pe 23 Septembrie până pe 22 Octombrie, fiind atribuită pe 3 categorii: 23 Septembrie – 2 Octombrie (zodia Balanță Timpurie), 03-12 Octombrie (zodia Balanță Medie) și 13-22 Octombrie (zodia Balanță Târzie).

23 Septembrie – 2 Octombrie | Zodia Balanță Timpurie

Balanța este semnul harului, frumuseții și armoniei, iar acești copii încorporează în mod natural toate aceste calități. Este un semn zodiacal social, astfel au o problemă dacă sunt lăsați singuri prea mult timp. Atâta timp cât vei fi în preajmă, îți vei menține puiul calm și fericit. Nativii Balanței Timpurii sunt foarte populari la școală și sunt mereu ocupați cu prietenii, sporturile și activitățile sociale. Cu Venus aliniat cu perfecționistul Fecioară, micuțul tău se va strădui întotdeauna să fie cel mai bun la ceea ce face. Ai putea ține în brațe următorul Gică Hagi (fotbalist).

3-12 Octombrie | Zodia Balanță Medie

Venus, planeta artei și a creativității guvernează Balanța, iar acești copii vor afișa un fler natural pentru artă și muzică. Va avea păreri puternice despre ceea ce dorește să poarte și probabil va fi cel mai bine îmbrăcat elev din clasa a III-a! Acest gust minunat se desfășoară prin liceu și ar putea ajunge cu ușurință într-o carieră din domeniul artelor. Cel mai probabil ții în brațe următorul Pop Star, sau chiar următorul Brâncuși. Cerul este limita! Ca meserii ar putea avea înclinații puternice spre fotograf, videograf, sculptor sau cântăreț.

13-22 Octombrie | Zodia Balanță Târzie

Acești copii au o dispoziție dulce și iubitoare cea mai mare parte a timpului. Atâta timp cât mediul lor este calm și iubitor, la fel vor fi și ei. Deoarece Balanța este semnul scalei, puiul tău va vedea întotdeauna ambele părți ale unei situații, făcând procesul de luare a deciziilor un proces foarte lung (de aceea nativii din Balanță întârzie întotdeauna.. oriunde). Cu Venus în Balanță, va fi un negociator expert. Nu te mira dacă te face să îi cumperi bomboane fără să îți dai seama. Nativii Balanței Târzii sunt inteligenți, sociabili, cu înclinații spre politică sau mediere. Ai putea ține în brațe următorul ..era să zic Liviu Dragnea dar balanțele sunt mărinimoase.. oricum, vei fi mamă de politician, ambasador, director, judecător sau avocat.

ZODIA SCORPION

Zodia Scorpion a bebelușului
Zodia Scorpion a bebelușului

Cei născuți în zodia Scorpion sunt foarte hotărâțimândriinteligenți și puternici. Zodia Scorpion este de pe 23 Octombrie până pe 21 Noiembrie, fiind atribuită pe 3 categorii: 23 Octombrie – 1 Noiembrie (zodia Scorpion Timpuriu), 02-11 Noiembrie (zodia Scorpion Mediu) și 12-21 Noiembrie (zodia Scorpion Târziu).

23 Octombrie – 1 Noiembrie | Zodia Scorpion Timpuriu

Vulturul este simbolul animal al Scorpionului și, asemenea vulturului, acești copii prezintă simțuri foarte dezvoltate. Chiar de la vârstă fragedă, copilul tău te va uimi cu cât de mult înțelege și memorează. Foarte inteligent și extrem de hotărât, nimeni și nimic nu îl va opri să ajungă unde dorește. Îți va testa răbdarea (asta va fi la ordinea zilei) și va lupta pentru ceea ce crede cu adevărat. Cu toate acestea, vei fi mulțumită și mândră de conducerea și puterea de care dă dovadă. Ai în brațe un viitor politicianpolițist, colonel (sau de ce nu, general în cadrul armatei) sau boxeur.

2-11 Noiembrie | Zodia Scorpion Mediu

Acești copii sunt anchetatorii zodiacului. Puiul tău va săpa în noroi după păianjeni pentru a-și hrăni curiozitatea sau îți va lua aparatul foto pentru a vedea cum funcționează (până să învețe cum funcționează, va trebui să cumperi câteva zeci). Va fi un pic mai singuratic, pe măsură ce crește, preferând compania a unu sau doi prieteni de încredere (maxim!). Alinierea cu intelectualul Mercur, îl va face să rezolve o situație complicată foarte repede și cu acuratețe. O carieră în medicină sau investigație a criminalității ar putea fi în viitorul său.

12-21 Noiembrie | Zodia Scorpion Târziu

Acești bebeluși sunt destul de calmi și plini de viață.. până îi enervezi. Scorpionul este un semn extrem, așa că atunci când cel mic este supărat, vei afla ce înseamnă supărare cu adevărat (probabil și vecinii tăi vor afla). Din fericire, nu se întâmplă prea des, iar micuța sa lume este destul de calmă și fericită. Pe măsură ce crește, este imperativ să-l lași să facă ceea ce dorește (în materie de hobby, job etc), în loc să îl împingi să facă ce nu-i place. Astfel, nu va exista nici o limită a succesului pe care să nu o depășească. Ca job-uri, puiul tău ar putea fi orice! Scorpionii Târzii sunt buni la orice își pun în minte să facă, cu condiția să o facă cu plăcere!

ZODIA SĂGETĂTOR

Zodia Săgetător a bebelușului
Zodia Săgetător a bebelușului

Cei născuți în zodia Săgetător sunt exploratorii zodiacului fiind foarte inteligențioptimiști și glumeți. Zodia Săgetător este de pe 22 Noiembrie până pe 21 Decembrie, fiind atribuită pe 3 categorii: 22-30 Noiembrie (zodia Săgetător Timpuriu), 01-10 Decembrie (zodia Săgetător Mediu) și 11-21 Decembrie (zodia Săgetător Târziu).

22-30 Noiembrie | Zodia Săgetător Timpuriu

Acești copii sunt aventurierii și exploratorii zodiacului. Din momentul în care puiul tău poate merge, va dori să se aventureze pe “teritorii necunoscute“, chiar dacă este vorba doar de curtea vecinului. Ei se străduiesc să experimenteze cât mai mult din lume într-o singură viață. Se va bucura de camping, drumeții, alpinism, călărie sau aproape orice poate face în afara casei. Optimiști, inteligenți și entuziaști, copiii Sagetătorului Timpuriu nu știu ce e aceea odihnă. Te poți aștepta la lucruri mari de la arcașul tău mic. Ca meserii, acesta are înclinații spre explorator, ghid turistic, proiectant sau arhitect.

01-10 Decembrie | Zodia Săgetător Mediu

Jucăușul Jupiter conduce acest semn zodiacal, iar acești copii sunt jucăuși, plini de viață și iubesc să râdă. Râsul său este contagios și simțul umorului va asigura popularitatea printre prietenii lui/ei în adolescență. Sagetatorii sunt căutătorii adevărului și justiției și vor fi printre cei mai buni la școală. Ei sunt inteligenți, dar le place să se simtă bine în orice moment, așa că.. party at your house! Petrecerile și activitățile sociale vor concura cu timpul de studiu (este nevoie să îl/o ajuți să aibă un echilibru între cele două). Totuși, nu trebuie să stai cu grijă, Sagetătorii Medii sunt suficient de inteligenți să se ocupe de toate. Aceștia preferă o carieră în jurnalism sau drept sau tot ce este legat de căutarea adevărului.

11-21 Decembrie | Zodia Săgetător Târziu

Săgetătorul este un semn de foc, iar acești copii sunt plini de optimism și entuziasm. Micuțului tău îi place să fie în jurul oamenilor. Crescând, el/ea va avea întotdeauna un cerc mare de prieteni, cu care să poată socializa în orice moment al zilei. Cu idealistul Jupiter în umanitarul Vărsător, micuțul Săgetător va atrage o mulțime de prieteni din toate domeniile sociale. Cele mai bune cariere pentru ei sunt în drept sau în educație.

ZODIA CAPRICORN

Zodia Capricorn a bebelușului
Zodia Capricorn a bebelușului

Cei născuți în zodia Capricorn sunt cumpătațicreativi și practici. Zodia Capricorn este de pe 22 Decembrie până pe 20 Ianuarie, fiind atribuită pe 3 categorii: 22-31 Decembrie (zodia Capricorn Timpuriu), 01-10 Ianuarie (zodia Capricorn Mediu) și 11-20 Ianuarie (zodia Capricorn Târziu).

22-31 Decembrie | Zodia Capricorn Timpuriu

Acești copii sunt cei care nu se dau în lături de la nimic. Micii Capricorni trebuie să rămână ocupați mai tot timpul și să realizeze obiective de care să poată să fie mândri. Capricornii Timpurii sunt mai înțelepți, încrezători și calmi. Cu vizionarul Jupiter și visătorul Neptun în aliniere cu Capricornul, puiul tău a fost binecuvântat cu un talent uimitor de creativitate. Fie că decide să urmeze arta, muzica sau actoria, va avea răbdarea și disciplina necesară pentru a-și dezvolta talentul în ceva extraordinar.

01-10 Ianuarie | Zodia Capricorn Mediu

Acești copii “se uită înainte de a sări”. Responsabil, practic, cumpătat și precaut, nu va trebui să îți faci griji cu privire la prima zi de scufundări. Pe măsură ce crește, puiul tău va dori să lucreze și să-și facă proprii bani și nu se va da în lături să muncească pentru ei. La adolescență se va strădui să fie cel mai bun în ceea ce face, iar cu neînfricatul Marte și puternicul Pluto aliniați cu micul tău Capricorn, nu se va opri până nu ajunge în vârf. Ai putea avea în brațe un viitor CEO sau un antreprenor de succes.

11-20 Ianuarie | Zodia Capricorn Târziu

Capricornul este un semn de pământ și acești copii se bazează foarte mult pe simțuri și instincte. Atingerea și mirosul sunt foarte dezvoltate pentru acești copii, așa că sunt obligatorii o mulțime de îmbrățișări. Pe măsură ce micul tău Capricorn va crește, el va iubi să construiască clădiri din Lego sau să facă castele din nisip. Fiind aliniat cu Soarele și Saturn, Capricornul Târziu va adora să învețe cât mai multe lucruri noi. El va fi și un bun strateg, deci să nu te miri dacă va alege să facă armata voluntar. Ca meserii, arhitectura ar fi cea mai potrivită. Totodată ar putea fi și inginer în construcții sau un general în armată.

ZODIA VĂRSĂTOR

Zodia Vărsător a bebelușului
Zodia Vărsător a bebelușului

Cei născuți în zodia Vărsător sunt foarte inteligenți, vizionari și visători. Zodia Vărsător este de pe 21 Ianuarie până pe 18 Februarie, fiind atribuită pe 3 categorii: 21-29 Ianuarie (zodia Vărsător Timpuriu), 30 Ianuarie – 8 Februarie (zodia Vărsător Mediu) și 9-18 Februarie (zodia Vărsător Târziu).

21-29 Ianuarie | Zodia Vărsător Timpuriu

Vărsătorul este un semn intelectual și idealist, iar acești copii au opinii puternice de bine și de rău. Copilul Vărsătorului Timpuriu se va contrazice până la refuz dacă va considera că argumentele celorlalți sunt nedrepte. Nativii acestei zodii sunt deschiși la minte și curioși, și își vor face un cerc mare de prieteni din toate domeniile vieții. Cu vizionarul Jupiter și cu Soarele aliniate în Vărsător, de la adolescență va dori să facă lumea un loc mai bun. Cel mai probabil, copilul tău va deschide un ONG când va fi mare sau va studia psihologia pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.

30 Ianuarie – 8 Februarie | Zodia Vărsător Mediu

Acești copii sunt veseli și iubitori dacă au în preajmă oameni. Dacă vrei să îl pedepsești vreodată, trimite-l în camera lui să rămână singur. Pe măsură ce puiul tău crește, va avea tot mai multe activități de grup, în orice domeniu. Nativul acestei zodii este incredibil de inteligent, uimind pe toată lumea cu ideile și visele sale creative. Copilul tău va găsi modalități de a-și fundamenta visele în realitate. Cea mai potrivită carieră ar fi de fotograf sau cameraman, unde poate face opere de artă cu ideile sale mărețe!

9-18 Februarie | Zodia Vărsător Târziu

Revoluționarul Uranus conduce zodia Vărsător, iar acești copii au idei și vise mărețe. Pe măsură ce crește vei observa că micul Vărsător, devenit adolescent, va rezolva problemele într-un mod mai neobișnuit. Asta deoarece are o gândire ” out-of-the-box” (deschis la minte). Acest aspect face această zodie să fie specială. Cu Vărsătorul Târziu iubește provocarea și nu se va da în lături să obțină ceea ce dorește. Cea mai bună carieră ar fi psihologia, dar este posibil să aibă înclinații și spre inginerie, electronist sau marketing.

ZODIA PEȘTI

Zodia Pești a bebelușului
Zodia Pești a bebelușului

Cei născuți în zodia Pești sunt iubitori, sentimentali și plini de viață. Zodia Pești este de pe 19 Februarie până pe 20 Martie, fiind atribuită pe 3 categorii: 19-29 Februarie (zodia Pești Timpurii), 1-10 Martie (zodia Pești Medii) și 11-20 Martie (zodia Pești Târzii).

19-29 Februarie | Zodia Pești Timpurii

Bebelușii din zodia Pești se nasc cu o inima bună și un suflet plin de iubire. Pe măsură ce cresc, ei vor fi primii care oferă ajutor celor apropiați dacă îi văd supărați. Copiii din zodia Pești Timpurii nu suportă să vadă animăluțe aflate în primejdie, așa că le vor aduce acasă pentru a avea grijă de ele. Ca și carieră, copilul tău ar putea alge pedagogia, psihologia, medicina sau poate deschide un ONG pentru a ajuta oameni nevoiași.

01-10 Martie Zodia Pești Medii

Copiii din zodia Pești Medii sunt sensibili și au un suflet mare. Vei observa că dacă ești supărată, bebelușul tău va începe să plângă. Pentru a fi fericiți, trebuie să fie toată lumea fericită. Pentru a se calma, indiferent că vorbim de bebeluși, adolescent sau persoană matură, nativii acestei zodii trebuie să fie lângă un lac, râu sau chiar ocean. Plimbarea cu barca sau pe malul mării este tot ce au nevoie pentru revigorare și reenergizare. Ca și carieră, aceștia au înclinații spre dramă (film sau teatru), pot deveni poeți sau fotografi iscusiți.

11-20 Martie Zodia Pești Târzii

Imaginația puiului tău este atât de bogată și “plină de culoare” încât poate să se mențină ocupat ore întregi citind povești. Peștii guvernează picioarele iar copilul tău va avea un talent incredibil la dans. Dacă nu îi place să danseze, sigur se pricepe la fotbal. Cu Soarele și Uranus în Pești, nu se va teme niciodată de a face lucrurile în felul lui/ei. Cariere potrivite: fotbalist, dansator sau coregraf.

CONCLUZIE PENTRU ZODIA COPILULUI TĂU

Ne place să recunoaștem sau nu, zodia are un rol important în alegerea carierei și ne predefinește caracterul. Bineînțeles, caracterul nostru nu este dat numai de zodie, ci contează și mediul familial, prietenii (anturajul), colegii de clasă, educația etc. Totuși este bine să ținem cont din când în când despre ce zic astrele.

Ne puteți lăsa comentarii mai jos și să răspundeți la întrebările: Copilul tău ce zodie este? Se regăsește în caracterizarea de mai sus?