Inele de Logodnă și Verighete Miri pentru Nunta ta

Inele de Logodnă și Verighete pentru Miri în trend, cât de departe putem merge cu ideile pentru modelele alese, ce culori sunt la modă sau ce putem cumpăra pentru nunta ce are să vină. Cam asta vei descoperi în acest articol.

Ce este fericirea?

Zambetul miresei in dimineata nuntii
Zambetul

 

Fericirea poate fi definită în felurite moduri, în funcție de locul și nivelul de dezvoltare în care ne aflăm în viață. Fiind ființe complexe, avem nevoie să ne înconjurăm cu oameni pentru a funcționa la capacitate maximă, pentru a face față greutăților și pentru a trece cu bine de obstacolele pe care ni le întinde viața.

 

Știința spune că relațiile sociale întăresc chiar și sistemul imunitar, în afară de faptul că ne ridică moralul, ne scot din impas când agenda este goală într-o zi de duminică în care plictiseala ne copleșește. Ce poate fi mai plăcut decât să stai la povești cu prietenii, sorbind dintr-un pahar cu vin sau o ceașcă de cafea? Răspunsul este simplu: să îți petreci timpul în compania persoanei iubite!

 

Ziua magică – Întâlnirea Sufletelor

2 inimi bat ca una
2 inimi bat ca una

 

Este acea zi în care 2 suflete inocente se întâlnesc, un el și o ea, ambii în căutarea iubirii desăvârșite și nesfârșite din povești. Dornici să se contopească într-unul până când moartea îi va despărți.

Și așa începe povestea de dragoste. O dragoste cum numai în filme mai vezi, care îi face să nu mai poată sta departe unul de celălalt, să își dorească doar îmbrățișări, mâini împreunate și iubire.

Astfel ajungem la ziua Z când El (căci în el stă toată puterea) realizează că există o singură cale: să îi ofere inelul de logodnă! Inelul care o va face pe ea fie cea mai fericită femeie din lume, să nu își mai încapă în piele de bucurie și să spună “DA” din toată inima!

 

 

Inele de Logodnă din Argint

1. Cum altfel se poate simți ca o prințesă decât purtând pe deget un inel de logodnă Diamond Princess Cut Fancy Pink? Într-adevăr delicios și pentru toate buzunarele

Inel de logodna din argint Diamond Princess Pink
Inel de logodna din argint Diamond Princess Pink

 

2. Dacă iubita ta este o persoană mai conservatoare există și varianta clasică:

Inel de Logodna din Argint clasic
Inel de Logodna din Argint clasic

 

3. Pentru o personalitate boemă există inele care te pot transpune în trecut:

Inel Logodnă din Argint pentru personalitate boema
Inel Logodnă din Argint pentru personalitate boema

 

4. Dacă vrei să fii sigur că este convinsă că îi vei oferi inima, există inelul care exprimă pe deplin dorința ta:

Inel Logodna Argint care exprimă iubirea
Inel Logodna Argint care exprimă iubirea

 

Argintul este un metal argintiu, asemenea numelui său, strălucitor și alb. Face parte din categoria metalelor prețioase alături de aur, platină, paladiu și iridium.

Argintul are calitatea de a purifica și de a dezinfecta apa. De aceea în religia creștină, împărtășania este dată cu o linguriță de argint. Argintul își mai găsește întrebuințare în filtrele surselor de apă ale navelor spațiale și ale avioanelor.

Dacă vrei ca inelul de logodnă să cuprindă valoarea dragostei tale nemărginite și să ieși din tipar, îi poți oferi unul cu pietre prețioase.

 

 

Inele de Logodnă din Aur Galben

Inelele de logodnă din Aur Galben sunt acele inele clasice care nu se vor demoda niciodată. Dacă ți-ai făcut griji că acest tip de inele vor ieși din trend peste 10 ani… te înșeli!

 

Hai să vedem ce inel pentru logodnă i s-ar potrivi logodnicei tale.

Mergi la sigur și fără de eroare cu inel de logodnă cu Diamant Natural:

Inel Logodna din aur galben cu Diamant-min
Inel Logodna din aur galben cu Diamant-min

 

Aurul galben este cel mai pur și popular aur. În stare naturală, aurul se găsește în depunerile aluvionare sau în nisipurile râurilor, în bucățele strălucitoare. Fiind prea moale ca material și unul dintre metalele cele mai dense, pentru putea fi prelucrate bijuteriile (cum ar fi inelele de logodnă) se folosesc alte metale în amestec. Astfel rezultă karatele aurului.

 

 

Inele de Logodnă din Aur Alb

Aurul Alb este asemănător cu aurul galben, diferența o face cantitatea de metale suplimentare amestecată în compoziție. Dacă aurul galben conține mai mult nichel, aurul alb conține mai mult zinc. Însă acest lucru nu afectează calitatea sau greutatea aurului, acestea sunt identice și se măsoară în karate.

Mai jos voi arăta câteva tipuri de inele de logodnă perfecte pentru un “DA” asurzitor, dat din inimă:

 

1. Inel Aur alb Blue Topaz

Inel Logodna din aur alb Blue Topaz-min
Inel Logodna din aur alb Blue Topaz-min

 

2. Inel Aur Alb Ametist Natural Purple

Inel Logodna din aur alb Ametist Purple-min
Inel Logodna din aur alb Ametist Purple-min

 

3. Inel Aur Alb Moissanite Diamond

Inel Logodna din aur alb Moissanite Diamond-min
Inel Logodna din aur alb Moissanite Diamond-min

 

4. Inel Aur Alb Luxury Vintage

Inel Logodna din aur alb Luxury Vintage Style-min
Inel Logodna din aur alb Luxury Vintage Style-min

 

 

 

Inel de Logodnă din Aur Roz

Aurul roz, asemeni aurului alb este rezultatul amestecului de aliaje din compoziție. Este foarte rezistent, păstrându-și strălucirea și culoarea o perioada lungă de timp. Acesta reprezintă o alternativă foarte elegantă în alegerea bijuteriilor.

Aici am selectat inele de logodnă din aur Roz, pentru un plus de originalitate:

 

1. Inel Aur Roz Citrine Luxury

Inel Logodnă din Aur Roz Citrine Luxury
Inel Logodnă din Aur Roz Citrine Luxury

 

2. Inel Aur Roz Natural Morganite

Inel Logodnă din Aur Roz Natural Morganite
Inel Logodnă din Aur Roz Natural Morganite

 

3. Inel Aur Roz Topaz

Inel Logodnă din Aur Roz Topaz
Inel Logodnă din Aur Roz Topaz

 

4. Inel Aur Roz Moissanite Diamond

Inel Logodnă din Aur Roz Moissanite Diamond
Inel Logodnă din Aur Roz Moissanite Diamond

 

 

Ce reprezintă Inelul de Logodnă

Inelul reprezintă încă din cele mai vechi timpuri simbolul căsătoriei și al iubirii veșnice, însuși prin forma sa de cerc închis, opus spiralei. Acesta semnifică întocmai perfecțiunea și, în antichitate avea rolul de a uni trupul cu sufletul, asemenea brățărilor, colierelor și amuletelor în formă de cerc. De aceea legenda spune că războinicii primeau brățări de la fiecare persoană apropiată pentru a se întoarce cu bine acasă.

Odată ce pasul (logodna) a fost făcut, ajungem și la etapa următoare: Verigheta!

 

 

Verighete Miri – Uniunea Veșnică

Verigheta este inelul care simbolizează uniunea a două persoane în urma logodnei sau în urma căsătoriei. Verigheta se poartă pe degetul inelar de la mâna stângă deoarece se zice că de la acest deget pornește o venă care duce direct la inimă (s-a dovedit a fi falsă această afirmație, dar tradiția continuă). Verigheta reprezintă iubirea, credința, respectul și dăruirea reciprocă a logodnicilor.

De la un simplu obiect simbolic, verigheta a devenit în zilele noastre un obiect de stil și modă. Nu mai este un simplu inel fin, poate avea lățimea și grosimea dorită, poate fi din orice tip de aur, poate fi simplă sau în combinație  (aur alb cu aur galben de exemplu) ori decorată cu diamante sau alte pietre prețioase.

Așadar, avem și pentru verighete o gama largă de modele. Trebuie doar să căutăm cu atenție și răbdare pentru a găsi verigheta perfectă care ne va împodobi inelarul pentru toată viață.

 

 

1. Verighete din Argint

 

Dacă nu îți permiți verighete din aur, argintul poate și el să fie folosit. Argintul este pentru toate buzunarele, iar dacă dorești să ai un plus de originalitate, te sfătuiesc să alegi setul de inel logodnă + verighetă.

 

 

2. Verighete din Aur Alb

Verighetă din Aur Alb cu piatră semiprețioasă
Verighetă din Aur Alb cu piatră semiprețioasă
Verighetă din Aur Alb
Verighetă din Aur Alb

 

Verighetele din Aur Alb sunt un trend în plină ascensiune, iar acestea denotă eleganță, rafinament și au un caracter modern.

 

 

3. Verighete din Aur Roz

Verighetă din Aur Roz cu piatră semiprețioasă
Verighetă din Aur Roz cu piatră semiprețioasă
Verighetă dinAur Roz
Verighetă dinAur Roz

 

Verighetele din Aur Roz sunt la mare căutare de către tinerii care vor să iasă în evidență cu originalitatea și gândirea diferită.

 

 

4. Verighete din Aur Galben

Verighete din Aur Galben
Verighete din Aur Galben

 

Pentru cei dintre voi cărora le place clasicul, verighetele simple nu vor ieși niciodată din modă. Așa că, dacă vei ajunge să fii bunică, poți da verighetele mai departe ca un gest de iubire.