Cum să-ți faci Machiaj Smokey Eyes singură

Machiajul de tip Smokey Eyes este un make-up simplu, pe care îl poți face singură. Totodată, este un machiaj sexy care nu se va demoda prea curând având în vedere că în acest an a atins apogeul și a fost votat la New York Fashion ca unul din cele mai frumoase machiaje.

 


Articolul cuprinde…

  1.  Ce este machiajul Smokey Eyes?
  2. De ce este atât de popular?
  3. Cum îți singură machiajul Smokey Eyes
  4.  Concluzie pentru machiajul Smokey Eyes

 

Ce este machiajul Smokey Eyes?

Machiaj Smokey Eyes

 

Smokey Eyes Make-up este un efect creat de aplicarea unui fard de ochi fumuriu pe pleoape și a unui tuș negru pentru ochi, care este “împroșcat” de-a lungul liniilor superioare și inferioare ale genelor.

Acesta mai este cunoscut și ca machiajul ochilor fumurii.

 

 

Smokey Eyes în trend ascendent

 

Secretul popularității acestui trend printre machiajele de seară este că ochii fumurii pot schimba dramatic fața ta, transformându-te din fata-din-vecini, într-o divă elegantă. Acest tip de machiaj poate fi purtat la orice eveniment, cu orice tip de rochie și îl poți accesoriza. Smokey Eyes clasic este machiajul fumuriu de culoare neagră, dar acest trend a evoluat și îl poți asorta cu rochia, plicul sau pantofii tăi, astfel alegând culoare în detrimentul negrului clasic. 

 

Palete de culori pentru Smokey Eyes

 

Paletele de culori pentru Smokey Eyes sunt foarte vaste, astfel încât tu vei putea alege ce îți place sau cum să îl asortezi cu ceva ce tu porți. Limita este imaginația ta!

 

 

Cum îți faci singură machiajul Smokey Eyes?

Cum iti faci Smokey Eyes singura
Cum iti faci Smokey Eyes singura

Pasul 1: Conturul

 

 

Mergi pe conturul ochilor cu un creion de ochi negru. Trebuie să faci linia mai groasă de-a lungul genelor superioare.

 

Pasul 2: Aplicarea culorii de bază

 

Cu o pensulă sau un aplicator din burete special, aplicați fardul de culoare de bază pe pleoapele mobile, aproximativ la jumătatea distanței de sprancene, amestecând ușor.

 

Pasul 3: Aplicarea culorii de contur

 

Cu un aplicator de burete cu vârf, aplicați fardul de culoare pentru contur în jurul ochilor, amestecându-l bine cu linia creionului.

 

Pasul 4: Aplicarea culorii la cuta ochiului

 

Închide ochiul pe jumătate și aplică culoarea în partea superioară, la cuta ochiului.

 

Pasul 5: Aplicarea umbrelor

 

Vei avea nevoie acum să definești colțurile exterioare ale ochilor folosind o formă orizontală “V”. Poziția capătului din vârful “V” va controla forma aparentă a ochilor tăi.

 

Pasul 6: Ultimele finisaje

 

Cu o perie rotundă moale de dimensiuni medii, amestecă fardul de ochi pe pleoapa superioară. Cu o perie plană, amestecă fardul de ochi pe pleoapa inferioară.

 

[epcl_button label=”Poți cumpăra machiajul Smokey Eyes de aici” url=”https://l.profitshare.ro/l/5275934″ type=”glow” color=”blue” size=”large” icon=”fa-arrow-right” target=”_blank” rel=”nofollow”][/epcl_button]

Iată și acest video creat de eMAG pentru Machiajul Smokey Eyes

 

Dar atenție:

Prea multă umbră la machiajul Smokey Eyes poate transforma un make-up pentru evenimente într-unul pentru club. Deci, în funcție de distracția la care vei participa, alege modul ideal de a te machia.

 

Concluzie pentru machiajul Smokey Eyes

machiaj- nunta clasic- smokey eyes

 

Acest tip de machiaj va rămâne în trend foarte mult timp, așa că ți-l poți face acum, iar peste 10 ani să te uiți la poze fără a te rușina de tipul de machiaj ales.

 

Citește și: Top Machiaje de Seară

Comentariile sunt închise.