Machiaje de Seară Moderne și pentru Nuntă 2020

Machiaj de Seară Modern și pentru Nuntă. În ceea ce privește machiajul de seară modern, doamnele și domnișoarele au o afinitate pentru a selecta un make-up ce este în vogă și care va rezista mult timp după eveniment. Pentru domnișoarele, sau de ce nu, miresele care vor avea nunta anul acesta, am creat un TOP pentru machiaje de seară.


Cuprins…


 

 

Ce este machiajul de seară?

Machiajul de seară este modul nostru de a ne arăta feminitatea, frumusețea, de a ne diferenția de celelalte fete, câteodată dorința de a ieși în evidență, ieșirea din anonimat, atragerea privirilor bărbaților și iar feminismul. O femeie va avea cel putin 3 motive, din cele menționate, să-și facă machiajul de seară perfect. Nu numai că un machiaj ne poate da frumusețea dorită, dar ne și simțim mai încrezatoare. Încrederea în sine este importantă pentru orice femeie, fiind cheia succesului in tot ceea ce facem.

 

 

1. MACHIAJ DE SEARĂ NATURAL

Machiaj mireasă clasic - lipstick rosu
Machiaj mireasă clasic – lipstick rosu

 

Machiajul de seară Natural (sau Machiajul Clasic) ocupă primul loc în acest an, fiind folosit atât de mirese, cât și de domnișoarele participante la marele eveniment. Acest tip de Make-up este unul simplu, fin, ce va rămâne în vogă și peste 20 de ani, când te vei uita la pozele din urmă.

Recomandarea noastră: Dacă te hotărăști să ai un astfel de machiaj, ține cont și de sfaturile date de Mara Dragomir în acest articol → Proceduri si Sfaturi Cosmetice Inaintea Nuntii. Totodată, poți arunca o privire și la produsele cosmetice selectate de noi.

 

 

2. BUZE ROȘII – RUJ BLOOMING MATTE vs FERRARI RED

Ruj Roșu Matte sau Roșu Ferrari
Ruj Roșu Matte sau Roșu Ferrari

 

Părerile sunt împărțite. Până acum câțiva ani, rujul roșu Ferrari era cel mai folosit de către invitate și mirese deopotrivă. Încă din vara anului 2018, rujul MATTE a devenit un trend din ce în ce mai căutat, acest aspect nefiind o mirare, datorită faptului că Matte-ul dă impresia de îngroșare și mărire.

 

 

RUJUL FERRARI RED

Ruj Roșu Aprins Ferrari
Ruj Roșu Aprins Ferrari

Purtat de vedete precum Megan Fox sau Marilyn Monroe, acest ruj denotă feminitate, eleganță și frumusețe. Avantajele acestui tip de ruj sunt:

 Mută zona de atenție în zona buzelor

◊ Accentuează trăsăturile proeminente și crează un contrast elegant

◊ Armonizarea machiajului se face mult mai ușor folosind acest tip de ruj

◊ Este perfect pentru domnișoarele cu pielea deschisă și foarte deschisă

 

 

RUJUL BLOOMING MATTE RED

Ruj Roșu Matte
Ruj Roșu Matte

 

Nici nu știm de unde să începem privind avantajele acestui tip de ruj. Este clar că noul trend este binevenit, dar hai să enumerăm avantajele rujului matte red:

 Nu se întinde

 De lungă durată – Rezistă peste 24 ore

 Nu se lipește

 Poate fi singurul produs de machiaj

 Un aspect aparte și distinctiv

 Definire perfectă a buzelor

 Rezistent la transfer

 Se asortează foarte ușor

 Rezistent la apă

 

Iat-o pe Kim Kardashian purtând unul din rujurile ei favorite (matte)

 

 

 

 

CARE RUJ ESTE ÎN TREND?

 

Deși rujul matte are mai multe avantaje, ambele fac parte din TOP-ul nostru. În funcție de fizionomia feței și cu ce ai vrea să se asorteze, cu siguranță vei alege un ruj perfect.

Recomandarea noastră: Dacă tot este în trend, ai putea folosi rujul matte pentru orice tip de eveniment. Mai jos, am selectat un ruj matte (culori multiple) pe care l-ai putea încerca.

 

 
 
 
 

3. MACHIAJ DE SEARĂ SMOKEY EYES

Machiaj de seară Smokey Eyes
Machiaj de seară Smokey Eyes

Machiajul Smokey eyes se potrivește oricărui tip de fizionomie. Atât prin culorile neutre ale acestui machiaj, cât și prin modul în care acesta se îmbină cu restul machiajului, fac din makeup-ul de tip smokey eyes, machiajul perfect pentru un look cât mai natural.

4. MACHIAJ DE SEARĂ MODERN GLAMOROUS LOOK

Machiaj de seară modern glam look
Machiaj de seară modern glam look

 

Machiajul de seară modern ‘Glam’ este cel mai elegant make-up din toate. Acesta este alcătuit din machiajul smokey-eyes și sclipici.. mult sclipici.. Este perfect pentru fetele, sau de ce nu, miresele care doresc să mute centrul de atenție în zona ochilor. Este un make-up provocator, tinersec și care emană foarte multă energie.

 

 

5. CULORI ÎNDRĂZNEȚE

Machiaj cu culori îndrăznețe
Machiaj cu culori îndrăznețe

 

În această vară, lasă paleta neutră de machiaj și comută la culorile pop, vibrante. Un trend pentru acest tip de machiaj de seară, mai ales prin cluburile din Mamaia, este dat de ochii neon cu “garnituri” îndrăznețe de rimel colorat. Într-adevar, nu poți purta acest tip de machiaj la nuntă, dar cum nu este vară fără Mamaia, acest tip de machiaj este purtat seară de seară incă din anul 2017.

 

 

6. MACHIAJ DE SEARĂ SEDUCĂTOR ‘MORTICIA

Machiaj de seară Morticia
Machiaj de seară Morticia

 

Este momentul să scăpăm de regula care zice că nu este ok să purtăm machiaj de culoare închisă atât la ochi cât și pe buze. E timpul să scoți în evidență ochii negri și buzele întunecate. Oricum fetele tinere iubesc întunericul, de ce n-ar iubi acest stil Morticia? Luând amploare în Martie 2018, anul acesta a devenit un trend în plină ascensiune, fiind folosit până și la nunți.

 

 

7. MACHIAJ DE SEARĂ “OCHII MORȚII

Machiaj de seară Ochii Morții 1
Machiaj de seară Ochii Morții 1

 

Da, acest machiaj chiar este în trend, și încă cum!! În acest an este adoptat de tot mai multe fete bucureștene, fiind împrumutat ușor și de fetele dobrogene. Este un machiaj atât de pătrunzător încât româncele l-au denumit “Ochii Morții“… Și pe bune, parcă ești hipnotizată de el. Este cu adevărat un machiaj puternic și își merită locul în Top-ul nostru.

 

 

Machiaj de seară Ochii Morții 2
Machiaj de seară Ochii Morții 2

 

Machiajele din acest an au înclinație spre look-ul “Văduva Neagră”, Ochii Morții fiind unul care întărește acest aspect.

 

Machiaj de seară Ochii Morții 3
Machiaj Ochii Morții 3

 

 

 

Machiaj de seară Ochii Morții 4
Machiaj Ochii Morții 4

 

 

 

8. MACHIAJUL OCHILOR STRĂLUCITORI

Machiajul Ochilor Strălucitori
Machiajul Ochilor Strălucitori

 

Pentru a-ți pune amprenta pe un stil pe care l-ai adoptat, machiajul ochilor strălucitori, sau Sparkly Wings Make up denotă curajul și libertatea pe care femeile moderne le au. Acest machiaj mută centrul de atenție în zona ochilor, lăsând la o parte rujarea buzelor. Acest machiaj de seară te avantajează dacă ai ochii albaștri sau verzi.

 

 

9. EXTENSII DE GENE

Extensii de gene Russian Volume
Extensii de gene Russian Volume

 

Extensiile de gene moderne oferă nenumărate posibilități de a crea efectul de “ochi de pisică” a privirii. Fie că alegi extensii de gene 1D, 2D sau 3D, fie ca dorești mai mult, cum ar fi Russian Volume sau Hollywood Volume, extensiile de gene pot fi aplicate dupa propria imaginație. Tot ce trebuie să faci este să găsești un salon foarte bun și să creezi efectul de “ochi de pisică . Acest trend este tot mai căutat de când Kim Kardashian și-a făcut apariția cu acele gene provocatoare! Pis, pis, Miau!!

 

 

Extensii Gene tip Kim Kardashian

Extensii gene tip Kim Kardashian
Extensii gene tip Kim Kardashian

 

Numele de Kim Kardashian nu este numai numele actriței, ci a devenit și denumirea acestui tip de extensii de gene. Acestea sunt foarte căutate, probabil cel mai căutat tip de extensii pentru gene datorită faptului că furnizează densitate cu câteva gene mai lungi ici-colo, care adaugă tinerețe și deschid ochii.

 

 

COMPLEMENTEAZĂ MACHIAJUL CU GENE FALSE

Indiferent de tipul de machiaj ales, un lucru este sigur: 90% din miresici folosesc gene false în seara cea mare. Recomandarea noastră este să NU alegi gene foarte lungi, ci să se te rezumi la maxim 30%-45% mai mari față de mărimea genelor proprii.

 

Gene false
Gene false

 

 

IATĂ ȘI TOPUL CELOR MAI PURTATE MACHIAJE DE SEARĂ – VIDEO

 

 

 

Chiar dacă acest clip nu a fost făcut de noi, nu poate fi decât un singur trend. Poți lua în considerare acest video informativ despre machiajele de seară și de zi.

Comentariile sunt închise.