Marturii si Decoratiuni Personalizate pentru Nunta oferite de HERA Constanta

Când nunta se apropie, dorim de multe ori să personalizăm evenimentul după bunul plac, astfel nunta ta să nu se asemene cu o alta! Când vine vorba de mărturii și decorațiuni, echipa Hera oferă produse lucrate manual, astfel încât să creezi o atmosferă mai primitoare, cu un aer personal, personalizând până la cel mai mic detaliu seara cea mare.

CINE ESTE HERA?

Magazinul Hera - decoratiuni pentru nunta hand made
Magazinul Hera – decoratiuni pentru nunta hand made

Hera Event Decorations este un magazin de care te poți îndrăgosti ușor dacă ești în căutare de mărturii pentru nuntă, lumânări de diferite dimensiuni, pahare personalizate pentru miri și desigur, decorațiuni pentru nuntă. Prima dată când noi, echipa alizera, le-am trecut pragul, am dat de o atmosferă călduroasă, primitoare cu oameni extraordinari. Multitudinea de produse “hand made“, toate personalizabile după bunul plac, te fac să te lași dusă de imaginație și să îți creezi decorațiuni sau mărturii unice, care te reprezintă. 

Totodată, dacă dorești să știi locația magazinului HERA sau contactul acestora, vei găsi la sfârșitul acestui articol toate detaliile.

CE PRODUSE AU MAI EXACT?

Decor pentru nunta oferit de Hera
Decor pentru nunta oferit de Hera

Ummm.. De unde să începem!? Vom enumera numai trei din cele mai importante produse după care vom lăsa pozele să vorbească.

1. Decorațiuni personalizabile pentru nuntă

Decoratiuni facute manual by Hera
Decoratiuni facute manual by Hera

Odată cu apropierea sezonului de nunți, HERA aduce decorațiuni “hand made” la prețuri reduse. Fie că vorbim de lumânări de masă cu diverse design-uri și culori alese special pentru această nisă, decorațiuni pentru mese sau alte obiecte personalizate după bunul plac, cu siguranță vei găsi în showroom-ul lor orice cauți.

2. Cadouri personalizate pentru cei dragi

Diverse decoratiuni si marturii - Hera
Diverse decoratiuni si marturii – Hera

Cauți un cadou pentru familia ta și nu ești hotărâtă? Ce poate fi mai special, cu impact emoțional și perfect, decât un cadou “hand made“, personalizat de tine special pentru persoanele dragi? Aici vei găsi tot ceea ce te interesează. 

3. Bomboane de ciocolată personalizate după bunul plac

Bomboane personalizate by Hera
Bomboane personalizate | by Hera

Bomboane.. acele mici plăceri irezistibile ce nu ne dau pace. Dar este nunta ta și poți uita un minut de silueta perfectă și profită puțin… mai mult… 😯 .. Oricum, acum știm cum să slăbim rapid înainte de nuntă.

Hera oferă peste 100 de varietăți de bomboane cu:

  • Conținut divers: Alune, nuci, migdale, ciocolata, ciocolata alba, ciocolata neagra, merișor, biscuiți, caramel, lămâie, măr, tiramisu, cafea, portocală, capucino, cireșe amare, stracciattela, cocos, scorțișoară, căpșuni, cireșe, bomboane cu interior crocant.
  • Textura și/sau forma: Perlate, sidefate, aspect de piatra sau migdalate
  • Culori diferite
  • Bomboane decorative

Totodata, pentru un plus de stil, exista posibilitatea să inscripționezi bomboanele cu inițialele tale sau chiar și cu un text.

4. Pozele vorbesc de la sine

LOCAȚIA SHOWROOM-ULUI HERA SI DETALII DE CONTACT

1. Adresa

Str. Grivitei, Nr. 20 (in spate la TOMIS MALL), Constanta

2. Contact

Poți afla mai multe date de contact, cum ar fi e-mail, telefon, facebook sau website aici.

3. Locația pe mapă cu direcționări

 

DESPRE BRANDUL HERA

Din vremurile antice, Grecia este pământul unde s-au născut legendele despre zeii care trăiau pe muntele Olympus. Acolo s-a născut și povestea HEREI, care, împreună cu Zeus, regele zeilor, domneau și vegheau oamenii. HERA este zeița protectoare a femeilor și a căsătoriei, de aceea în anul 2017, când ideea proiectului nostru s-a născut, am considerat că nu ar exista un nume mai potrivit. Obiectivul nostru este să aducem în Romania pasiunea și arta meșteșugului, a obiectelor lucrate manual, arta care trăiește și înflorește în Grecia de peste 3 decenii. Cu ajutorul colaboratorilor noștri, vă punem la dispoziție o gama largă, atât de decorațiuni pentru orice fel de eveniment fericit din viața dumneavoastră, cât și elemente decorative care vor pune o pată de culoare și bun gust în casa dumneavoastră, toate fiind concepții originale, meșteșugite manual de artiști cu experiență în domeniu. Totodată, la HERA dorim să vă impulsionăm să vă puneți amprenta pe produsele noastre, oferindu-vă posibilitatea de a personaliza decorațiunile după gusturile dumneavoastră, creând astfel ceva unic și special, fie că este vorba de un dar sau ceva care va face parte din decorul nunții dumneavoastră.

Comentariile sunt închise.