Minare Bitcoin pe Smartphone, în Cloud

În mod normal, minarea criptomonedei Bitcoin (BTC) se face în “ferme speciale de minat”. Acestea au o putere extraordinar de mare, cu un consum de energie foarte ridicat. Dar acest articol este despre minarea Bitcoin în cloud, pe telefon mobil, fără a consuma bateria. Nu te aștepta să câștigi extraordinar de mult, dar 20$/lună sunt mai bine decât 100% din nimic.

Cuprins

StormGain, platforma exchange si minare Bitcoin

StormGain este o platformă exchange unde, ca opțiune au Minarea Bitcoin în Cloud. Aceștia au și aplicația proprie unde îți va fi mai ușor să activezi minarea o dată la 4 ore. Din păcate, nu poți seta prelungirea acestei perioade de minare, fiind oarecum împins să intri pe platformă/aplicație mobilă o dată la 4 ore și să activezi “Bitcoin Mining“.

BONUS de început folosind un cod la înscriere

Pentru a începe cu dreptul, primii 10$ îi poți face în câteva zile. Acest lucru este posibil prin adăugarea codului BNS33954983 la înscriere sau prin click pe butonul de mai jos.

Atenție: Minarea se face în BITCOIN, dar îți arată suma în USDT

Când minezi, vei observa că (de exemplu) astăzi ai 2$, mâine 3$, poimâine 2.5$ și tot așa. Totul este cauzat de prețul Bitcoin în timp real, iar dacă acesta scade, îți scade și ție suma minată, dar dacă acesta crește, îți crește și ție suma în USDT. Vei observa că în BullMarket vei avea câștiguri mult mai mari, iar în BearMarket, câștigurile în USDT vor fi mai mici, chiar dacă practic vei avea același număr de BTC minat.

De exemplu, să zicem că ai minat 0.1 BTC iar prețul a 1 BITCOIN este de 30 000$. Tu vei avea în portofelul StormGain 3000$ (sau 3000 USDT). Dar dacă prețul unui Bitcoin este de 60 000$, atunci vei avea în portofel 6000$ (sau USDT).

Un sfat: Pe timpul BearMarket-ului minează cât poți de mult și nu schimbă în USDT. Lași acolo să se strângă timp de 2-3 ani. Când vine BullMarket-ul iar, vei vedea cum același număr de BTC din portofel vor da o valoare exponențial mai mare, si tu vei putea retrage mult mai mulți bani.

Cum îți faci contul pe StormGain?

Crearea contului pe StormGain pentru minare BTC de pe telefon
Crearea contului pe StormGain pentru minare BTC de pe telefon

Pentru început, asigură-te că vei face această operațiune de pe desktop/laptop, nu de pe telefon. De pe telefon/aplicație vei avea câteva probleme la început. Dar după ce vei face contul, vei descărca aplicația de pe Google Play sau AppStore și totul va fi ok.

Începi prin a apăsa pe butonul de mai sus pentru a primi bonus la crearea contului. Selectezi “GET STARTED” din dreapta-sus și vei fi direcționat pe pagina de creare cont. Acolo îți vei urmări pașii.

Cum minez BTC de pe telefon?

După ce ai creat contul, poți descărca aplicația StormGain de pe GooglePlay sau AppStore. După ce te autentifici cu datele create mai devreme, vei avea pe prima pagină, la secțiunea “QUICK LINKS(dai puțin scroll în jos pentru a o găsi) pe un fundal verde scris Bitcoin Miner.

Dacă nu o găsești acolo, jos în dreapta ai secțiunea “MORE”. Click pe aceasta si apoi click pe a 4-a categorie “Cryptominer”.

Vei ajunge apoi la pagina dorită, aceea de activare a minării BTC de pe telefon/tabletă.

ATENȚIE: Minarea durează 4 ore! După fiecare 4 ore trebuie să intri iar în aplicație și să activezi iar.

Cum găsesc BONUSUL?

Pentru a primi BONUS-ul este necesar să activezi minarea de mai multe ori în decurs a 90 ore. Vei primi 10$ BONUS. Practic, vei mina BTC de pe smartphone mai repede decât fără acel bonus.