Modele de Unghii cu Gel 2020. Manichiură la Nivel de Artă

Unghiile cu gel din 2020 au ajuns să fie la nivel de artă, fie că ne place să recunoaștem sau nu.

Cine rămâne în trend și adoptă un nivel de artist/ă în ceea ce privesc unghiile (un fel de Leonardo da Vinci al unghiilor), va avea numai de câștigat, dar mai important, va reuși să își crească clientela mult mai ușor. În continuare îți vor arăta principalele tipuri de unghii și poate te vei inspira din pozele alese.

 


Ce vei găsi în acest articol…


 

Modele unghii cu gel Matte pentru 2020

Unghii cu gel matte culori închise
Unghii cu gel matte culori închise

Modelul de unghii cu gel matte este cel mai căutat tip de manichiură, acesta fiind perfect pentru orice eveniment elegant, cum ar fi o nuntă, botez sau logodnă. Mai mult de atât, culoarea neagră este nelipsită de pe acest tip de unghii pentru a da un plus de eleganță și stil purtătoarei. În anul 2020, manichiura matte este cea mai căutată dintre toate.

Unghii cu gel matte cu 2 tonuti de culoare închisă
Unghii cu gel matte cu 2 tonuti de culoare închisă

Partea de artă vine cu un refresh total în ceea ce privesc unghiile cu gel matte, acestea fiind făcute în două sau trei tonuri de culoare (de obicei culoare închisă) pe aceeași unghie sau pe unghii diferite. Nimic nu poate da o eleganță mai mare decât unghiile matte!

Unghii cu gel matte negre cu model
Unghii cu gel matte negre cu model
Unghii cu gel matte cu model frunzat pe una
Unghii cu gel matte cu model frunzat pe una
Unghii cu gel matte negre elegante
Unghii cu gel matte negre elegante

Unghii cu gel moderne, accesorizate. O manichiură tot mai căutată în 2020

Unghii cu gel accesorizate în tonuri de culoare alb-roz
Unghii cu gel accesorizate în tonuri de culoare alb-roz

Unghiile cu gel accesorizate sunt căutate în special de mirese sau fetele care au adoptat stilul glamm (Glamm look) întru totul. Pe lângă gelul cu care suntem toate obișnuite, acest stil aduce accesoriile minuscule zidite direct în unghie. Formele și culorile accesoriilor sunt atât de vaste încât pot reproduce orice, trebuie doar să îți imaginezi. 

Unghii cu gel accesorizate în tonuri de culoare roz-violet
Unghii cu gel accesorizate în tonuri de culoare roz-violet
Unghii cu gel accesorizate în 3 tonuri de culoare
Unghii cu gel accesorizate în 3 tonuri de culoare
Unghii cu gel accesorizate în tonuri de marmură și Glamm
Unghii cu gel accesorizate în tonuri de marmură și Glamm

Unghii cu gel elegante pentru evenimente. Manichiura nunților cu stil!

Unghii cu gel elegante ín douá tonuri de culoare
Unghii cu gel elegante ín douá tonuri de culoare

De multe ori când ne imaginăm ceva elegant, negru pare să domine imaginația noastră… negru sau culori închise. Cam același lucru se întâmplă și la unghii cu gel. Dar unghiile cu gel din 2020 sunt puțin diferite față de cele din deceniul precedent. După cum vezi, acestea au fost readaptate și adăugate cristale, sclipici sau orice altceva pentru a da o nuanță de gradient.

Unghii cu gel elegante alb-negru
Unghii cu gel elegante alb-negru

Sau ai putea încerca modelul de mai sus, în două tonuri de (non-)culoare. Caută să formezi o majoritate de culoare închisă (în cazul acelei poze, negru) și una deschisă – opusă (în cazul nostru, alb). 

Dacă tot suntem la unghii cu gel elegante, ai putea lăsa ici-colo puțină transparență pe lângă acel negru “orbitor”… numai simple să nu fie. Eleganța în acest caz este dată de extravagant.

Unghii elegante Gradient roz-alb
Unghii elegante Gradient roz-alb

Mai devreme am scris de unghii cu gel cu gradient, dar ce-ar fi dacă acel gradient ar fi format din culoarea pielii și alb (parcă prea mult am vorbit de negru)? Pur și simplu superbe și feminine!

Unghii elegante albastre cu sclipici
Unghii elegante albastre cu sclipici

Dar de aceste unghii cu gel albastre cu sclipici, ce zici? Perfecte pentru o nuntă sau botez, sclipiciul este tot mai folosit la unghiile cu gel din 2020! Nu te sfii să le încerci.

Unghii cu gel pentru mireasă

Unghii cu gel pentru mireasă alb-zăpadă
Unghii cu gel pentru mireasă alb-zăpadă

Unghiile cu gel pentru mirese pot fi simple și asortate cu rochia de mireasă (de obicei albe cu picături ce dau impresia de zăpadă), pot fi un amestec dat în extremă cum ar fi matte și glamour, sau cele care au un design în plus față de unghia propriu-zisă (vezi mai jos). Oricum ar fi, asigură-te că manichiura se va asorta cu ceva ce tu porți la tine sau, mai bine, cu ceva pe care’l poartă mirele (de exemplu, sacoul sau papionul/cravata).

Dacă ai rochia de mireasă simplă, unghiile de mai sus sunt perfecte pentru a-ți menține acest look. Simplu și drăguț, nu?

Unghii French, o manichiură regândită

Unghii french
Unghii french

Chiar dacă moda unghiilor french a apărut acum mulți ani, acestea rămân în vogă dar cu mici modificări. Acum, în anul 2020, unghiile cu gel French au fost regândite pentru a da un aer modern, extravagant sau conservator. Totodată, acest tip de manichiură are două categorii, și anume:

  1. Unghii French Clasice
  2. Unghii French Moderne

1. Unghii French Clasice, o manichiură simplă

Unghiile French Clasice sunt potrivite fetelor conservatoare, simple sau tradiționale care doresc totuși un aer modern dar subtil. Acestea nu au ieșit din preferințele româncelor, dar din păcate nu se mai bucură de aceeași faimă de odinioară.

Unghii french Clasice Matte Roz și Alb
Unghii french Clasice Matte Roz și Alb

Unghiile French clasice au primit totuși și puțin ajutor modern. În imaginea de mai sus se poate observa nota Matte, o notă modernă-simplă, care fac ca această categorie să rămână în preferințele unor fete indecise în adoptarea unui trend concret. Sinceră să fiu, French clasic Matte este cel mai modern design pentru această categorie.

2. Unghii French Moderne, o manichiură regândită pentru a rămâne în trend

Unghiile French Moderne sunt mai căutate decât cele clasice (cu până la 67% mai mult), având un trend ascendent datorită faptului că au fost regândite și readaptate pentru moda anului 2020, dar păstrând totuși aerul French al unghiilor. Această categorie a unghiilor French este una simplă-complexă, readaptată pentru competitivitatea crescândă a manichiurilor tot mai extravagante.

Cum îți poți face singură unghiile cu gel? Manichiură făcută acasă

De cele mai multe ori, fetele care au înclinații artistice preferă să-și facă manichiura acasă. Unghiile cu gel nu sunt așa greu de făcut dacă urmărești tutoriale bune și ai ustensilele necesare. Dacă nu mă crezi, vezi videoclipul de mai jos… probabil după câteva încercări eșuate vei prinde puțină experiență și îți vei aplica singură unghiile. Un lucru este cert însă, nu te aștepta să fie super profesionale :)).

https://youtu.be/CwtxrdvDHMI?t=16
Cum îți faci manichiură cu gel singură, acasă

De unde pot cumpăra produse speciale pentru a-mi aplica singură unghiile cu gel?

Internetul este plin de produse speciale pentru a-ți aplica singură unghiile cu gel sau dacă vrei un anumit tip despre tine. Dar îți voi da câteva sfaturi înainte de a te decide ce și de unde să îți cumperi. 

  • Aliexpress. Un website atât de iubit de unii și atât de criticat de alții. Pe Aliexpress găsești foarte multe produse pentru unghii, probabil de unele nici măcar nu ți-ai imaginat că există. 91% din produsele comandate prin AliExpress ajung la cumpărători, restu însă sunt pierdute pe drum (chiar și de poșta noastră) sau nu sunt trimise. Chiar dacă ți-ai comandat și nu a ajuns la tine, poți cere banii înapoi integral. O recenzie pozitivă din partea noastră ar fi pentru prețul produselor (ieftine)
  • Emag. Dacă nu ești gata să aștepți o lună pentru produsele din China, chiar dacă faci economii, la Emag găsești o multitudine de produse pentru manichiură, dar la prețuri cu peste 15-20% mai mari. Totuși, ca o recenzie pozitivă din partea noastră ar fi seriozitatea și timpul foarte scurt de livrare.
  • Un alt website care se ocupă cu comercializarea produselor de manichiură, inclusiv produse care to vor ajuta să îți faci singură unghiile cu gel, este NailShop. NailShop are o gamă variată de produse și probabil ar trebui să arunci o privire înainte de a te decide de unde să cumperi.

 

Acestea fiind spuse, spor la cumpărături. Un mic sfat: Înainte să cumperi produse pentru a-ți face manichiura singură, informează-te foarte bine asupra modului de utilizare înainte să te decizi pe ce categorie de produse să mergi.