Momente Si Reactii Speciale Ce Trebuie Surprinse De Fotograf La Nunta Ta

Poate nu știai dar, persoana care va fi alături de voi pe toată durata nunții este fotograful. Fotograful trebuie să profite de această ocazie și să surprindă unele dintre cele mai emoționante momente ale nunții voastre.

La nunta voastră veți avea sute, sau chiar peste o mie de poze. Dar pe lângă pozele aranjate, pozele din momentele importante precum semnatul actelor sau de la biserică, fotograful trebuie să surprindă și acele momente de neprețuit, momente în care sunt imortalizate emoțiile celor din jur.

Se spune că o fotografie valorează cât o mie de cuvinte. Adesea, momentele de neprețuit ale nunții sunt surprinse cel mai bine de instantanee.

Așa cum bine știm, de la nuntă vom rămâne doar cu emoțiile și amintirile. Să vedem care sunt reacțiile pe care fotograful trebuie să le surprindă în instantanee.

LA MIREASA ACASA

REACTIA PARINTILOR EI

reactii fotograf nunta socrii mici

Pentru socrii mici, scoaterea miresei din casă este probabil cel mai emoționant eveniment. Fotograful nunții voastre trebuie să surprindă emoțiile părinților miresei.

LA RESTAURANT

DANSUL MIRILOR – REACTIILE PRIETENELOR MIRESEI

reactii fotograf nunta dansul mirilor

Cel mai romantic moment al nunții voastre este dansul mirilor. Adesea, acest moment este apreciat în special de prietenele miresei.

Tot ele vor trăi acest moment cu cea mai mare intensitate. Pe parcursul celor 4 sau 5 minute ale dansului, este important ca fotograful să fie atent și la prietenele miresei. Va surprinde emoții trăite la maxim.

DANSUL GAINII – REACTIILE INVITATILOR

reactii fotograf nunta dansul gainii

Probabil cel mai păgân moment al nunții, dansul găinii surprinde de obicei reacții contradictorii, de la surpriză și haz, la oroare și dezgust. Depinde de invitat.

Acest moment este prilejul în care fotograful poate să surprindă cele mai ciudate reacții. Se poate crea un întreg album doar cu reacțiile de la dansul găinii.

CE ALTE MOMENTE?

Ce alte momente ai mai vrea ca fotograful să surprindă la nunta ta?

Citește și: Cum să alegi fotograful perfect pentru nunta ta