“PI” – Criptomoneda Viitorului Câștigată GRATUIT – Momentan!

Ce este PI? Cum adică “criptomonedă câștigată gratuit”? De ce doar momentan? Aceste întrebări și multe altele își vor găsi răspunsul în acest articol.


Cuprins Articol:


 

Ce este Criptomoneda PI?

Pi este o monedă digitală și are, de asemenea, o aplicație mobilă care îți permite să accesezi și să îți înmulțești (momentan) numărul de criptomonede PI și servește ca portofel pentru a găzdui activele tale digitale. Partea interesanta este că, momentan invitațiile sunt gratuite, acestea fiind oprite la un moment dat pentru a crește puterea și valoarea criptomonedei, exact cum s-a întâmplat cu BiTCoin (BTC).

Cu ce se diferențiază PI față de restul Criptomonedelor?

PI este cea mai revoluționară criptomonedă de până acum deoarece este prima monedă digitală care se poate instala pe telefonul mobil, nu consumă memorie RAM, nici procesor și nici nu îți consumă bateria. Aplicația mobilă este atât de avansată, încât funcționează 24 de ore fără ca tu să simți că este deschisă.

Folosind aplicația, tu vei “MINA” după criptomoneda PI. La momentul scrierii acestui articol, se câștigă între 0.20 și 0.40 PI/oră. Dar atenție, poți câștiga mai mult (cu 25% mai mult) dacă la momentul înscrierii notezi la codul de invitație: Alado13666 (detalii mai jos) și faci parte din comunitate.

Revenind la diferențele față de competitori, de exemplu pentru a MINA după BITCOIN trebuie sa faci o investiție de cel puțin 5000$ (pentru echipamente, factura pentru electricitate se va dubla, etc), pe când PI este gratuit momentan, dar invitațiile și minările vor fi oprite la un moment dat, iar cei care au reușit să facă PI-uri, vor rămâne cu ele, urmând să fie vândute peste câțiva ani pe bani, și nu orice sume.

De ce aș alege să minez pentru criptomoneda PI?

Bună întrebare, la care răspunsul este destul de complex… să zicem. Este drept că în centrul atenției este BitCoin, care unul valorează între 15 000$ și 20 000$. Dar cum a ajuns să valoreze atât? Ei bine, când BitCoin era la început de drum, nimeni nu cumpăra sau avea încredere.. Acum, valorând peste 15 000$, toți regretă decizia de a nu investi. 

La fel și cu criptomoneda PI.. Mulți sunt sceptici deoarece celelalte criptomonede nu au succesul lui Bitcoin, dar PI este revoluționară și singura monedă digitală care are o aplicație mobilă funcțională 100%.

Mai mult de atât, nu consumă bateria și restul resurselor din telefon… este practic insesizabilă. Este cea mai bine cotată criptomonedă la început de drum, chiar mai bine cotată decât BitCoin cu aceeaști vechime.

Toată ideea e că nu ai ce pierde. Dai un singur click pe zi și gata! Ție îți produce PI-uri, iar peste câțiva ani îi vei putea vinde pe bani frumoși.

Deci, dacă ești o femeie de afacere sau antreprenoare, ai studia puțin și acest caz.

CITEȘTE ȘI: Criptomoneda ‘Student Coin’ – Profit 10x într-un an? LaunchPad Bonus

O altă criptomonedă în ascensiune!

Cum instalezi aplicația PI Network

Este foarte simplu de instalat (numai pe terminale mobile). Intri pe pagina oficială PI Network și dai click pe “Download App“. Apoi, urmezi pașii de instalare din aplicație și creare cont.

Atenție: La crearea contului folosește numele tău real, deoarece în momentul în care vei dori să convertești PI în bani reali, se va putea face numai cu dovada unui buletin (așa funcționează și BitCoin).

 

La “Cine te-a invitatfolosește codul Alado13666 pentru a mina cu 25% mai mult… câmpul de invitație este obligatoriu și trebuie să ai invitație de la un utilizator existent.

Cum minezi în PI Network?

La fel ca în imaginea de mai sus, tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația PI Network și să apeși acea iconiță verde o dată la 24 ore.. atât! Nu trebuie să faci numic mai mult.

Rolurile utilizatorilor pentru Minarea PI-urilor

Utilizatorii aplicației pot avea 4 roluri pentru minarea PI-urilor (menționez că pot avea simultan aceste roluri, nefiind nevoiți să aleagă doar unul):

  1. PIoneer: Acest rol este atribuit automat dacă ai aplicația și intri zilnic pentru a apăsa butonul de minare. Astfel, vei confirma pur și simplu că nu ești un „robot”. De asemenea, poți deschide aplicația pentru a solicita tranzacții (de exemplu, efectuezi o plată în PI către un alt PIoneer, la momentul în care acest lucru va fi posibil).
  2. Contributor: Pentru a avea acest rol, este necesar sa minezi timp de câteva zile și îți va apărea această opțiune. Ca și contributor, vei ajuta la securizarea mainet, oferind o listă de pionieri pe care îi cunoști și în care ai încredere (maxim 10). În total, colaboratorii Pi vor construi un grafic global de încredere (global trust graph). Pentru acest aspect, vei primi mai mulți PI. Dar atenție, în cercul de securitate trebuie să adaugi numai oameni pe care îi cunoști și știi că nu sunt roboți.
  3. Ambassador: probabil cel mai important rol. Cu cât vei invita mai multe persoane, cu atât vei câștiga mai mulți PI/oră. 
  4. Node: Este aplicația desktop prin care un utilizator cu rolurile PIoneer & Contributor o folosește pentru “core SCP algorithm” și astfel mărind TGI (trust graph information) avut din partea celorlalți contributori. Mai multe informații despre PI NODE găsești pe website-ul oficial.

Timpul pentru minare este LIMITAT

Așa cum am scris mai sus, timpul pentru minare în aplicația PI Network este limitat, iar această aplicație se va închide probabil prin anul 2022, așa că profitați de timpul rămas.

De ce această minare este limitată? La fel ca monezile fizice (RON, EURO, DOLARI, etc), cu cât sunt mai multe în piață, cu atât valoarea acestora scade, iar echipa celor de la PI Network doresc ca valoarea Pi-urilor sa crească la un moment dat (exact cum s-a întâmplat cu BitCoin). În momentul în care PI Network va atinge pragul de 1 miliard de utilizatori, se va opri minarea, iar până atunci câștigurile PI vor scădea progresiv pe măsură ce tot mai mulți utilizatori downloadează aplicația.

De unde știu că voi face bani?

Răspunsul la această întrebare nu este unul foarte simplu. Ideea este că nu știi, dar bazându-ne pe istoricul criptomonedelor, bani vei scoate, dar nu se știe cât.

Faptul că este o idee revoluționară (singurul construit pentru telefoane mobile) arată că are cele mai mari șanse pentru a căpăta putere și valoare bănească. Unele previziuni spun că până în 2030, acesta ar putea ajunge la jumătate din valoarea Bitcoin. Mai mult de atât, voi continua mai jos cu “monetizarea” revoluționară (ce vor introduce în plus față de alte criptomonede). 

Mai mult decât o Criptomonedă

De ce PI este văzut ca o criptomonedă a viitorului? De ce este mai mult decât o criptomonedă?

Voi începe prin a zice următoarele: Facebook, Google, Pinterest, Instagram, Youtube, etc, încasează miliarde de dolari vânzând “atenția” utilizatorilor săi. Aici mă refer la faptul că tu, ca utilizator, vezi acele publicități plătite fără să primești nimic. 

Comunitatea PI schimbă acest aspect, iar atenția utilizatorilor aplicației va fi răsplătită. De exemplu, când se va opri minarea criptomonedei, vei putea face PI-uri uitându-te la publicități plătite de alte companii. Tu vei primi PI-uri și vei oferi “atenție“. Crede-mă, atenția utilizatorilor este una din cele mai scumpe de pe piață, iar noi (inclusiv eu) o vindem gratuit.

Tu, ca utilizator și deținător de PI-uri vei putea vinde criptomonedele tale unor companii care doresc să  își facă publicitate… prețul acestora va fi stabilit de piață și probabil va fi în creștere ușoară, dar continuă. Aceste companii vor cumpăra publicitate cu aceste monede, iar tu îți vei vinde iar atenția (numai dacă vrei) pe alte monede. Totul va fi circular!

Conform altor discuții informatice, PI-urile vor fi folosite și la vânzarea produselor sau serviciilor. De exemplu, dacă dorești să îți faci un blog și ai nevoie de o companie de web design, acea întreprindere poate cere 50% bani reali și 50% monede digitale. Tu vei plăti numai jumătate din prețul total (win), iar compania își va putea face publicitate pe platforma PI (win).

Până la urmă este gratuit să minezi, de ce nu ai încerca?

Folosește codul Alado13666 când ți se va cere să introduci cine te-a invitat (câmp obligatoriu la înscriere) pentru a mina cu 25% mai mult.

MULT SUCCES!

Update 28.01.2021 – Minarea PI-urilor se va înjumătăți sau se va opri când Mainnet va fi LIVE

În curând Mainnet va fi LIVE, iar asta inseamnă că minarea pentru moneda digitală PI se va înjumătăți. Dar acesta este scenariul pozitiv, însă creatorii criptomonedei au anunțat că există totuși o posibilitate în care Minarea de PI-uri va înceta. Le vom lua pe rând, explicând fiecare scenariu:

Minarea pentru crypto PI se va înjumătăți – Scenariul Pozitiv

În mod normal, așa a fost proiectat planul înaintea lansării aplicației. De fiecare dată când se atinge un milestone (reper), minarea de PI-uri se înjumătățește. Acest aspect este valabil în momentul în care planul decurge conform previziunilor și numărul de utilizatori crește într-un ritm rapid, astfel încât câștigarea gratuită de PI-uri să fie mai mic, dar pentru un număr mare de persoane. Până la urmă PI-ul cu asta a pornit la drum, un număr mare de persoane să dețină câteva monede digitale.

Noii utilizatori nu vor mai putea mina și minarea se va înjumătăți pentru utilizatorii vechi odată ajunși în Mainnet – Scenariul Neutru

Pentru a limita mai mult câștigul de PI, creatorii criptomonedei ar putea oprirea Mintingului pentru utilizatorii noi.

De ce ar limita câștigul de PI, te întrebi? Pentru ca moneda digitală să aibă o valoare mai mare, pe piață trebuie să fie cât mai puține. De aceea scenariul neutru ar putea fi implementat. Dar chiar dacă nu vor mai putea mina, utilizatorii noi vor putea obține PI-uri în momentul în care faza a 3-a va fi implementată. PI-urile vor putea fi obținute diferit (de exemplu, prin urmărirea clipurilor platite in-app).

Nu se vor mai mina PI-uri când Mainnet va fi live – Scenariul Negativ

Scenariul negativ, atât pentru utilizatorii noi cât și pentru cei vechi, ar fi oprirea minării. Sincer, nu este un lucru atât de rău pentru cei care au apucat să mineze. Dacă acest scenariu inră în vigoare înseamnă ca moderatorii criptomonedei PI doresc ca moneda digitală să aibă o valoare mare în momentul intrării pe piață. Cu cât sunt mai puține PI-uri, cu atât valoarea va fi mai mare.

Se va înjumătăți minarea criptomonedei PI sau se va opri între milestone-urile Mainnet și atingerea a 100 mil. utilizatori

Un alt scenariu ar fi cam ca cel inițial. Când se ajunge în Mainnet, se va înjumătăți minarea pentru toți cei care minează PI (utilizatori noi și existenți), dar se va putea opri în apropiere de atingerea milestone-ului de 100M utilizatori.

Este clar că minarea de PI se va opri mai repede decât se stabilise la început

Indiferent care dintre scenarii va fi aplicat, este clar că minarea criptomonedei PI va fi oprită înainte de vreme, față de ce a fost prezentat în planul inițial. Scopul opririi minării nu este de a enerva utilizatorii, ci de a crește valoarea monedei digitale, mai mult sau mai puțin, în funcție de scenariul aplicat. Un lucru este sigur totuși: planul inițial a fost schimbat deoarece această criptomonedă are un succes mai mare decât a fost prevăzut.

Update Aprilie 2021 – PI Wallet

Noua functie pe care o poi crea din aplicaia PI este PI Wallet. Core team-ul au lansat portofelul PI atât pe desktop, cât și pe Android & IOS, putând fi descărcate din Store. Momentan, PI Wallet este in faza de testare, iar PI-urile trimise și primite sunt de test, nu reale. Wallet-ul real va fi lansat odată ce testele vor fi gata, fără BUG-uri (mai ales când vine vorba de portofelul digital). PI Wallet este un pas important pentru această criptomonedă.

Criptomoneda PI Network este Reală sau Falsă?

În acest moment vei găsi numai speculații. Despre Bitcoin, la început de drum, se zicea că este fals și că nimeni nu va investi în așa ceva.. Ei bine, s-a dovedit exact opusul, iar acum un Bitcoin costă peste 60 000$ (la momentul scrierii acestui articol). Revenind la PI Network, procesul de creare a unei criptomonede și a blockchain-ului din spatele acesteia nu este simplu.. deloc.

Cei care zic că PI Network este o criptomonedă falsă, probabil susțin acest aspect deoarece moneda digitală PI a fost listată, iar ulterior scoasă de pe CoinMarketCap. Dar acest lucru nu se întâmplă numai dacă moneda este falsă. De exemplu, o monedă poate fi dată jos de pe coinmarketcap.com dacă nu sunt completate sau atinse câmpuri cheie, iar în acest moment Pi Network nu are cum să le completeze deoarece este în faza de testnet și încă nu se știe câte token-uri inițiale vor fi lansate (minarea este în cloud și nu s-a oprit încă).

De ce PI Network este reală? Echipa din spatele Crypto PI respectă toate demersurile creării unei criptomonede reale, iar testnet-ul este live & public. Aceștia respectă fiecare pas înspre lansarea unei criptomonede reale, inclusiv propriul portofel, Whitepaper & crearea unei comunități.

De ce credem noi că este reală? PI Network se bucură de o comunitate de peste 13 000 000 utilizatori, în creștere. Adăugând la acest aspect și faptul că momentan este în faza de testare, echipa dezvoltatoare ar fi NEBUNI sa nu lanseze un token atât de susținut și aclamat. În acest moment câștigurile pentru echipa dezvoltatoare sunt din acea publicitate când pornești minting-ul, ceea ce este și normal, deoarece nu toți care construiesc o criptomonedă au bani. Dar dacă PI Network va ieși pe piață, cu milioane de oameni care o susțin și îi fac publicitate, această monedă digitală ar aduce bogății mari celor care au creat-o. Tu ce ai face? Te-ai mulțumi cu câteva zeci de mii de $, sau câteva zeci de milioane de $?

Vom actualiza acest articol de fiecare dată când avem alte informații.

Nu uita, momentan încă poți mina criptomoneda PI deși timpul este limitat.

Îți poți crea cont numai pe bază de invitație!

Folosește invitația Alado13666 când ți se va cere să introduci cine te-a invitat (câmp obligatoriu la înscriere) și pentru a mina cu 25% mai mult.

MULT SUCCES!