4 Platforme Cumpărare Cryptomonede + Bonusuri

Cumpărarea cryptomonedelor este din ce în ce mai adoptată, iar platformele unde poți face asta sunt multe. Aici voi prezenta cele mai de încredere platforme și totodată, fiecare link va avea un bonus când vei da click pe el (îți va adăuga un cod la înscriere).

Ce vei găsi în acest articol:


Crypto.com App & Exchange + DeFi Wallet

Crypto.com App & Exchange
Crypto.com App & Exchange

57% dintre românii atrași de piața criptomonedelor folosesc Crypto.com App și Exchange, iar 8% dintre aceștia folosesc DeFi Wallet-ul acestora. Aplicația lor este simplă, iar dacă ești nou/ă în lumea criptomonedelor, aceasta este cea mai bună opțiune.

Totodată, Crypto.com are și versiunea mai avansată, EXCHANGE, unde poți cumpăra și vinde criptomonede pentru tranzacționarea zilnică. Alte plusuri pe care le au sunt DeFi wallet și Carduri VISA cu cashback la fiecare plată. Mai nou, au deschis și secțiunea de NFT unde poți cumpăra și vinde Non-Fungible Tokens (artă digitală).

Platforma Binance

Platforma Bineance
Platforma Bineance

Binance este una din cele mai populare platforme de tranzacționare a criptomonedelor. Aceasta oferă des rewards & tasks, astfel încât cei care folosesc numai această aplicație sunt într-un fel recompensați. Aplicația mobilă are două versiuni, una LITE, unde este mai simplu să cumperi și să vinzi crypto, iar una PRO unde ai mai multe monede digitale, totul într-o singură aplicație și prin apăsarea unui singur buton de switch.

10% Bonus la Prima Depunere

Platforma Crypto Robinhood

Platforma crypto Robinhood
Platforma crypto Robinhood

Una din platformele în vogă în 2021 este Robinhood. Această platformă de tranzacționare a criptomonedelor este folosită datoriță comisioanelor foarte mici sau chiar inexistente. Mai mult, Robinhood s-a făcut remarcată din momentul în care DOGECOIN a luat o ascensiune neașteptată și aceștia nu mai făceau față cerererii.. cerere care a fost până la urmă respectată.

Coinbase & Coinbase PRO

Coinbase și Coinbase PRO
Coinbase și Coinbase PRO

Coinbase se bucură ce cea mai mare popularitate deoarece poate fi folosită în țări unde tranzacționarea cryptomonedelor este dificilă, țări cum ar fi SUA. Deși au cea mai legalizată formă de tranzacționare, platforma Coinbase are cele mai mari taxe (fee & limits) și criptomonedele apar târziu, neavând cum să fi un “Early Adopter”. Deși aceste lucruri ar face ca Coinbase să nu intre în lista noastră, aceștia recuperează foarte mult din punct de vedere al încrederii, fiind cea mai de încredere platformă de tranzacționare a monedelor digitale.

Concluzie

Aici nu sunt toate platformele de tranzacționare crypto, ci cele mai folosite și speciale pentru așa ceva. Mai poți tranzacționa crypto și pe platforme ca eToro, dar taxele zilnice nu sunt grozave.

Din punctul nostru de vedere, aplicația Crypto.com este perfectă dacă ești începător și poți trece foarte ușor la Crypto.com Exchange dacă prinzi experiență.

Dar dacă vrei să ai mai multe criptomonede pentru tranzacțiile tale, platforma Binance este cea pe care ai vrea să o alegi.

Dacă cauți comisioane foarte mici, platforma Robinhood este cunoscută pentru așa ceva.

Dar dacă încrederea este foarte importantă pentru tine, Coinbase este legalizată până și în țări precum SUA.