Publicitate Blog

Mai jos regăsiți prețurile percepute de noi.  Dar înainte de a vă decide ce pachet este pentru dumneavoastră, dorim să vă aducem la cunoștință că:

 1. Detestăm spam-ul – Dacă doriți să scrieți dumneavoastră un articol, este imperativ să știți că pe alizera.ro se vor publica numai articole originale, fără a fi copiate de pe alte blog-uri sau platforme. Acestea trebuie să fie 100% scrise de dumneavoastră și postate numai pe alizera.ro. Articolele vor fi verificate amănunțit de un program anti-plagiat.
 2. Până la 2 link-uri acceptate – Pentru a evita și mai mult spam-ul, într-un articol de până la 1000 cuvinte se va oferi un singur link (follow), iar cele care au 1000+ cuvinte, vor putea avea 2 link-uri (follow).
 3. Link-uri Benefice – Nu avem articole pe primele pagini Google vânzând link-uri tuturor și astfel, articolul fiind penalizat. Link-urile date de dumneavoastră trebuie să fie de calitate, la fel și textul ancorei.
 4. Vă putem ajuta – Echipa noastră SEO vă poate ajuta. Dacă acceptați ajutorul nostru, încercăm să aducem articolul dumneavoastră pe prima pagină google, astfel link-urile din interiorul acelui articol vor avea o importanță mai mare.
 5. Verificăm website-urile care doresc aceste link-uri – Pentru a ne apăra și evita o eventuală penalizare, nu acceptăm website-uri low-quality.


Ce oferim?

Am deschis alizera.ro pentru a dovedi că blogging-ul poate fi util. Conceptul acestei platforme este luat după un model American, unul care a funcționat și încă funcționează în zilele noastre. Ne-am propus să oferim lumii articole de calitatefără fake-news, articole care ajută utilizatorii noștri. Nu am fost penalizați de Google și nu se va întâmpla vreodată, fiind foarte atenți când postăm un articol. Un website cu istoric curat cântărește mai mult decât 10 website-uri cu problemeLink-urile tale sunt în siguranță!

Încredere

Toate afacerile mari care dau dovadă de încredere sunt căutate și recomandate. Alizera.ro nu se lasă mai prejos. Am pus întotdeauna clienții și nevoile acestora pe primul loc. Dar mai mult de atât, utilizatorii platformei sunt cei mai importanți “clienți”, mai importanți decât orice, iar dacă ai ajuns la această secțiune și dorești să scriem despre afacerea ta, este imperativ să fii de acord cu gândirea noastră. Atâta timp cât utilizatorii noștri vor fi mulțumiți de ceea ce găsesc pe paginile noastre, articolele noastre devin foarte relevante în această nișă, iar daca link-urile afacerii tale se regăsesc pe paginile noastre vor avea un impact mai mare. Dacă ești de acord, înseamnă că putem colabora.

Istoric Curat

Am deschis alizera.ro pentru a dovedi că blogging-ul poate fi util. Conceptul acestei platforme este luat după un model American, unul care a funcționat și încă funcționează în zilele noastre. Ne-am propus să oferim lumii articole de calitate, fără fake-news, articole care ajută utilizatorii noștri. Nu am fost penalizați de Google și nu se va întâmpla vreodată, fiind foarte atenți când postăm un articol. Un website cu istoric curat cântărește mai mult decât 10 website-uri cu probleme. Link-urile tale sunt în siguranță!

Exclusivitate

Ce înseamnă exclusivitate pe paginile unui blog? În mod normal, cuvântul de exclusivitate ar însemna să colaborăm numai cu un singur client. Dar fiind un blog, exclusivitatea își mărește puțin aria de înțelegere. Deci, exclusivitatea pe paginile noastre are ca scop înlăturarea potențialilor clienți “dăunători” blogului și atragerea celor care oferă servicii de calitate, sau articole de calitate.

Cum ar fi ca link-urile website-ului tău să fie laolaltă cu link-uri low quality de pe website-uri fantomă sau cu servicii inacceptabile? Pe lângă faptul că încrederea utilizatorilor noștri va fi în scădere, la fel și link-urile spre website-ul tău vor avea parte de aceeași neîncredere. Deci, exclusivitatea pe care o oferim este metoda de a alege website-urile cu care colaborăm, astfel link-urile tale vor avea parte de siguranța anti-spam, încredere, încrederea ridică CTR-ul, CTR-ul îți aduce clienți și astfel, link-urile tale de pe blog-ul alizera.ro vor avea o relevanță și importanță sporită în ochii Google.

Peste 100 000 utilizatori UNICI / lună

De ce ai avea nevoie să știi câți utilizatori UNICI are un website? Acest aspect este de obicei direct proporțional cu încrederea Google acordată unui blog. Cu cât sunt mai mulți utilizatori unici, cu atât mai bine. De reținut că numărul accesărilor este mai mare de 100 000/lună, provenind de la utilizatori care se întorc pe paginile noastre.

Nu regăsești aceste cifre pe MOZ sau SEMrush? Asta pentru că blocăm orice BOT care este diferit față de cei GOOGLE. Acest aspect ne ajută pe noi să vedem numărul real de accesări, utilizatori, paginile frecventate etc. Deci nu te chinui să afli singur/ă, mai bine ne ceri nouă dovada pe care o vom descarca de pe Google Analytics.

Fidelizare

Dacă vei colabora cu noi, după un timp îți vom oferi discount-uri și pachete speciale. Este modul nostru de a fideliza clienții cu potențial ridicat și care doresc ca afacerea lor să fie văzută de toată lumea. Pachetele de fidelitate se vor face separat și nu sunt incluse în această pagină.

Prețuri

 Articole Redactate de Tine

Dacă dorești să adaugi articole pe alizera.ro, poți face acest lucru. Costul este în funcție de lungimea articolului:

 • Articol de < 1000 cuvinte și 1 link (follow): 180 RON.
 • Articol de > 1000 cuvinte și 2 link-uri (follow): 200 RON.
 1. Reține, articolul trebuie să fie 100% original, fără a fi copiat de pe alte blog-uri!
 2. Articolul trebuie să fie de minim 550 cuvinte!
 3. Se acceptă numai articole Medium/High-Quality.

Articole Redactate de Noi

Dacă dorești să scriem articole profesionale în care se vor regăsi 1-2 link-uri spre website-ul tău, o putem face. Costul este în funcție de tipul și lungimea articolului:

 • Pentru un articol < 1000 cuvinte, strict despre afacerea ta cu un singur link – 299 RON
 • Pentru un articol > 1000 cuvinte, strict despre afacerea ta cu 2 linkuri – 350 RON
 • Pentru un articol < 1200 cuvinte, unul care să se potrivească cu afacerea ta (dar să fie unul general nișei noastre), cu 1 link – 399 RON
 • RECOMANDAREA NOASTRĂ: Pentru un articol > 1200 cuvinte, unul care să se potrivească cu afacerea ta (dar să fie unul general nișei noastre), cu 2 linkuri – 499 RON

De ce articolul general nișei noastre, de peste 1000 cuvinte este cel mai scump? Aceste articole generale au cel mai mic grad de penalizare, iar când dăm ancora link-ului spre website-ul tău, o facem atent, astfel încât să aibă cea mai mare relevanță, putere și calitate.