Salon Micropigmentare Sprâncene by Alexa Panait Constanța – Powdering sau Fir cu Fir

Dacă îți amintești articolul despre Micropigmentare sprâncene, buze și ochi, am scris la un moment dat că mi-am făcut micropigmentarea cu dermopigmentista Alexa Panait. M-am gândit să revin cu câteva detalii pentru a înțelege de ce am recomandat-o.

Despre Alexa Panait

Alexa Panait oferă servicii profesionale pentru micropigmentarea sprâncenelor în Constanța, confort sporit, un ambiant plăcut și mult bun simț. Mai mult de atât, Alexa Panait organizează cursuri pentru microblading, machiaj și extensii gene.

 

De ce Alexa Panait Constanța?

Suntem împinși de perseverență și profesionalism, iar scopul nostru este să atingem perfecțiunea. Sunt foarte multe saloane de micropigmentare în Constanța, dar puține au scopul meu: un vis de a oferi frumusețe și iubire de sine.

Frumusețea este atunci când te poți aprecia. Când te iubești, atunci ești cea mai frumoasă.

Acesta este motoul ei, un motto cu care pe mine m-au atras, sau cel puțin a ajutat să îi aleg serviciile de micropigmentare.

Despre Alexandra Panait | Un dermopigmentist desăvârșit!

Alexandra Panait
Alexandra Panait

 

Alexandra Panait este specializată în dermopigmentare, un vis pe care l-a transformat în realitate, iar iubirea sa pentru arta micropigmentării a făcut-o să exceleze pe plan profesional. 

 

Sunt Stilist Dermopigmentist care și-a inceput cariera în acest domeniu în urmă cu 4 ani. Sunt specializată în toate tehnicile de Micropigmentare sprâncene, ochi și buze. Am studiat atât la academii din Romania, cât și cu traineri internaționali din strainatate. În urmă cu un an mi-am creat singură propria tehnică eyeshadow, aceasta devenind una din cele mai căutate din România“.

Ce este micropigmentarea sprâncenelor?

Micropigmentare sprâncene o artă
Micropigmentare sprâncene o artă

 

În cazul în care ai ajuns pe acest articol în căutare de informații, aș vrea mai întâi să definesc micropigmentarea sprâncenelor. Aceasta este un fel de arhitectură pentru sprâncene, despre crearea celei mai bune forme pentru fiecare față (fiincă toate suntem diferite) – o abordare complet personalizată pentru fiecare femeie în parte.

Micropigmentarea sprâncenelor este un machiaj semipermanent în degradeuri subtile al mai multor nuanțe. Tehnicianul urmărește să creeze aspectul de sprânceană machiată (cel asemănător cu aplicarea fardului de sprâncene), creând totodată forma ideală și obținând în cele din urmă un aspect natural, perfect armonios cu întreg chipul.

Ce fel de micropigmentare a sprâncenelor oferă Alexa Panait?

Pe lângă celelalte tipuri de micropigmentare (buze sau ochi) oferite de Alex Panait, micropigmentarea sprâncenelor este una din cele mai căutate tehnici din Constanța. Alexandra Panait este supra-specializată  în tehnica de Powdering și Fir cu Fir, o tehnică la mare căutare printre constănțeni.

Powdering Microblading

 

Micropigmentarea sprâncenelor de tip Powdering este un machiaj semipermanent realizat de dermopigmentist în degradeuri subtile al mai multor nuanțe. Tehnicianul urmărește crearea aspectului de sprânceană machiată (asemănător sprâncenei fardate), creând totodată forma ideală și obținând un aspect natural, perfect armonios cu întreaga fizionomie a feței.

 

 

Vedetele nu au întârziat să apară!

Cum vedetele aleg cele mai bune saloane pentru înfrumusețare, Alexa Panait a avut clienți ca Raluca Zgorcea (concurentă Bravo ai Stil) și cântăreața Alessia.  Ele au ales Micropigmentarea Sprâncenelor Powdering..

Micropigmentare Fir cu Fir

Micropigmentarea sprâncenelor fir cu fir este o simulare a firelor sprâncenelor realizat cu pigmenți cosmetici. Această tehnică corectează și pune în evidență forma sau acoperă cicatricile, imitând firul de păr al purtătoarei. În cazul salonului constănțean de înfrumusețare, Alexandra Panait folosește pigmenți cosmetici medicali de cea mai bună calitate, fața de alte saloane (chiar și la nivel de țară) care nu folosesc acești pigmenți speciali.

De ce ți-ai face Machiaj Semipermanent?

 

În cazul în care încă stai pe gânduri cu privire la machiajul semipermanent, citește mai departe. Poza de mai sus este puțin exagerată, dar toate ne vedem sprâncenele așa dacă nu le pensăm sau aranjăm într-un fel anume. Machiajul semipermanent (aka micropigmentare / microblading) pentru sprâncene este acea dermopigmentare care ține până la 2 ani. Adică imaginează-ți: te trezești zi de zi timp de 2 ani cu sprâncenele perfecte. Dacă ai apela și la buze+ochi în ceea ce privește machiajul semipermanent… vei fi machiată zi și noapte, indiferent de oră sau zi. Numai timpul pe care l-ai câștiga face toți banii!

Concluzie

În concluzie, mocropigmentarea este atât un confort, cât și necesar pentru multe femei. Da, este mai scump decât pensatul, dar dacă faci un calcul pe 2 ani tot la aceeași bani ai ajunge, însă machiajul semipermanent vine cu un plus de confort și timp în favoarea ta. 

 

Sper să îți fie de ajutor acest articol dacă ești din Constanța sau pur și simplu vrei să te lași pe mâinile unui dermopigmentist cu experiență.