Sandale Damă Ieftine, cu sau fără Toc, Elegante

Sandale Damă Ieftine cu sau fără Toc, cu talpă joasă sau înaltă, elegante sau casual. Găsești aici ce sandale ți se potrivesc. 

Toate fetele sunt pasionate de shopping și fashion. Așteptăm cu nerăbdare ziua de salariu pentru a ne mai achiziționa câte ceva, doar trebuie să ne întregim garderoba, nu? Poate nu facem cumpărături considerabile lună de lună, dar cu siguranță investim în ceva cât de mic pentru a ne potoli dorința de shopping. Măcar pentru a ne crește moralul!

 

Terapia prin Shopping

Cumparaturi Online
Cumparaturi

 

Terapia prin shopping nu este un fenomen social superficial, cum s-ar putea crede, ea poate tripla sentimentul de fericire.. cel puțin la femei. Această terapie ne poate ajuta să depășim mult mai ușor stările de tristețe. Atât mersul la cumpărături cât și cumpărăturile on-line ne ajută să ținem sub control sentimentele de tristețe și ne îmbunătățesc starea psihică. Mersul la cumpărături, privitul la produsele din vitrine, plimbările printre rafturi, cât și navigatul on-line ne induc stări pozitive și ne cresc buna-dispoziție. Însă este bine de știut că persoanele care cumpără ceva sunt de trei ori mai fericite. Dacă avem alături pe cea mai bună prietenă împreună cu care ne sfătuim și probăm diverse produse, avem rețeta de succes pentru o după-amiază “fun”, în care ne distrăm și ne alegem cu lucruri drăguțe.

Trebuie însă să avem grijă să nu picăm în extrema cealaltă și să cheltuim impulsiv, situație în care bugetul nostru va avea grav de suferit. Ne vom bucura pe moment, dar ne vom întrista pentru restul lunii și vom număra zilele până la următorul salariu.

 

Pregătirea ținutei perfecte este foarte distractivă, nu-i asa?

Magazin fizic pentru cumparaturi nunta offline
Magazin pentru cumparaturi

  

Fie că ne pregătim pentru o ieșire în oraș, pentru o plimbare sau pentru un eveniment special, trebuie să punem la punct toate detaliile, pentru că o ținută perfectă se studiază începând cu încălțările și se termină cu coafura. Iar dacă nu avem încălțările potrivite și comode, degeaba ne chinuim zile întregi să încropim ținuta perfectă, totul fiind compromis. Pentru că este vară, reginele acestui sezon în materie de încălțăminte sunt sandalele. Ne plac aproape în orice formă și model, colorate sau simple, cu multe barete, joase sau cu toc!

  

Sandale Damă cu Talpă Joasă

Sandalele de damă cu talpă joasă sunt alegerea perfectă pentru o ținută casual pe care avem de gând să o purtăm cu mândrie la o sesiune de shopping, la o plimbare în mall, pe faleză sau în parc, în principiu oricând știm că avem mult de mers pe jos și trebuie să fim pregătite să ne mișcăm în voie, iar comoditatea primează. Avem atâtea modele din care să alegem încât nu trebuie să ne facem griji că nu putem fi atât elegante cât și cochete într-o pereche de sandale cu talpă joasă.

Iată câteva modele de sandale cu talpă joasă

Sandale cu talpa joasa pe negru sau crem
Sandale cu talpa joasa pe negru sau crem

 

Sandale cu talpa joasa spre medie
Sandale cu talpa joasa spre medie

 

Sandale cu talpa joasa superbe
Sandale cu talpa joasa superbe

 

 

Sandale Damă cu platformă

Sandalele de damă cu platformă sunt o bună alternativă pentru sandalele cu toc atunci când ne dorim să fim elegante, dar totuși știm că vom sta mai mult în picioare sau dorim să dansăm toată noaptea, fără să ne facem griji pentru bătături sau dureri provocate de încălțămintea pe cât de plăcută ochiului, pe atât de incomodă. Astfel, nu putem decât să ne preocupăm de buna dispoziție și de timpul  petrecut cu persoanele dragi! Deci, tipul de sandale cu platformă sunt perfecte pentru aceste nopți.

Sandale cu Platformă joasă-medie
Sandale cu Platformă joasă-medie
Sandale cu Platformă medie
Sandale cu Platformă medie
Sandale cu Platformă superbe
Sandale cu Platformă superbe


Citește și: Rochii de seară ieftine în anul 2020


Sandale Damă cu Toc Mediu

Sandalele de damă cu toc mediu reprezintă alegerea care ne poate scoate din impas atunci când ne dorim să fim frumoase, să ne simțim bine fără a ne compromite alura și cheful de distracție. Sau de ce nu, poți avea pregătită o pereche de sandale cu toc mediu care să înlocuiască tocurile de la nuntă sau la o petrecere, astfel poți dansa în voie până în zori.

Sandale cu toc Mediu culoarea crem sau negre
Sandale cu toc Mediu culoarea crem sau negre
Sandale cu toc Mediu culoarea roșie sau roz
Sandale cu toc Mediu culoarea roșie sau roz
Sandale cu toc Mediu superbe
Sandale cu toc Mediu superbe

Sandale Damă cu Toc Înalt

Sandalele de damă cu toc înalt reprezintă piesa de rezistență a unei ținute în care vom sclipi negreșit și ne vom simți într-adevăr prințese (posibil și sufletul petrecerii). Există anumite evenimente în viața noastră la care TREBUIE să purtăm toc înalt și să arătăm frumusețea picioarelor! Așadar, pentru a arăta excepțional, este necesar să ai în garderobă sandale cu toc înalt!

Sandale cu toc Înalt culoarea crem sau Negre
Sandale cu toc Înalt culoarea crem sau Negre
Sandale cu toc Înalt culoarea crem sau roșii
Sandale cu toc Înalt culoarea crem sau roșii
Sandale cu toc Înalt Elegante
Sandale cu toc Înalt Elegante
Sandale cu toc Înalt Superbe
Sandale cu toc Înalt Superbe

Concluzie

Știm deja că putem găsi sandale de damă într-o varietate de modele, frumoase care mai de care, sandale cu talpă joasă, sandale cu platforma, sandale cu toc mediu sau sandale cu toc înalt. Trebuie să le alegem în funcție de evenimentul la care participăm, în funcție de ținută sau în funcție de necesități. De ținut minte: pe cât sunt de frumoase aceste sandale de damă, pe atât trebuie să fie totodată comode și de calitate! Vei găsi prețurile și mult mai multe modele frumoase pe Benvenuti!