TOP 5 cele mai trăsnite invitații de nuntă

Ți-ai surprins familia și prietenii cu nunta ta. Nimeni nu se aștepta să vă căsătoriți. Continuă în aceeași manieră și surprinde-i și cu invitațiile pentru nunta voastră. 

 

Iată 5 dintre cele mai trăsnite invitații cu care îți poți surprinde viitorii invitați.

 TOPUL CELOR MAI TRASNITE INVITATII DE NUNTA

1. Invitația secretă

top secret

Ați ținut secretă cererea în căsătorie? Poți continua pe aceeași temă și invitația să fie cunoscută doar de către cei apropiați. Această invitație este o foaie de hârtie mâzgălită și indescifrabilă. Ea poate fi citită doar cu ajutorul ochelarilor speciali incluși în plic.

 

 

2. Valiza – pentru navigatori

valiza

Pentru navigatori valiza este un accesoriu indispensabil. Dacă viitorul soț este navigator, alege aceasta invitație. De asemenea, ea va fi un simbol pentru tot viitorul vostru drum împreuna. O călătorie ce va dură o viață.

 

 

3. Papuci – sau branțuri pentru bebeluș?papuci

Invitație cu o formă total neobișnuită. Sigur viitorii invitați nu vor ști ce să creadă când le vei înmâna invitația. În plus, dacă nu vor veni la nunta voastră, măcar vor avea o pereche de branțuri pentru pantofii copilului lor.

 

 

4. Nevasta posesivă

posesiva 2

 

Ți s-a zis că ești posesivă? Atunci, arată-le că nu te interesează și chiar poți să faci haz. Cu această invitație demonstrează că ești stăpână pe situație.

 

 

5. Mire timid

sfoara 1

 

Nu toate persoanele sunt îndrăznețe. Iar într-un cuplu extremele se atrag. Ești tu cea îndrăzneață și el este cel timid? Această invitație este o extensie a relației voastre de cuplu.

 

Citește și: 7 Texte Amuzante Pentru Invitații De Nuntă Haioase

 

Aceste invitații le puteți găsi pe ForeverAfter sau Memoirs.