Top Bloguri Si Trenduri Pentru Nunta

Când vine vorba organizării celei mai importante zile din viața ta, luarea deciziilor după consultarea cu familia și cu furnizorii de servicii pentru nuntă nu este de ajuns. Pentru a organiza nunta perfectă, este nevoie de foarte mult timp și de informații din cât mai multe surse. De aceea, acum la sfârșit de sezon de nunți, am alcătuit topul celor mai bune resurse de inspirație și sfaturi pentru nunta ta.

Dacă-ți organizezi nunta la anul, pe toată durata iernii, te poți inspira din următoarele resurse. Aceste resurse, bloguri sau reviste sunt atât din România, cât și din mediul internațional.

Organizăm Nunta Gratuit în Orașul Constanța

INFORMATII NUNTA DIN ROMANIA

Vei găsi o groază de resurse, bloguri și reviste în mediul online românesc. Dar foarte multe dintre ele nu sunt actualizate, articolele sunt fie copiate din mediul internațional, fie foarte scurte, fără prea multe informații.

De aceea, credem că, pe lângă Alizera, acestea sunt singurele resurse cu informații pentru nuntă, care merită vizitate în mod regulat.

1. GHIDUL MIRESEI

top-blogs-4

Pe lângă revista actualizată în mod constant, Ghidul Miresei organizează și târguri pentru nunți.

2. WEDMAG

Blog Wedmag
Blog Wedmag

Revista WEDMAG este ideală pentru inspirație. În aceasta găsești cele mai multe idei glamour. Idei pe care le poți include în nunta ta.

3. MIRESICI

Blog Miresici

Asemenea revistei Ghidul Miresei, revista Miresici este una dintre cele mai complete resurse de informații pentru nunta ta.

INFORMATII NUNTA DIN INTERNATIONAL

Datorită volumului mare de informații și a numărului nelimitat de bloguri și reviste pentru nunți, a alege câteva reviste de nuntă este o sarcină imposibilă. Dar, după ore întregi petrecute pe Internet, am găsit cele mai de încredere resurse.

1. THE KNOT

the knot

Unul dintre cele mai complete surse de inspirație de pe internet, poți apela oricând la The Knot pentru a verifica cele mai noi trenduri pentru nunta ta.

2. MARTHA STEWART WEDDINGS

martha stewart

Nu suntem familiari cu Martha Stewart, dar peste ocean, sfaturile sale sunt ascultate cu mare atenție.

3. ESSENSE DESIGNS

top-blogs-5

Direct din Australia, blogul de nunți al unor designeri de rochii de mireasă este la fel bine venit precum o gură de aer proaspăt.

BONUS – MIREASA PERFECTA

top-blogs-6

Deși nu este inclus în topul de mai sus, Mireasa Perfectă merită vizitat măcar odată doar pentru cantitatea impresionantă de articole cât și frecvența cu care acestea sunt postate.

Sperăm ca pe durata iernii, să ai destule resurse de inspirație pentru nunta pe care o planifici pentru anul viitor.

Comentariile sunt închise.