TOP 10 Coafuri pentru Mireasă în 2018

Când vine vorba de coafura miresei, trebuie luată în calcul și forma feței. Dacă te-ai informat din acest articol ce coafură ți s-ar potrivi în funcție de fizionomia ta, în rândurile ce urmează vom arăta care vor fi cele mai folosite coafuri pentru mirese în 2018.

1. Coafură Mireasă tip Prințesă

Coafura mireasa tip printesa
Coafura mireasa tip printesa

Coafura de prințesă am văzut-o, o vedem și o vom vedea în continuare pe majoritatea distribuțiilor Walt Disney. În momentul de față, aceasta este cea mai bine cotată (și căutată) coafură de mireasă.

2. Coafură Mireasă cu Coc Elegant

Coafura de mireasa cu coc elegant
Coafura de mireasa cu coc elegant

Coafura cu coc elegant se potrivește miresei cu expresia feței serioasă, stăpână pe emoții și/sau cu un job ce necesită îmbrăcăminte office. De ce am pomenit de job? Chiar și în ziua nunții, mireasa nu poate renunța la această “ținută”. Acest stil este clasat pe locul doi deoarece tot mai multe femei au succes în carieră și adoptă această coafură.

3. Coafură de Mireasă Împletită cu Coc

Coafură de Mireasă Împletită cu Coc
Coafură de Mireasă Împletită cu Coc

Coafura împletită cu coc este din ce în ce mai căutată. Aceasta are o parte din eleganța coafurii de pe locul 2 dar aerul “rebel” dat de împletituri. Acest stil este adoptat de ceva vreme de vedetele din Hollywood. Luând un avânt puternic în 2017, această coafură își merită locul 3 în 2018, dar cine știe, poate în 2019 va avea locul întâi.. ‘Om trăi și ‘om vedea  😀 .

4. Coafură de Mireasă tip Pony-Tale

Coafură mireasa tip Pony Tale
Coafură mireasa tip Pony Tale

Acest stil este unul simplu, ușor de făcut și mai ales ușor de întreținut în ziua cea mare. Acest stil este adoptat în general de miresicile energice, unde dansul este mult mai important decât cum va arăta coafura la 05:00 dimineața. Totodată, miresele care dansează toată noaptea și nu au timp să verifice din oră în oră coafura și machiajul, adoptarea acestui “trend” este ideal. Mai multe poze puteți găsi și pe pinterest despre acest stil. Credem că locul 4 i se potrivește de minune.

5. Coafură de Mireasă tip Sirenă

Coafura de Mireasa tip sirena
Coafura de Mireasa tip sirena

Din ce în ce mai în vogă, coafura de mireasă de tip sirenă își face loc anul acesta printre primele locuri. Aceasta denotă eleganță și o încredere de sine extraordinară. Acest stil este unul simplu dar care cu siguranță va atrage toate privirile! Merită locul 5 și totodată aplaudăm viitoarele miresici care vor alege această coafură.

6. Coafură de Mireasă tip Caesar

Coafura de Mireasa tip Caesar
Coafura de Mireasa tip Caesar

Da, toate știm cine a fost Caesar, dar de ce să nu “împrumutăm coroana” lui? Acest tip de coafură nu se potrivește chiar oricărei mirese, dar dacă tu ai o față angelică ai putea să încerci. Multe fete și-ar dori dar puține sunt cele cărora li se și potrivește, de aceea locul 6 pentru această “încoronare”!

 Seturi profesionale pentru îngrijirea părului aici – eMAG  

7. Coafură de Mireasă tip Barbie

Coafura de Mireasa tip Barbie
Coafura de Mireasa tip Barbie

Offf.. într-adevăr.. ai nevoie de un păr luuuuuung.. dar cel mai probabil ai un an la dispoziție să îl lași să crească! Să nu vă aud cu scuze cum că ‘nu a avut timp să crească părul‘.. Să nu vă aud!!

Ca să faci față provocării de a-ți lăsa părul lung, imaginează-ți: tu, rochie de mireasă tip Sirenă și coafură tip Barbie  😈 .. de fapt să nu faci asta.. mirele tău nu va mai aștepta până dimineață să.. știi tu.. 

8. Coafură de Mireasă Vintage

Machiaj si coafura vintage
Machiaj si coafura vintage

Deși noi suntem PRO Coafură sau Machiaj Vintage și am plasa pe primul loc acest look, acest articol este un TOP real în care, din păcate (și aici trebuie să acceptăm realitatea), coafura Vintage nu va mai fi căutată în 2018 așa cum a fost în 2016 și 2017. Totuși, look-ul vintage are multe calități și rezistă în TOP 10 cele mai căutate coafuri de mireasă. Locul 8 este foarte potrivit pentru acest stil.. nici prea prea, nici foarte foarte  😛 .

9. Coafură de Mireasă Naturală

Coafura Mireasa par natural
Coafura Mireasa par natural

Luând amploare în 2017 dar neavând puterea de a intra în top, în 2018 se schimbă situația. Tot mai multe mirese adoptă acest stil (față de anul trecut cel puțin) și renunță la hair-stylist. Pierzând teren în fața coafurii de pe locul 4 (tip Pony Tale), acest stil se mulțumește (cel puțin deocamdată) cu locul 9.

10. Coafură de Mireasă tip Pin Curl Waves Princess

Coafura mireasa pin curl waves Princess
Coafura mireasa pin curl waves Princess

Intrând puternic în topurile din 2018, cel mai probabil această coafură va fi în 2019 în TOP 3! Este asemănătoare coafurii de pe locul întâi, dar mult mai voluminoasă și rebelă. Acest stil denotă feminism și frumusețe iar viitorul tău soț te va sorbi din priviri toată noaptea. Pentru moment ocupă locul 10 dar cu șanse mari de ascensiune.

TU CE COAFURA VEI ALEGE?

Lasă-ne un comentariu

Sursă poze: Pinterest

Comentariile sunt închise.